2024 Hyundai 1.0 DCT araçlarda 48V mild hibrit mevcut mudur? değilse böyle bir varyant gelme ihtimali var mı? Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim..Teşekkürler |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1474. sayfa)
-
-
arkadaslar yeni 1.0 turbo dct sanziman aldim dur kalm trafikte ortalama 10 11 litre yakiyor arac daha 300km de normal mi bu degilse nasil azaltabilirim -
araç çok yeni biraz zamana ihtiyacı var bence.
-
onu bilmiyorum hocam sormak lazım,
-
normal, bazı durumlarda ortalama sağlıklı tüketim verisi 1000 KM'den sonra bile belli olmadığı söyleniyor. biraz aracı kullanmanız lazım.
-
Arkadaşlar 1.0 i20 için şehir içi ortalama yakıt tüketimi nedir ? -
Ben carplay'e baglanabiliyorum kablosuz
-
temmuz sonrası modellerde bağlanmıyor sizinki eskidir muhtemelen
-
cift kavramali 7 ileri dct sanziman 1.0 tdgi i20 var frenlerken vites dususlerinde vites dususnu duyuyorum ve arabanin ivmesinden anlayabiliyorum normal mi daha 500 km'de -
geriye taktigim zaman da duyabiliyorum bazen -
Evet mayis ayinda 1.4mpi style almis idim ben. Yeni modellerde degistigini bilmiyordum
-
bizim arabaların silecek su fıskiyeleri çok aşığı su atıyor, baktım ama sabit hiç ayar falanda yapılmıyor, araba sıfır olmasına rağmen camın en alt tarafına su püskürtüyor, diğer arkadaşlar memnun mu acaba bu durumdan?
-
O kadar aşağı atmaması lazım bi servise gösterin hocam
-
i20 style paket lastiklere kaç hava basıyorsunuz, önlere 34 yazıyor bende 34 bastırdım ama sanki biraz fazla oluyor çukurlar falan parke yollarda falan çok titreşim ve ses var sanki takur tukur hep.
-
1.4 otomatik kalktı mı acaba fiyat listesinde görünmüyor.Ama sahibinden de 2024 1.4 otomatikler var anlamadım pek. -
Onler 34 arka 31 basiyorum sanirim ben. Arabanin suspansiyonlar cok da iyi degil zaten
-
Agustosdan itibaren sadece 1.0 turbolu satilmaya baslandi. Artik 1.4 atmosferik satisi yapilmayacak
-
Arkadaşlar 2023 makyajli i20 de, kısa farlar nedense çok zayıf geliyor bana, akşamları biraz zorlanıyorum. Sizce de böylemi bana mı garip geliyor? -
hocam sol taraftan ayarını yaptın mı? en yüksekte kullandığında bile zayıf mı
-
34-34 veya 34-32 olabilir onda bi sorun yok ancak arabanın süspansiyonları biraz zayıf. B sınıfına göre yine ortalama bence ama bu titreşim ses vs süspansiyondan hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X