Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.955
Cevap
54
Favori
1.148.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espesito

Dediklerin mantıklı bende senin gibi düşünüyorum sadece 2015 çıkınca bunun fiyatı daha da düşer mi benim teklifte meslek indirimli hali antalyadan aldım

birazda şans işi ötv artacak deniyor yok artmiyacakk deniyor zaten 2015 modeller ocak 15-20'den itibaren piyasaya cıkar o zamana kadar fiyatlar belkide biraz daha düşer ama bilemiyor insan malum firmalar satış ralamlarini yakaladimi hiç umurlarinda olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba i30 bakmak ve almak icin gittiğim bayiden elentra elite diesel alarak çıktık umarım pişman olmam i30 un makyajlanarak yeni model çıkartacak olması hem de elentrayi meslek indirimi flan diyerek her şey dahil olarak 73000 aldım yardımların icin teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 16 Aralık 2014; 21:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba i30 bakmak ve almak icin gittiğim bayiden elentra elite diesel alarak çıktık umarım pişman olmam i30 un makyajlanarak yeni model çıkartacak olması hem de elentrayi meslek indirimi flan diyerek her şey dahil olarak 73000 aldım yardımların icin teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocan Allah kaza bela vermesin inşallah güle güle kullanın.

• quote:

merhaba i30 bakmak ve almak icin gittiğim bayiden elentra elite diesel alarak çıktık umarım pişman olmam i30 un makyajlanarak yeni model çıkartacak olması hem de elentrayi meslek indirimi flan diyerek her şey dahil olarak 73000 aldım yardımların icin teşekkür ederim

Hayırlı olsun bence i30 dan daha güzel ve daha kullanışlı. Şahsen şu ara araç alacak olsam Elentra en baştaki seçeceklerden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 17 Aralık 2014; 12:12:24 >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim valla i30 bencede daha yakışıklı ama makyajlama geçirecek olması beni çekindirdi elentra da onun kadar olmasa da yakışıklı ayrıc daha bu sene makyajlama geçirdi ayrıca navigasyon falan da olması beni cezbetti fiyatı da bayaa indirim girmiş olunca ona karar kıldım umarım hayırlısı olur

• Hyundai Assan ın genel fiyat politikası liste fiyatından yok meslek indirim yok bilmem ne indirimi deyip 6-7 bin TL indirim yapıp Türk insanını kandırıyorlar.

Arabayı indirilmiş fiyatta bile pahalı alıyoruz örneğin 73000 listesi olan i30 u 67.000 e indiriyor biZde ne indirim yaptılar helal valla diyoruz. Hyundai bayı 67.000 e sattığı araçta rahat 9-10 bin TL kar yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mdirgin

Hyundai Assan ın genel fiyat politikası liste fiyatından yok meslek indirim yok bilmem ne indirimi deyip 6-7 bin TL indirim yapıp Türk insanını kandırıyorlar.

Arabayı indirilmiş fiyatta bile pahalı alıyoruz örneğin 73000 listesi olan i30 u 67.000 e indiriyor biZde ne indirim yaptılar helal valla diyoruz. Hyundai bayı 67.000 e sattığı araçta rahat 9-10 bin TL kar yapıyor

onu yapmayan hangi firma varki hepsi yapiyor heleki bu aylarda.

• 2012 ve üstü Dizel Otomatik Elite arıyorum fiyatlar 55-62 aralığında bayiye gitsek sıfır liste fiyatından daha aşağı alma imkanı var mı acaba

i30
    Modeller Liste Fiyatı Önerilen
    Satış Fiyatı
    i30 1.4 MPI BLUE DRIVE (BENZİNLİ) 54.250 TL 49.900 TL
    i30 1.6 GDI BLUE DRIVE (BENZİNLİ) 55.650 TL 52.400 TL
    i30 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ) 58.700 TL 55.450 TL
    i30 1.6 GDI STYLE OTM. (BENZİNLİ) 61.600 TL 58.350 TL
    i30 1.6 GDI ELITE (BENZİNLİ) 64.950 TL 61.700 TL
    i30 1.6 GDI ELITE OTM. (BENZİNLİ) 67.850 TL 64.600 TL
    i30 1.6 CDRi BLUE DRIVE (DİZEL) 63.800 TL 60.550 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 66.700 TL 63.450 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE OTM. (DİZEL) 69.600 TL 66.350 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL) 72.950 TL 69.700 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE OTM. (DİZEL) 75.850 TL 72.600 TL Benim ilgilendiğim model bu Ankara'dayım acaba bayi bunu ne kadar verir.

Birde servis bakımları Hyundai'de acaba nasıldır, Garanti sebebi ile mecburen servise gidersek kazıklanmak kesin.

• Ben bursa inallar bayinden meslek indirimi ile birlikte 67000tl fiyat almıştım

• bende elit Dizel otomatik 67 bin

• O zaman sıfır almak daha mantıklı imiş. Sahibinden de 2 yasında arabaya 58-63 arası istiyorlar. Hatta bir tanesi 2014 e 74 bin fiyat yazmış.

• Neziroğlu Hyundai ile görüştüm Elektrik teknisyeni meslek indirimi ile 69.900 TL dediler. Yılbaşından sonra ÖTV artıp fiyatlara zam gelecek miş. Meslek indirimi kampanyası da bitiyor muş. 30.000 için 24 ay 1368 TL aylık ödeme kredi var. Sizce ne yapmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: IORI

O zaman sıfır almak daha mantıklı imiş. Sahibinden de 2 yasında arabaya 58-63 arası istiyorlar. Hatta bir tanesi 2014 e 74 bin fiyat yazmış.

Hocam inanin bu yüzden sıfıra yöneldim 3-4 bin tl fazla vermeye deger sifir aracaç icin.

• LethaLMissioN L kullanıcısına yanıt
    Kütahyadan slmlar. 2014 Beyaz Otomatik Dizel ile aranızdayım.

• rammo kullanıcısına yanıt
    Ben kasım ayı sonunda almıştım, siz ne zaman aldınız arabanızı. Hayırlı olsun

• rammo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dinleniyor. İster internetten farklı bi radyo, ister müzik dinleyin.Bende 2014 i30 var dinliyorum ve aracın ayarlar menüsü türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdirgin

Ben kasım ayı sonunda almıştım, siz ne zaman aldınız arabanızı. Hayırlı olsun

Ben aracı aldım ama teslimat benim istegim doğrultusunda Ocak ilk haftasında olacak insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entelijans74

Kesinlikle dinleniyor. İster internetten farklı bi radyo, ister müzik dinleyin.Bende 2014 i30 var dinliyorum ve aracın ayarlar menüsü türkçe.

Teşekkür ederim sağolun sizede hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada nasıl araç memnunmusunuz özellikle yakıt konusunda durum nedir

• Öncelikle Ankara'da resimdeki gibi Elite, Beyaz renk, içi siyah, dizel, otomatik aracı olup da satmayı düşünen varsa pm atsın. Şehir dışı da olabilir.

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 22 Aralık 2014; 8:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Entelijans74

Kütahyadan slmlar. 2014 Beyaz Otomatik Dizel ile aranızdayım.

Aldığınız fiyatları donanım ve bayi adını vs verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 22 Aralık 2014; 8:49:28 >
  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.