Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.506
Cevap
213
Favori
1.994.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

• HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 17 Haziran 2009; 18:10:43 >

• ön koltuklar ısıtmalı mı resimlerde usb girişinin sağında ve solunda butonlar gördüm ilk kez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

ön koltuklar ısıtmalı mı resimlerde usb girişinin sağında ve solunda butonlar gördüm ilk kez.

türkiyeye geleln modellerde sanırım yok ısıtmalı koltuklar ama emin değilim.bu arada arkadaşlar hyundai servisi kaskoya 695 tl fiyat verdi nasıl sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzifc

quote:

ön koltuklar ısıtmalı mı resimlerde usb girişinin sağında ve solunda butonlar gördüm ilk kez.

türkiyeye geleln modellerde sanırım yok ısıtmalı koltuklar ama emin değilim.bu arada arkadaşlar hyundai servisi kaskoya 695 tl fiyat verdi nasıl sizce?

aldığınız araç modeline göre değişiyor bana dizel full araca tam 600tl çıkardılar kasko ücreti. sanırım siz full almıyorsunuz o zaman 695 fazla
  • quote:

quote:

quote:

aldığınız araç modeline göre değişiyor bana dizel full araca tam 600tl çıkardılar kasko ücreti. sanırım siz full almıyorsunuz o zaman 695 fazla

evet 1.2 team aldığım araç.bayiye i20_38 in yaptırdığı 420 tl lik kaskoyu söledim inanmadılar.bana da fazla geldi 695 araştırmaya devam bakalım.

• master 88 senin arabadan bi haber varmı ne zaman gelicek?
  • quote:

master 88 senin arabadan bi haber varmı ne zaman gelicek?

bugün çevre illeri samsun çorum bayileri ile görüştüm türkiyede istediğim model var mı araştırıp bana dönecekler haber bekliyorum. her yerde 1.2 team modeli var. full araç az sayıda türkiyeye geldi sanırım. ötv muafiyeti olmasa 34.500 dediler fiyatına baya fark var.
  • www.garanti.com.tr
    301 Moved Permanently
    http://www.garanti.com.tr/sigorta/bireysel/kaskometre.html

kaskometre avantajını araştırıyorum sizde bakın isterseniz mantıklı bir sistemleri var.
  • quote:

quote:

bugün çevre illeri samsun çorum bayileri ile görüştüm türkiyede istediğim model var mı araştırıp bana dönecekler haber bekliyorum. her yerde 1.2 team modeli var. full araç az sayıda türkiyeye geldi sanırım. ötv muafiyeti olmasa 34.500 dediler fiyatına baya fark var.

hayırlısı olsun dostum bu arada bu kaskometremidir nedir fiyat felan yok sitede telefonla mı bildiriliyor acaba ücretler.
  • size bi sorum olucak arabayı aldıktan sonra ilk cam pulunu bayiniz karşıladımı yoksa 190 ytl (yada kaçsa) yatırdınızmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendboxer

size bi sorum olucak arabayı aldıktan sonra ilk cam pulunu bayiniz karşıladımı yoksa 190 ytl (yada kaçsa) yatırdınızmı ??

ben daha teslim almadım arabamı.ama ilk bandrol bayiye aittir .anahtar teslim fiyatın içinde trafik sigortası, plaka ruhsat masrafları ve bandrol dahildir.
  • quote:

quote:

size bi sorum olucak arabayı aldıktan sonra ilk cam pulunu bayiniz karşıladımı yoksa 190 ytl (yada kaçsa) yatırdınızmı ??

ben daha teslim almadım arabamı.ama ilk bandrol bayiye aittir .anahtar teslim fiyatın içinde trafik sigortası, plaka ruhsat masrafları ve bandrol dahildir.

bani bayi hayır biz karşılamıyoruz dedi

• quote:

quote:

quote:

bani bayi hayır biz karşılamıyoruz dedi

öyle şeymi olur dostum.anahtar teslim ne demek.senin plaka ruhsat işleri bitti mi?bu arada bayinin bahsettiği 1 temmuz bandrolü olabilir senede 2 defa biliyosun bandrol ve bayi aldığın dönemin bandrolünü karşılar sadece. diğerini sen verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzifc -- 17 Haziran 2009; 21:34:50 >

• hayır dediki, hyundai bandrolu karşılamıyo siz isterseniz 1 temmuza kadar bekleyin plakayı o zaman takın dedi rahat yarım saat tartıştık bunun için. Kesinlikle karşılamıyoruz dedi. bizde mecbur 1 temmuzu bekliyoruz.
    Dediklerine aynen katılıyorum@uzifc
  • valla bende 1 temmuzu bekliyorum ruhsat işlemler için. ama bayi bana ödeyeceklerini söyledi ve aksi düşünülemez.paralarının hepisini vermediysen düş liste fiyatından bandrolü.
  • quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun dostum bu arada bu kaskometremidir nedir fiyat felan yok sitede telefonla mı bildiriliyor acaba ücretler.

kaskometre işleyişi şu şekilde ilk aldığınızda aracınıza gps cihazı takıyorlar ve yaptığın km göre kasko ödüyorsun. eğer 1 ayda hiç yol yapmazsan sabit aylık 20tl civarı ödüyorsun. ama km bazında ne tutuyor bilmiyorum yılda 10000 altında yapanlar için bu kasko. kısaca aracı kullandığınız kadar kasko ödüyorsunuz yarın arayıp km bazında aylık ne oluyor soracağım.

• Bandrolü boşverin ödemeyin. Nasıl olsa ilk alındığında araçlarınızın 3 yıllık muayenesi var, ve neredeyse her iki senede bir bandrol için af çıktığından faizlerinden kurtuluyorsunuz. Benden söylemesi...
  • eger bayii ödemek zorundaysa niye riske giriyimki ? ya af çıkmassa
  • arkadaşlar bugün i20 test sürüşlerinden araba kazanan talihli açıklanacaktı hürriyet gazetesinde
    alıp bakan ve gören var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.