|
Hyundai i20 N Üretimi Durduruldu. (2. sayfa)
-
-
Fiesta komple bitmemiş miydi?
-
Çin şakşakçılarının şikayetleri üzerine uzaklaştırıldım
Size müstehak, Çin Çin güzellemelerini dinleyin, daha iyi sizin için
-
Ben çin ya da alman sevmiyorum,captain sen olmasan polomuzun kıymetini bilmezlerdi -
Onların emisyonu yüz milyonlarca otomobilden fazla mı bilmiyorum ama fazlaysa bile onlardan komple vazgeçmek olamıyor bir noktada.. muazzam enerjiler çektikleri için gidip uçağa 50 ton lityum pil takayım, gemiye bir milyon ton pil takayım da limanda 1 ayda şarj edeyim de diyemiyorsun. teknolojimiz onlara bir şey yapamıyor şuanda. korkudan nükleere de giremiyorlar o araçlarda. öyle kalıyor.
otomobillere birşeyler yapılabiliyor, bu yüzden normal halkın bindiği araçlara yüklenmek işlerine geliyor tabiki.
ama bunun avrupada bu kadar katı olmasının sebebi emisyon skandalları aslında, sadece emisyon kontrolü manyaklığı değil.. koca koca yüz yıllık firmalar hile yapınca (dolayısı ile milyonlarca euro vergi kaybına sebep olunca), ileride hile yapamayacakları sıfır emisyonla sertifikalandırılması şart araçlara zorladılar ki hile mile diye bir işin olasılığı kalmasın.. olay bu.
-
Üretimi bitmesi fiyatlarının düşeceği ve ilerde parça sıkıntısı yaşanacağı yada pahalı olacağı anlamına gelir mi ?
Yani şuan alsak bir tane macera mı olur ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X