Şimdi Ara

Hyundai i20 göğüs yapış yapış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Hyundai i20 2012 aracımın göğsü yapış yapıştı el bile yapışıp kalıyordu o derece forumdan yorumlara güvenerek domol marka fırın yağ temizleyici aldım ve denedim uzun uğraş sonucu tertemiz pürüzsüz Bi şekil aldı kapı döşemeleri cam altı yani ama şuanda beyazlıklar çıktı ve eski mat halini fakat şimdi hangi markayı neyi kullacağımı bilmiyorum göğüs için parlatmak ce bakım için yanlış ve kötü bir şey kullanıp tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 Torpido Yapış Yapış Sorunu ve Çözümleri

Bazı Hyundai i20 kullanıcıları, araçlarının torpidosunun yapış yapış bir hale geldiğinden şikayet etmektedirler. Bu sorun, özellikle yaz aylarında veya aracın uzun süre güneşe maruz kaldığı durumlarda daha sık görülmektedir.

Yapış Yapışlığın Nedenleri

Hyundai i20 torpidosunun yapış yapış olmasının birkaç nedeni olabilir:

• Malzemenin Ucuzluğu: Hyundai i20'nin torpidosunda kullanılan malzeme, düşük kaliteli plastik olabilir. Bu malzeme, zamanla güneş ışığına ve neme maruz kalarak yapışkan bir hal alabilir.
    • Koruyucu Kaplamanın Bozulması: Torpido üzerindeki koruyucu kaplama, malzemeyi güneş ışınlarından ve diğer çevresel faktörlerden korumak için tasarlanmıştır. Ancak bu kaplama zamanla bozulabilir ve torpidonun yapışkanlaşmasına neden olabilir.

Çizik Giderme Yöntemleri

Torpidodaki çizikler, yapışkanlığı daha da kötüleştirebilir. Bu çizikleri gidermek için aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz:

• Hafif Metal Cilası: Hafif metal cilası ile torpidodaki çizikleri nazikçe ovalayın. Ardından temiz bir bezle silin.
    • Diş Macunu: Diş macunu, torpidodaki küçük çizikleri gidermek için kullanılabilir. Diş macununu çizik üzerine sürün ve nemli bir bezle silin.

Yapışkanlığı Giderme Yöntemleri

Torpidonun yapışkanlığını gidermek için aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz:

• Bebek Pudrası: Bebek pudrasını torpidonun yapışkan kısımlarına serpin ve birkaç saat bekletin. Ardından pudrayı temiz bir bezle silin.
    • Sirke Solüsyonu: Su ve beyaz sirkeyi eşit oranlarda karıştırın. Çözeltiyi torpidonun yapışkan kısımlarına uygulayın ve birkaç dakika bekletin. Ardından temiz bir bezle silin.

Bu yöntemleri uyguladığınızda, Hyundai i20 torpidonuzun yapışkanlığı büyük ölçüde azalacaktır. Ancak sorunun tamamen çözülmesi için torpidonun kalitesinin iyileştirilmesi veya koruyucu kaplamasının yenilenmesi gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • urun.n11.com
    Auto Finesse Spritz-Hızlı İç Yüzey Temizleyici500ML(BölünmüşÜrün) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/bez-ve-havlu/auto-finesse-spritz-hizli-ic-yuzey-temizleyici500mlbolunmusurun-P452688799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 13 Aralık 2020; 11:47:35 >

• Resim yada video atarsanız yardımcı olabiliriz?

• Partlamk ve bakım yapmak için ürün almanıza gerek yok. İyi ürünler parlatmaz orijinal siyahlığına getirerek matlaştırır. Kaliteli bir apc alıp aylık temizlik yapmanız yeterli olur. Plastik yapısı gereği üzerinde bir kaplama istemez çünkü hava alması nefes alması gerekir siz üzerine parlatıcı sürüp gözenekleri doldurursanız çatlama yapar. Dış plastikler ve lastikler için kullandığım ürün bitince şu alttakinden sipariş edicem size de öneririm, yurtdışında takip ettiğim çoğu detailer çok memnun.
    https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2616
    Apc olarak 3D Orange veya Valet Pro Classic apc kullanabilirsiniz.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    dış trimler için iyi baya. 1:5 sulandırma oranı var (saf su) lastikler için magic dress sonrası en sevdiğim ürünlerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

dış trimler için iyi baya. 1:5 sulandırma oranı var (saf su) lastikler için magic dress sonrası en sevdiğim ürünlerden biri.

Meguiarsın jel olanından kullanıyorum şuan pandemi yüzünden bitiremedik şişeyi :D yaza girerken deneyeceğim, babamın arabası 2006 model onun da iç plastiklerine bi tur atarım meraktan :D

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde çıkardım çok şükür ama kalite bir bakım ürünü kullanmak istiyorum ki ayn şey olmasın tekrar
    Bakın sorun bu şekilde oldu plastik beyaz beyaz oldu üst tarafları Hyundai i20 göğüs yapış yapış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilalakus0606@gmail.com

Bakın sorun bu şekilde oldu plastik beyaz beyaz oldu üst tarafları Hyundai i20 göğüs yapış yapış

Attığım ürünü deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Attığım ürünü deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Peki tam olarak bieşy anlamadım ürün açıklamasında ürün toplamda 1000 ml galiba ne kadar suyla karıştırıp nasıl uyguluyoruz
    Pardon 500 ml ama nasıl uygulanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilalakus0606@gmail.com

Peki tam olarak bieşy anlamadım ürün açıklamasında ürün toplamda 1000 ml galiba ne kadar suyla karıştırıp nasıl uyguluyoruz

Hocam mesela iç plastikler için 5e1 oran vermişler yani 500 ml su + 100 ml ürün ama motor ve dış plastiklere farklı oran vermişler ona göre ayarlar kullanırsınız. Aşağıda videoda uygulama da var

Youtubedan bakabilirsiniz bir sürü videosu var

Teşekkürler hocam
  • yağ temizleyici ile trim mi temizlenir? bence malzemeye zarar vermişsiniz. valet pro apc alıp 1:15 karıştırıp temizlemeyi deneyin.
  • hıc ellemeyseydın

15 yas ustu aracların plastıklerı guneste yumusar ellersen plastıge parmak gırer.gunes kayboldumu sertlesır

araba yası ve plastık turunden boyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.