Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.955
Cevap
54
Favori
1.148.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 2011 model hundai i30 1.6 team dizel otomatik araç nasıldır?
    şanzimanı nasıldır? japon araçları honda toyata gibi sorunsuz mudur?
    herhangi bir kronik sorunu var mıdır?
  • merhaba, yeni araç alacağım çeşitli marka ve modeller arasında kararsız kaldım. En son i30 da karar vermiş sayılırım ama burada okuduğum cam tavandan gelen ses sorunu ve bu sorunun çözülemeyişi canımı sıktı. Acaba bu sorun 2015 modellerde de devam eder mi? Aracın başka çözülemeyen kronik sorunları var mıdır? Dizel otomatik elite düşünüyorum.
  • ahmett_ A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Otomatiğini kullanmak kısmet olmadı ama manuel i var ben de bu aracın..
    Uzun süredir bu araç hakkında takip ettiğim kadarıyla ciddi bir kusuru söylenmedi.
    Ne genelde aracın ne de otomatik şansıman'ın kronik bir kusuru söylenmedi.
    Ben yaklaşık 9 aydır keyifle kullanmaktayım.
    Şahsi tahminimdir test edebildiğimden değil ama 2011 e kadar olan otomatikleri 4 ileri diye biliyorum.
    çok sık uzun yol yapacaksanız bunu bilmenizde fayda olabilir.
    Kusur değil bu ama diğer 6 ileri 2012 den sonra çıkanlar gibi olmayacaktır muhtemelen.
    Aklınızda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemx72 -- 27 Şubat 2015; 16:07:21 >
  • yokum kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Cam tavan meselesini şuradaki 2012 den sonra üretilmeye başlanan yeni i30 bölümünde okumuş olmalısınız.
    Daha detaylı cevabı oradakilerden alabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla da çözülemeyen bir problem değildi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52435184/mpage_214/tm.htm
  • Selamlar;
    2012 model i30 cw crdi 1.6 Team ile Mode arasındaki farkları yazabilirmisiniz. Birde bu araçların broşürlerini, Teknik özellik ve donanımlarını bulabileceğim bir link varmıdır?
    Bu arabalarda cruise control varmıdır? bagajda priz varmıdır? euro5 motor ile ilgili sıkıntılar var diye duyuyorum aslı astarı varmıdır? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Yeni motor (136 PS dizel) ve yeni şanzımanın (7 ileri DCT) yakıt tüketimleri nasıldır?

İyi bir seçenek gibi duruyor, elbette kullanıcı yorumları çok önemli...
  • Arkadaşlar aracım sıfır km aldım bugun talihsiz bir olay yaşadım önüme bir araç park için aceleyle geçti geri gelip vuracaktı.Bende geriye doğru çekiliyim derken arkada bir araca yavaşca değdirdim.Görünürde bir çatlama kabarma cizik yok ama yinede içim rahat değil.Çok sert vurmadım geri viteste geri geri giderken çok hafif bir çarpma hissettim.Acaba bundan birşey olurmu.Yani tavsiyeleriniz önerileriniz neler lütfen yardım edin.
  • adrenaline_68 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, sakin olun i30 ların arkası oldukça sağlam.
    Ben de geriye giderken aniden arkama gelip durmuş olan Honda civic aracın arka kapısına arka çaprazımdan çarpmıştım.
    o aracın arka kapısı değişecek kadar göçmüştü, benim i30 a hiç birşey olmadı.
    Günler sonra meraktan lift e kaldırıp baktık arka tamponun bağlantı yerlerinin hiç birinde sıkıntı yoktu.
    Çizik dahi göremediyseniz sanmıyorum kırıklık bir sorun çıkacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemx72

Ben de geriye giderken aniden arkama gelip durmuş olan Honda civic aracın arka kapısına arka çaprazımdan çarpmıştım.
    Günler sonra meraktan lift e kaldırıp baktık arka tamponun bağlantı yerlerinin hiç birinde sıkıntı yoktu.

Ya geri park etmeye çalışırken hafifce dokundum araç daha 800 kmde inan çok üzüldüm iyice inceledim çatlama kabarma yok ancak kaportacıya göstermemi tavsiye edermisiniz.
  • adrenaline_68 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok göstermeyin , park sensörünü duymadınızmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

quote:

Orijinalden alıntı: cemx72

Ya geri park etmeye çalışırken hafifce dokundum araç daha 800 kmde inan çok üzüldüm iyice inceledim çatlama kabarma yok ancak kaportacıya göstermemi tavsiye edermisiniz.

Araç yeniyken bu tür olaylar insanı üzüyor. Bende de araç 500 km. de iken park esnasında arka sağ çamurluğu duvara 2 parmak sürtmüştüm. Boya hafifçe çizildi. Fakat şimdi aklıma bile gelmiyor. Öylece nazarlık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 24 Mart 2015; 16:57:34 >

• Arkadaşlar araç içi çizik oluştu :( bunun için neler yapabiliriz.
  • Serkkan S kullanıcısına yanıt
    2011 öncesi i30 alacakları arka park sensörü konusunda uyarmak isterim.
    Benim yukarıda bahsettiğim Honda çarpışmamın bir nedeni de arkadaki park sensörlerinin
    gecikmeli cevap vermesinde payı büyüktür.
    O çarpışmadan sonra daha dikkat etmek zorunda kaldım, nedense çok geç çalışmaya başlıyor ve yanıltıyor.
    imkanı olanın değiştirmesini tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar,

listeye beni de ekleyebilirsiniz. Bugün itibari ile i30 1.6 GDI ELITE (BENZİNLİ) modelini 63.750 TL'ye aldım. Henüz renk konusunda karar vermedim. Yarın firma en kısa sürede teslim edebilecekleri renk kodlarını söyleyecekler, 10 günlük teslimata denk gelen
    renk kodlarını da ayrıca belirtecekler.

Sizin renk konusunda bir tavsiyeniz olacak mı? Benim aklımdan kırmızı, çelik gri geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 8 Nisan 2015; 18:42:39 >
  • Arabanız hayırlı olsun. Benzili manuel vitesmi otomatik mi aldınız.

Renk konusunda kırmızı arabada çok güzel duruyor ama yıl geçtikçe kırmızı renkte boyada güneşten dolayı bozulmalar olabiliyor. Bunu göz önünde bulundurun bence.

Bende gri metalik var ve çok memnunum. İ30 lara bence beyaz ve gri metalik yakışıyor. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Allah düz bastırsın, kazasız belasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdirgin

Arabanız hayırlı olsun. Benzili manuel vitesmi otomatik mi aldınız.

Renk konusunda kırmızı arabada çok güzel duruyor ama yıl geçtikçe kırmızı renkte boyada güneşten dolayı bozulmalar olabiliyor. Bunu göz önünde bulundurun bence.

Bende gri metalik var ve çok memnunum. İ30 lara bence beyaz ve gri metalik yakışıyor. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Allah düz bastırsın, kazasız belasız.

Teşekkürler Hocam,

Benzinli manüel aldım, renk olarak da çelik gri olarak seçim yaptım. Kırmızı dediğiniz gibi çok güzel duruyor ama tercihimi çelik griden yana kullandım. Şase numarası vs. bugün belli oldu, haftaya gemi ile geliyor ve hafta sonuna kadar teslim
    ederiz dediler.

Kasko ve trafik sigortası için fiyat toplamaya başladım, plaka için alabilirsem özel bir plaka almaya çalışacağım.

Bu arada fiyatı hatalı yazmışım, 63.750 TL ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 8 Nisan 2015; 21:01:02 >

• Arkadaşlar 2010 model için android double dın yok mu?
  • Merhaba,

Hyundai 1,2 Bluedrive Elite almak istiyordumm ancak bayide 70 TL fazla taksit ödeyerek ve 3000 Tl fazla peşinat ile İ30 1.4 MPI Blue Drive önerildi. Acaba almış ve kullanmakta olan var mı? 1 litre fazla yakıt yakacak ancak bir üst segment aracım olacak. Mantıklı bir tercih gibi görünüyor şu anda ama kullanıcı yorumları da faydalı olacaktır. Fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar bu sonradan takılan navigasyonlarda klima kontrol paneli ışıkları kısılamiyordu bu sorun çözüme kavuştumu bilen varmı acaba?
  • Arkadaşlar. 2012 (son eski i30larda) i30larda ESP standart mı?
    İkinci el dizel otomatik i30 ya da Cees düşünüyoruz ama Ceedlerin sadece ConseptPluslarında ESP var.
    İ30da 2011den sonra standart deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.