Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.955
Cevap
54
Favori
1.148.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msukun

iyi akşamlar,
    dış ortam ısısı 4 derecenin altına düştüğünde yanıyor o lamba.
    yolda buzlanma olabilir uyarısı....

cvp için sagolun,
    soguk havalarda yan aynalar bu sabah açılmadı, zorlarsam sıkıntı cıkarırmı yoksa nasıl bir çözüm önerisi olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb10

quote:

iyi akşamlar,

cvp için sagolun,
    soguk havalarda yan aynalar bu sabah açılmadı, zorlarsam sıkıntı cıkarırmı yoksa nasıl bir çözüm önerisi olabilir..

Sıcak su dökebilirsiniz, böylece anında çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

iyi akşamlar,

cvp için sagolun,

mekanigine, kablolara vs. zarar vermez mi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

iyi akşamlar,

cvp için sagolun,

mekanigine, kablolara vs. zarar vermez mi...

Sıcak dediysek haşlama değil, buzu çözecek kadar sıcaklıkta olsa yeter işte ılıktan biraz sıcak olsa kafi gelir.

• quote:

quote:

iyi akşamlar,

cvp için sagolun,

Böyle bir durumla karşılaşmadım,
    aynalar açılmayınca içeriden ayna tuşuyla açmayı bir deneyin.
  • quote:

quote:

iyi akşamlar,

cvp için sagolun,

İçeriden ayna açmak söylenmiş ama zorlamak yerine aynayı araç kendi rezistansıyla ısıtsa daha kolay olmaz mıydı acaba?
    Su felan döküp de şoklamamış olur hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 7 Ocak 2015; 23:09:12 >
  • Arkadaşlar Merhaba. 130.000'nde 2009 lpg li select paket i30 alıcam inşallah. fakat 30.000 tl isteniyor. Bana biraz yüksek geldi aceba piyasası ne kadardır bu araçların ? Bu fiyata değer mi ?
  • öncelikle 1012 model style model i30 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.ilk aracım olduğu için teknik konularda yorum yapmak haddim değil diye düşündüm :) genel anlamda aracımdan memnun olduğumu belirtmek isterim. ancak küçük sıkıntılar var tabi bunları sizinle paylaşarak çözmek istedim.
    1- radyosu çok kötü izmir de toplam 5 radyo kanalı çekiyor o da yolda çoğunlukla sinyal azaldığında oto aramaya geçiyor ve sabit bir radyo dinleyemiyorum. acaba genel bir sorunmu bu yoksa benim araca özgü birşeymi bu konuda ne yapabilirim.
    2- 15 gün oldu alalı ilk günlerde yol bilgisayarında yakıt tüketimi şehir içi 11-12lt gösteriyordu açıkçası oldukça endişelenmiştim. ancak buradaki yorumları okuduğumda sıfırlandığında ilk başlarda yüksek gösterdiği doğrultusunda yazıları okuyunca bekleyip görmek istedim. şu anda 7.2 ye düşmüş durumda tabi daha da düşük olacaktır zira benim ilk aracım ekonomik kullanım konusunda tecrübeli değilim.zamanla onuda aşarım diye düşünüyorum.
    3- bluetooth ile telefonumu bağladığımda kişi listesini direksiyondan yukarı aşağı taşıyamıyorum taşımak içinde kullanıcıya en uzak tuşu kullanmak zorunda kalıyorsun bu biraz saçma olmuş.birde sesli komut türkçe değil bunu yazılımla halletmem mümkünmü?
    4- son olarakta sorun olarak değilde benim cahilliğim olarakta tanımlayabiliriz. kapılar ben içindeyken kitleniyor ve biri araca binmek istediğinde kapı açılmıyor kendi kapımı açarak şimdiye kadar idare ettim :) bunu nasıl halledicem bişeyleri yanlış yapıyorum orası kesin de neyi yanlış yaptığımı bulamadım :))

araç performansı veya diğer teknik konularda bilgim ve tecrübem olmadığından yorum yapamayacağım.ama aracımı bu küçük sorunlar hariç çok sevdim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhan35 -- 14 Ocak 2015; 15:02:17 >

• Merhaba arkadaşlar
    2010 model 1.6 dizel Otomatik cw mode paket aracımla aranıza katıldım.
    cw sahiplerinin yorumlarını önerilerini özellikle merak ediyorum.

• Yukarıda yazdığım aracıma navigasyon taktırmak istiyorum arkadaşlar ne yapmak lazım? ne gibi seçenekler var önerilerinizi bekliyorum

• jokond kullanıcısına yanıt
    Servis yada tuning lerde takılıyor. Ama fiyatlar biraz pahalı tabi. Servis e yaptirirsaniz bir sorun oldumu rahatça kapısını calarsiniz. Elektronik yada tuning derseniz 800 den başlıyor fiyatlar. Tercih sizin.

[simage][http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=150077622simage]

• jokond kullanıcısına yanıt
    Servis yada tuning lerde takılıyor. Ama fiyatlar biraz pahalı tabi. Servis e yaptirirsaniz bir sorun oldumu rahatça kapısını calarsiniz. Elektronik yada tuning derseniz 800 den başlıyor fiyatlar. Tercih sizin.

[simage]http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=150077622[simage]

• hardday kullanıcısına yanıt
    link için teşekkürler
    biraz araştırdım çok fazla model var
    kaliteli olanı bulmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhan35

öncelikle 1012 model style model i30 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.ilk aracım olduğu için teknik konularda yorum yapmak haddim değil diye düşündüm :) genel anlamda aracımdan memnun olduğumu belirtmek isterim. ancak küçük sıkıntılar var tabi bunları sizinle paylaşarak çözmek istedim.
    1- radyosu çok kötü izmir de toplam 5 radyo kanalı çekiyor o da yolda çoğunlukla sinyal azaldığında oto aramaya geçiyor ve sabit bir radyo dinleyemiyorum. acaba genel bir sorunmu bu yoksa benim araca özgü birşeymi bu konuda ne yapabilirim.
    2- 15 gün oldu alalı ilk günlerde yol bilgisayarında yakıt tüketimi şehir içi 11-12lt gösteriyordu açıkçası oldukça endişelenmiştim. ancak buradaki yorumları okuduğumda sıfırlandığında ilk başlarda yüksek gösterdiği doğrultusunda yazıları okuyunca bekleyip görmek istedim. şu anda 7.2 ye düşmüş durumda tabi daha da düşük olacaktır zira benim ilk aracım ekonomik kullanım konusunda tecrübeli değilim.zamanla onuda aşarım diye düşünüyorum.
    3- bluetooth ile telefonumu bağladığımda kişi listesini direksiyondan yukarı aşağı taşıyamıyorum taşımak içinde kullanıcıya en uzak tuşu kullanmak zorunda kalıyorsun bu biraz saçma olmuş.birde sesli komut türkçe değil bunu yazılımla halletmem mümkünmü?
    4- son olarakta sorun olarak değilde benim cahilliğim olarakta tanımlayabiliriz. kapılar ben içindeyken kitleniyor ve biri araca binmek istediğinde kapı açılmıyor kendi kapımı açarak şimdiye kadar idare ettim :) bunu nasıl halledicem bişeyleri yanlış yapıyorum orası kesin de neyi yanlış yaptığımı bulamadım :))

araç performansı veya diğer teknik konularda bilgim ve tecrübem olmadığından yorum yapamayacağım.ama aracımı bu küçük sorunlar hariç çok sevdim :))

eski bir 2012 i30 sahibi olarak

1-Radyo ile ilgili çekiş sıkıntısı olmamalı beliki radyonun anteni ile oynanmış ve kırılmış olabilir. Birde radyo ayalarından otomatik AF fonksiyonunu kapatın açık olduğunda sinyal biraz düştüğünde otomatikman yeni sinyal aramaya çalışacaktır.

2-Araç otomatik değil ise yakıtın kontrolü tamamez sizde. Yani 12-13 te yaktırırsınız 5-6 litrede bu araç ile zamanla bütünleşmenize bağlı

3-Kişi listesini taşımaktan kastınıs kişiler listesinde aşağı yukarı gitmek ise bunu + - tuşlatı ile yapabiliyorduk diye hatırlıyorum.

4-Siz aracın içindeyken aça hareket ettiğinde kapılar kilitlenir bu tüm araçlarda böyledir. Kapıları açmak için ya anahtarın üzerindeki tuşa yada dahili kilit tuşuna basın kapılar açılacaktır.

• Merhabalar.

2010 model i30u model hakkında ne düşünüyorsunuz ?

ikinci el 55000 kilometrede hasarsız boyasız tertemiz kullanılmış bir araç var. 32000 tl isteniyor. acaba değer mi ve alınır mı ?
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Genel izlenimler için yukarıdaki yazdıklarımın değişmeyeceğini sanıyorum.
    Ancak yakıt, şanzıman ve aracın paketi ni belirtirseniz daha detaylı birşeyler söylemeye çalışalım.
  • hyundai getz den geçmek istediğim modeldir kendisi.

ancak,
    i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE (DİZEL) 63.843 TL 61.950 TL
    i30 1.6 CRDi STYLE (DİZEL) 66.743 TL 64.850 TL
    i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL) 72.994 TL 71.100 TL

denmiş. bu fark neden kaynaklanıyor acaba ?

blue drive ile elite arasında 10 bin edecek ne fark vardır veya style ile elite arasındaki 6bin tl lik fark nedendir ?

şimdi çocuklu bir aile olduk, bagaj malum getz de küçük, yetmiyor.
    bebek arabası ve bir iki eşya ile bagaj dolmuş oluyor.

i30 daki bagaj nasıldır ?

konforu eminim oldukça iyidir, kaldı ki ben getz in rahatlığını seviyorum.
    i30 onun altında kalacak değil elbet.

pazarlık ile vs ile en son kaça alınabilir sıfırı ?
  • Çocuklu bir aile olarak ben olsam HB araç yerine direk dizel Elentra bakardım.
  • i30 konusunda tecrubeli arkadaslar, asagıdaki arac hakkında ne dusunuyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-model-hyundai-i30-hatasiz-boyasiz-9-bin-km-de-184772563/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

i30 konusunda tecrubeli arkadaslar, asagıdaki arac hakkında ne dusunuyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-model-hyundai-i30-hatasiz-boyasiz-9-bin-km-de-184772563/detay

ilanda yanlışlıklar var. dikkat edin.

Elite diyor ama bildigim kadarıyla Elite modellerin ön ızgarasında çift çizgi oluyor yukarı dogru. style modellerde ise tek çizgi düz.
    Full diyor ? ben sunroof göremedim ? En Full'u demek sunroof olması gerekiyor.
    birde anahtarsız çalıştırma da var diye biliyorum. full versiyonunda.

Bu ilandaki satıcı style versiyonu elite diye satıyor olabilir dikkat edin.

aslında şu ilana bakarsanız az çok farkı görmüş olursunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-satilik-i30-cam-tavan-full-otomatik-50.900tl-197422842/detay

bu arada ben sadece i30 seveniyim. zamanında çok araştırıp almak istedim bir türlü kısmet olmadı ama bu aracı kullanan arkadaşlar eminim bu konuda daha bilgililerdir. size daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.