Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1470. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.472
Cevap
211
Favori
1.985.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jimmy77

makyajlı kasa olandan link atar mısın bana?

Alıntıları Göster
    dostum dünde söyledim bak çok basit i20 yi seçiyosun 2023 min yapıyosun zaten listeleniyo hyundai simgesinin kaporta tarafında olanlar makyajlı kasa oluyor 1.4 atmosferiği bir tık daha ucuz 1.0 olan zaten çok az
  • quote:

makyajlı kasa olandan link atar mısın bana?

Alıntıları Göster
    HYUNDAİ i20  ANA KONU

bak mesela rastgelegirdim bu bir örnek makyajlı kasa

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

dostum senin yazdığın mesajdaki arabayla bu ilanını koyduğun araba aynı mı allah aşkına dikkatli bak??? Yazdığın mesaj : ""arkadaşlar yeni makyajlı kasa 2023 çıkışlı 5 10 bin km de 1.4 otomatik style paket hatasız boyasız değişensiz 850 gibi bi rakama hemen hemen bulunabiliyor.""

• quote:

dostum senin yazdığın mesajdaki arabayla bu ilanını koyduğun araba aynı mı allah aşkına dikkatli bak??? Yazdığın mesaj : ""arkadaşlar yeni makyajlı kasa 2023 çıkışlı 5 10 bin km de 1.4 otomatik style paket hatasız boyasız değişensiz 850 gibi bi rakama hemen hemen bulunabiliyor.""

buyur hocam başka ?

HYUNDAİ i20  ANA KONU

aradaki fark ne oldu dostum şimdi??? çerez parası mı? ayrıca bu fiyata da başka yok 1 tane var oda galeriden onu göndermişsin, geri kalan hiç bir makyajlı kasa style paket bu fiyat değil en ucuzu 935 bin civarı başlıyor 850 bin TL ye yok... yani ben burada sana muhalefet olsun diye inatlaşmıyorum ama sen de yazdığının söylediğinle uyuşmadığını anla yani. sonuçta mevzu şu ki 5-10 bin km arası style paket şuan için 850 bin TL ye yok belki ilerde olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 10 Temmuz 2024; 11:36:55 >
  • quote:

aradaki fark ne oldu dostum şimdi??? çerez parası mı? ayrıca bu fiyata da başka yok 1 tane var oda galeriden onu göndermişsin, geri kalan hiç bir makyajlı kasa style paket bu fiyat değil en ucuzu 935 bin civarı başlıyor 850 bin TL ye yok... yani ben burada sana muhalefet olsun diye inatlaşmıyorum ama sen de yazdığının söylediğinle uyuşmadığını anla yani. sonuçta mevzu şu ki 5-10 bin km arası style paket şuan için 850 bin TL ye yok belki ilerde olabilir .

hocam görüşür konuşursun 20 25 bin tl indirim yapar alırsın ben farazi konuştum ortalama olarak 850 ye alabilen insan 875 e de alır diye düşünüyorum arasa bi 100 200 bin tl gibi fark yok nasılsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtilhano333

hocam görüşür konuşursun 20 25 bin tl indirim yapar alırsın ben farazi konuştum ortalama olarak 850 ye alabilen insan 875 e de alır diye düşünüyorum arasa bi 100 200 bin tl gibi fark yok nasılsa :)

FARAZİ konuştuysan ok. o zaman anladım... ben varsayım üzerine değil de mevcut şuan ki gerçek piyasaya göre cevap verdim. satın alırsanız iyi günlerde kullanın aracı hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 10 Temmuz 2024; 11:43:49 >
  • quote:

FARAZİ konuştuysan ok. o zaman anladım... ben varsayım üzerine değil de mevcut şuan ki gerçek piyasaya göre cevap verdim. satın alırsanız iyi günlerde kullanın aracı hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah
    Aynı araba avrupada mesala belçikada ,almanyada 3/1 fiyatına..... 600 bin tl hükümete vergi😬 yani 10-11 bin euro bu km de bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 12 Temmuz 2024; 22:10:12 >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt
    Şu an Türkiye’de yaşadığımıza göre hep aynı boş muhabbetler.
  • 1.0 T-GDİ motor için bayilerden teklif alan var mı acaba?

• Arkadaşlar bu makyajlı 2023 modellerde gösterge dijital olarak geliyor bunu eski tiplere değiştirmenin bir yolu yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 18 Temmuz 2024; 17:18:20 >
  • Selam. 1.0 turbo yeni alındı. Aracı alanlar ne gibi değişiklikler yaptı. Aracın altında dikdörtgen şeklinde açık bir yer var burasını kapatmak için ne yapabiliriz.
  • Samsung S23 kullanıp android autoya bağlanmakta sorun yaşayan var mı ?
  • Merhaba,

2023 model i20 1.4 MPİ otomatik vites araca sahibim. Aracın güncel kilometresi 8300. Alalı yaklaşık 10 15 gün olacak. Özellikler olarak çok beğendim. Motor çekişi de güzel ancak kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
    Yokuş yukarı çıkarken 2800 3000 devirlerde motor içinden bir vınnn şeklinde (kayış sesi diye tahmin ediyorum) bir ses geliyor. Bu durum normal mi ?
  • Makyajlı 2023 model 24 trafiğe çıkışlı kırmızı 6500 km 1.4 i20 yi sizce ne kadara satılığa koymak lazım. Kazasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 12 Ağustos 2024; 12:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Makyajlı 2023 model 24 trafiğe çıkışlı kırmızı 6500 km 1.4 i20 yi sizce ne kadara satılığa koymak lazım. Kazasız
    Genelde ilanları takip ederim,1050 civarında yazan ilanlar hemen kalıyor, üzerinde rakam yazanların ilanları uzun süredir duruyor.bunları elite için söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Makyajlı 2023 model 24 trafiğe çıkışlı kırmızı 6500 km 1.4 i20 yi sizce ne kadara satılığa koymak lazım. Kazasız

aracın sıfır liste fiyatı Style paket şuan için 1.127.000 TL renk kırmızı ise sanırım farkı 8.000 TL yani 1.135.000 TL yenisinin fiyatı buna göre bir hesap yapmak gerekir diye düşünüyorum.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arabayı 927 e aldım sıfır 927 yeckoysam olur mu
  • Dün satma kararı verdiğim arabam ile park etmek icin kardeşim fren yerine gaza basarak yandan duvara çarptı , gittiğim tüm Ankara'da ki Hyundai bayileri kapı değişim dedi, auto kinge gittim onlarda kapı değişim dedi ve en erken süreyi bura verdi 15 gün. Bende gocukcu ye götürdüm düzeltip kapıyı boyayacak. Internetten ve çevreden araştırma yaptığım da kimse değişim yapılmasını önermedi. Sizde doğru bir karar mi verdim? Acaba değer kaybı ne kadar olur?

HYUNDAİ i20  ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.