2020 model otomatik 1.4 araç için ön fren balatası değişimi için balatatavsiyesi ve anadolu yakası usta tavsiyesine ihtiyacım var 17.000 km bakımı serviste 5050 tl tuttu balatalara 2900 dediler servis doşı değiştireceğim. |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1468. sayfa)
-
-
195 55 R16 hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Hyundai bu segmentte araçlara 16 ve 17 inç jantlar özellikle 215/45/17 gibi ebatlar takarak zaten sert ve konforsuz olan aracı daha da konforsuz hale getiriyor.malesef yapılacak pek bir şey yok benim aracım da öyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçta belkide rahatsız olduğum en büyük sorun bu. Tüm kasis çukur gibi etmenleri çok şiddetli hissediyorum. Nasıl azaltırız bir fikrimde yok açıkcası. :(
-
yazdığım yerdeki sorun sizde var mı acaba?
-
tüm otomatik araçlar için böyle P de stop et p de çalıştır.
-
renolarda öyle bence sorun değil.
-
İlginç meganı olanı arkadaşımla konuştuğumuzda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım demişti. Belli modellerde mi var acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin yakıt tüketimi ne kadar aracınız kaç km de ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bendekide megane idi
-
hyundai forum çok zayıf problemsizliktendir inşallah, usta tavsiyesi sordum buradan ses çıkmadı, hyundai forumda üç konu var üçündede kimse servis usta tavsiye etmemiş….
-
Ne diyim bilemedim umarım sizin dediğiniz gibi çıkar bu durumdan dolayı sorun yaşamayız
i20 1.4 motor en sorunsuz motorlardan hocam fitil filan ufak tefek detaylar harıcı çok sorun olmadığından forum sönüktür dsg lilerin formuna git aglarsın inan
-
Hocam bende 2022 Ekim çıkışlı araç mevcut. Şuan 17000 KM'yi yeni geçtim. Ekim ayında servise götürürüm. Genelde 7.0 - 7.5 civarında yakıyor. Şehir içi ve trafiğe pek girmiyorum, genelde uzun yolda yaptım. Kışın 6.0-6.5 yazın klima açtığım için 7.5 oluyor. Şehiriçi de 8 civarlarında geziyorum diyebilirim. Aracı sakin kullanırım, ne ani fren ne aniden gaza basma gibi kullanmayı sevmiyorum.
-
Yeni model Citroen-Peugeot-Opelin forumları da ağlama duvarı olmuş.Çözülemeyen motor arıza ışığı delirtmiş milleti. Yazık o kadar çok yeni Citroen satılmışki...3-4 seneye 2.elde dökülür bunlar
-
Bugün bakma şansım oldu, evet o kısımdaki metal bölgeye elle dokundum baya ısınmıştı ama hava sıcak olmasına rağmen ayaklarımı rahatsız eder bir sıcaklık hissetmedim. Siz söylemeseniz kesinlikle anlamazdım.
Anladım herkesin hassasiyet derecesi değişebilir ama bana biraz fazla geldi klimayı açmazsam içeriyi baya bir ısıtıyor sanki, ama sonuçta sizde de aynı şekilde yaklaşık olarak bir sıcaklık var demek ki benim araçta normal heralde, bu arada size de teşekkür ederim her mesajıma dönüş yaptığınız için bu şekilde paslaşınca forum daha bir anlamlı oluyor.
Bende size teşekkür ederim benim de ilk hyundai aracım ve paylaşımlar aracımı tanımama yardımcı oluyor. Birde aracımı alır almaz kaliteli bir marka cam filmi yaptırdım 4 cama soğutmaya çok faydası olduğunu düşünüyorum.
bende onu bir türlü yaptıramadım ne biliyim çok kararsızım camlara film yaptırmak konusunda???
-
Her iki aracımda da var güzel görünüyor diye değil kesinlikle faydasını gördüğümden yaptırdım. Kaliteli olmak şartıyla kesinlikle öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X