Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.472
Cevap
211
Favori
1.985.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerdavader

Dün satma kararı verdiğim arabam ile park etmek icin kardeşim fren yerine gaza basarak yandan duvara çarptı , gittiğim tüm Ankara'da ki Hyundai bayileri kapı değişim dedi, auto kinge gittim onlarda kapı değişim dedi ve en erken süreyi bura verdi 15 gün. Bende gocukcu ye götürdüm düzeltip kapıyı boyayacak. Internetten ve çevreden araştırma yaptığım da kimse değişim yapılmasını önermedi. Sizde doğru bir karar mi verdim? Acaba değer kaybı ne kadar olur?

HYUNDAİ i20  ANA KONU

geçmiş olsun insanın morali bozuluyor ama yapacak bir şey yok otomobil dediğin alet direk dış etkenlere maruz kalan bir şey durup dururken bile senin hatan yokken de kaza olabilir ve bu fiyatı direk düşüren bir şey. kaktüs çiçeği değil ki eve koyalım sulayalım.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Hyundai ioniq 5e param ucu ucuna yeterkwn bu kaza sonrası hayal oldu.
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

Hocam kapi degisim yapmaniz mantiksiz olurdu, cok buyuk bir hasari yok cunku. Elinizde videosu resmi de var. Umarim cok sorun cikarmaz satarken

• nowo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilk aracın anlamıyorum açıkçası 2. El den. Şimdi mantık olarak değişen bir şey daha iyi olmuyor mu? Ama anlamadığım bizde değer kaybı oluyor.
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

Turkiye dinamikleri cok farkli :D

• Arkadaşlar iyi günler, 3 hafta önce ben de 2024 model 1.0 Jump Nav paketini alarak aranıza katıldım.

Benim sorum Android Auto özelliği ile ilgili. Android Auto'ya kablosuz olarak bir türlü bağlanamadım. Bluetooth ile normal bağlantı yapabiliyorum müzik vs. dinlemek için ancak Andorid Auto'nun çalışması için kabloyla bağlamam gerekiyor. Aracın ayarlarında bununla ilgili bir ayar bulamadım. Telefonum Android 13 sürümünde. Bu benim aracımın kablosuz Android Auto'yu desteklemediği anlamına mı geliyor? Eğer desteklemiyorsa bu özelliği sonradan serviste ekletebilir miyim?

Diğer sorum, normal bluetooth bağlantısında da problem yaşıyorum. Çoğu zaman araca biner binmez telefon bluetooth'a bağlanıyor ama müzik vs. açtığımda ses telefondan geliyor. Telefonun bluetooth'u kapatıp açınca düzeliyor. Ayrıca direksiyondaki arama tuşuna bastığımda rehberime erişimi olmadığını söylüyor. Halbuki bağlantı ayarlarında ses, aramalar, rehber vs. hepsine izin verdim telefonda.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İyi günler . 2024 1.0 jump i20 almayı düşünüyorum ama sahibinden falan hiçbiryerde 2. Eli yok . Sebebi nedir ? 1.0 elit var style var ama jump ortalıkta yok sebebi nedir
  • Arkadaşlar 2009 i20 1.4 select paket aracıma orijinal çıkma çelik jant arayışındayım. Aracımda kullanabileceğim jantın teknik ölçüleri hakkında net bir fikrim yok. Nette gördüğüm kadarıyla Jant 6Jx15 ET50 OFSET ARALIĞI mm 47-52 4x100 olarak bu veriler yer almakta ama emin değilim. Bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında cevap verebilirse sevinirim. Kullandığım lastik 185/60R/15

Böyle bir örnek buldum

HYUNDAİ i20  ANA KONU

• Enes1211 E kullanıcısına yanıt

Bu paket ilk kez satışa çıktı çünkü 1.0t jump

1.4ten vazgeçip buna yöneldiler

Bugün 0ını 1070e aldım

Allah utandırmasın

• DirectorOfPhotography kullanıcısına yanıt

Sorun genellikle telefondan kaynaklanıyor. Biraz telefon ve araba ayarlarını kurcalamak lazım. Arabayı ilk aldığım da benim de bazı sorunlarım oldu zamanla daha stabil çalışmaya başladı. Bu hafta telefonu sıfırlayıp tekrar bağlandığımda yine aynı sorunlar çıktı. Uygulama ayarları da bazen fark ettiriyor. Ben arabayı aldığımda bayi kablosuz bağlantıyı yapmıştı. Araba hayırlı olsun.

• ikilehadi İ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun aracınız. Nedir bu delik, nerede yer alıyor tam olarak?

• Lütfen mola veriniz uyarısını kapatmanın biryolu yok mu
  • raif bey R kullanıcısına yanıt

Kapatılıyor ama aracı tekrar başlattığınızda aktif oluyor. Genel olarak uyarı sistemlerinin hepsi böyle. Sabah aracı çalıştırırken uyarı veriyor helal olsun uykusuz olduğumu hemen anlıyor.

• Hakkan_Pasha kullanıcısına yanıt

Nereden kapatıldığını bulamadım üstadım. Hız sınırı şerit takip vs ok tuşuna basınca pasif hale geliyor ama bu zıkkım mola veriniz uyarısı kapanmıyor bir türlü.agreaif kullanıma hiç gelmiyor

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    HYUNDAİ i20  ANA KONU

Burası.

• Arkadaşlar 2023 style paketlerde anahtardan cam kapatma yok biz bunu sanayide taktırsak garantiye zararı olur mu ? Hyundai kendi servisleri takmıyor sanırım?
  • raif bey R kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk mi aldınız ? Hangi şube ? Bu arada ruhsatta i20 bayon mu yazıyor
  • Ruhsatta i20 bayon mu yazıyor herkesde

Evet öyle yazar bunların şasesi aynı çünkü. Sadece dış görünüşleri farklı.

Evet beyaz renk

İ20/bayon ruhsat ve kitapçık

Altınsoy ankara

• 
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.