merhabalar 2020 model i20 1.0 elite aracım var 60 bin km de. yıllık bakımı geldi bu sıralar servisten fiyat bilgisi alan oldu mu? sizce artık araç 4 yaşını doldurduğundan sanayide mi bakım yaptırayım? sanayi servis fiyat olarak ne kadar fark eder? bir de balataları değişmedi bu zamana kadar. hangi marka balata alıp taktırayım? öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1472. sayfa)
-
-
Selam,
30000 bakımı yaptırdım yeni 6810 TL'ye 3 taksitle. Bende de 2022 style model araç var 20000'deydi aracım. Sanayi fiyatlarını bilmiyorum açıkcası.
-
Bir hafta önce İ20 1.0 Jump paket için 1.1 milyon lira fiyat verdi bayi. Araç çok hoşuma gitti, başlangıç paketi olmasına rağmen epey dolu görünüyor. Ellerinde beyaz ve manyetik gri varmış. Style ile aradaki fiyat farkına değer mi sizce, yoksa Jump paket yeterli olur mu? -
style al almışken.
-
i20 2021 aracımda car play sorunu var. Telefonu bağladıktan bir süre sonra yanıt vermiyor hatası veriyor. Bluetooth’u sıfırlayıp tekrar ekliyorum dakat nafile. Telefondaki güncellemeyi de yaptım. Başına gelen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockStar. -- 14 Ekim 2024; 1:38:53 > -
Benimde telefonumda bazen bağlanmayı algılamıyor. Bir süre sonra ayarlardan bağlan diyince bağlanıyorum, ancak bu herzaman olmuyor.
Bu durum eşimin telefonunda olmuyor hep benim telde oluyor.
S20 FE modeli kullanıyorum, o da Redmi Note 9 Pro kullanıyor. Telefon mu seçiyor teknolojimi seçiyor bilemedim.
-
Otomatik 1.4 MPI'de (100 PS) yakıt tüketimleriniz neler? 8.5-8.8 civarı gösteriyor bende.
-
Araç kaç model ve kaç km de?
Misal 2024 model, 3binde, şehir içi her gün kısa mesafe (5km gidiş 5km geliş) 10lt yakıyorum. Mesafe uzayınca 8.5 lt civarına düşüyor.
Uzun yolda 4 kişi klima açıkken (çoğunlukla 100km hızla) 5.5lt ortalama verirken, tek başıma uzun yolda (çoğunlukla 80km hızla) 4.5 ortalama yakalıyorum.
şehir içi kısa mesafe (5km+5km gibi) yapan bir benzinli aracın ne kadar tasarruflu olsada 7lt nin altına ineceğini düşünmüyorum.
-
arkadaşlar bugün yıllık bakıma girdim yetkili serviste, bana verilen belgede kullanılan motor yağı olarak yazan şu şekilde; HYUNDAI HU AH 0W20 SPC5_1*209L_A246 bu nasıl bir motor yağıdır kaliteli mi? bilgisi olan var mı sizlerde hangi motor yağını kullandılar?
-
Hocam merhabalar, aynı modelde ben de bu sorunu yaşıyorum. Serviste yazılım güncelleme ile hallolabileceğini okumuştum ama henüz gitmedim. Siz çözebildiniz mi?
-
Selamlar 2020 N-Line plus aracımı satıp kendime ve eşime mavi ve füme İ20 style aldım.Tek araçla çocuklara yetişemiyorduk bir de Ankara trafiği için büyük araç artık ızdıraptan başka bir şey değil.
-
Merhabalar,
Yeni 2024 1.0 style i20 almak üzereyim. Araçla ilgili resmi sitesi dahil bilgi kirliliği var. Bilen dostlara Sormak istediğim iki konu birincisi dijital gösterge ekranı elite paketten farkı var mı? Çünkü sitesinde 4 inç LCD yazıyor ancak öyle değil. Elite paketteki gösterge ile aynı olması gerekiyor bayide yanlış görmediysem. Diğer konu kablosuz carplay, androidin kablolu bağlandığına dair net bilgiler gördüm ama sanırım carplay de kablosuz bağlanmıyor bununla ilgili çok az bir bilgi var. Bilenler tecrübelerini paylaşabilir mi? Teşekkür eder iyi günler dilerim. -
Carplay kablosuz baglaniyor.
Elite pakette dijital ekran hayalet ekran gibi bir butun oluyor Ekranin tamami kontrol edilebilir ve degisebilir oluyor ama style pakette sadece ortadaki dikdortgen bizim tuslarla kontrol edebilecegimiz sekilde degisiyor. Ben fiyat farkina degmeyecegini dusunuyorum ve bu yuzden de style aldim
-
Cevap için teşekkürler hocam. Ben de style aldım. Bayideki kadın iç donanım olarak herşey elite ile aynı demişti ancak aynı değil. Multimedya ekranında farklılık var mı sanki 1 2 inç daha küçük
-
Ben de style aldım ekran kocaman, elite için o farkı vermeye gerek yok bence.
-
Siz aracı alıp kullandınız mı hocam çünkü ben hala carplayin kablolu olduğunu düşünüyorum. Bu yeni navigasyon olanlarda böyle gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gian Carlo39Siz aracı alıp kullandınız mı hocam çünkü ben hala carplayin kablolu olduğunu düşünüyorum. Bu yeni navigasyon olanlarda böyle gibi duruyor.
2022 i20 style var elimde 2 senedir kullanıyorum, hiç kabloyla bağladığımı hatırlamıyorum. Bluetooth üzerinden bağlanıyor telefonlar. Elite'le aralarında ekran farkı var Elite daha büyük ekrana sahip 2inc kadardı sanıyorum. Bunun dışında dijital klima mevcut Elite'te, Style analog.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 30 Ekim 2024; 9:57:39 > -
Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. Ne kadara aldınız, kredi kullandınız mı? -
sıfır 2024 i20 jump paket 830 nakit 250 faizsiz krediyle aldım iyi mi sizce
-
Anladım hocam değişti bunlar style da dijital klima oldu. Bakın ne güzel 2022 modelde bile kablosuz var diyorsunuz ama maalesef 2024 modellerde kablolu gibi gözüküyor çünkü kendi navigasyonunu getirdi. Bu navigasyondan dolayı carplay ve android kabloluya geçti deniliyor, çok ilkel bir güncelleme…yarın bizzat test edip bilgi vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X