fiyatlar nasıl çok pahalı mı, bir de bagaj camına yapılımı? |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1469. sayfa)
-
-
Ben llumar tercih ettim mart ayında kampanyadan 6500 e yaptırdım bagaj dahil tüm camlara. Bagaj camı dahil hiç bir sıkıntı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arka camda ki rezistansa problem olmaz değil mi ilerde buğu çözme olayında falan.
-
Bugüne kadar hiç yaşamadım
tamamdır genel olarak yararı var diyorsanız bir araştırayım bakalım cam filmi işini... teşekkürler.
-
-
Merhaba.Butün araçlarda öyle olur.X aracı stop edin.Bir kaç kere bastıktan sonra fren pedalı sertleşir.Servoyu kaybetmiştir.Normaldir.Çalıştırdığınızda normal haline geri döner.
-
Selam, sorunda tam olarak burada benim aracım servoyu bir kaç kez basmadan kendiliğinden beklerken kaybediyor. Yani olayın akışına aykırı..
-
Teşekkür ederim hocam.
-
araçta fazla km yapmadım büyük bir ihtimal ilk bakım zamanı 1 yıl dolunca olacak, merak ettiğim mesela arabayı bakıma ne kadar geç götürme toleransımız var garanti bozulmaması bakımından, benim arabanın 1 senesi 25 eylülde doluyor, ne kadar gecikirsem ilerde garanti anlamında problem olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 5 Temmuz 2024; 13:10:33 > -
Arkadaşlar yeni i20 1.4 atmosferik araçlara servis 0/20 viskoziteli yağ mı kullanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SAE 5W-20 / API En Yüksek (ILSAC En Yüksek)
-
Bu hafta style için kredili fiyat teklifi alan var mıdır
Toyotada bu süre 13 ay. Hyundai için sormadım ama aynı olabilir diye düşünüyorum.
arkadaşlar yeni makyajlı kasa 2023 çıkışlı 5 10 bin km de 1.4 otomatik style paket hatasız boyasız değişensiz 850 gibi bi rakama hemen hemen bulunabiliyor. kullanan varsa tecrübe yorumlarınızı merak ediyorum 2021 kia rio manuel 1.2 84 hp aracım vardı sattım yaklaşık 150 bin kredi ile bu aracı alabilirim mantıklı bi geçiş olurmu?
link atar mısın bu fiyata varsa arkadaşım araba bakıyordu ona ileteyim.
-
izmirde hunkoda var hocam baktığım 0 olan, 1.0 turbolu olanları soruyosan eğer filtrelediğin zaman 1.0 icon cliolar 800 lerde 1.0 turbo i20ler 850 900 bandında 1.2 turbo elegance corsalar daha uyguna varquote:
Orijinalden alıntı: Jimmy77link atar mısın bu fiyata varsa arkadaşım araba bakıyordu ona ileteyim.
sahibinden de sürekli bakıyoruz arkadaş için 1.4 style en son makyajlı kasa i20 10 bin km altı olan araçlara dediğiniz fiyata yok yani? heee arada bir tane acil satış için sıkışmış çıkar bilemem ama genelde o fiyata yok şuan için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 9 Temmuz 2024; 8:21:8 > -
hocam nasıl yok 2023 model 5 10 binlerde favorimde style paket çok var nerdeyse 10 15 tane en ucuz ilan 865 en pahalısı 950 küsürlerde :)quote:
Orijinalden alıntı: Jimmy77sahibinden de sürekli bakıyoruz arkadaş için 1.4 style en son makyajlı kasa i20 10 bin km altı olan araçlara dediğiniz fiyata yok yani? heee arada bir tane acil satış için sıkışmış çıkar bilemem ama genelde o fiyata yok şuan için.
i20 2023 model 1.4 style paket
makyajlı kasa olandan link atar mısın bana?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X