Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.955
Cevap
54
Favori
1.148.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Registered

i30 konusunda tecrubeli arkadaslar, asagıdaki arac hakkında ne dusunuyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-model-hyundai-i30-hatasiz-boyasiz-9-bin-km-de-184772563/detay

her şeyden önce araç Elite değil Style donanım. en fazla 45-46 ya alınır.
  • Cuma günü 2010 model i30 team versiyonunu satın aldım.

Açıkçası incelemeden önce Hyundai olduğu için biraz tereddütlüydüm. Daha önce kullandığım era'nın buna katkısı büyük tabi. Ama gerçekten inanılmaz derecede yanılmışım. Aracın görünüşü, iç dizaynı, malzeme kalitesi, gerçekten sınıf atladığını belli eder cinsten.

Aynı fiyatlara önerilen diğer araçlara baktığımda gerçekten rakiplerinden üstün buldum. Araç tek kelimeyle müthiş. Yüksekliği, görüş açısı, konforu, direksiyonun hassasiyeti, yol tutuşu, ağırlığı, her biri ayrı ayrı on numara olmuş. Gerçekten 'İ' serisi ile koreliler sağlam bir işe imza atmış. Aslı varmı tam bilmiyorum, incelemeye fırsatım olmadı ama aracın almanlar tarafından avrupa piyasası için tasarlandığını söylüyorlar. Eğer öyleyse gerçekten hiç şaşırmam.

Eğer temizini bulursanız asla kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Cuma günü 2010 model i30 team versiyonunu satın aldım.

Açıkçası incelemeden önce Hyundai olduğu için biraz tereddütlüydüm. Daha önce kullandığım era'nın buna katkısı büyük tabi. Ama gerçekten inanılmaz derecede yanılmışım. Aracın görünüşü, iç dizaynı, malzeme kalitesi, gerçekten sınıf atladığını belli eder cinsten.

Aynı fiyatlara önerilen diğer araçlara baktığımda gerçekten rakiplerinden üstün buldum. Araç tek kelimeyle müthiş. Yüksekliği, görüş açısı, konforu, direksiyonun hassasiyeti, yol tutuşu, ağırlığı, her biri ayrı ayrı on numara olmuş. Gerçekten 'İ' serisi ile koreliler sağlam bir işe imza atmış. Aslı varmı tam bilmiyorum, incelemeye fırsatım olmadı ama aracın almanlar tarafından avrupa piyasası için tasarlandığını söylüyorlar. Eğer öyleyse gerçekten hiç şaşırmam.

Eğer temizini bulursanız asla kaçırmayın derim.

hayırlı olsun öncelikle. Hyundai yarattıgı imaj nedeniyle hic bir zaman bende kalite izlenimi yaratmıyor.

Açılır cam tavan takıntım oldugu icin, i30 a yoneldim, aracın tipi ve sundugu konfor biras sasırttı beni, uyandırdıgı algı bir süre sonra degisir belkide.

• 2001 VW bora'dan sonra almayı düşündüğümüz araç bir tanıdığımız da bulduk 2010 crdi ne diyorsunuz
  • bende aranızdayım 2010 dizel i30 mode crdi
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Selam,

Yanılmıyorsam 2010 sonlarına doğru şanzıman ı 6 ileri olmuştu, eğer bu onlardansa almayı düşünebilirsiniz.
  • kabde K kullanıcısına yanıt
    İyi günler,

Bagajlı araç arıyorsanız i30 CW'u tavsiye ederim. Bagajı 528 lt! HB in 380 lt dir. Elantranın ise bagaj ağzı dardır, pek kullanışlı değildir. Hacmi de 500 lt nin altındadır. i30 CW Dizel otomatik élite derim. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. İstanbul'daysanız pazarlık yapabilecek bayi çoktur. İyi fiyat indirimi verirler. Avrupa yakasında Nev ve Elmas'ı tavsiye ederim. Gidin görüşün.
  • cemx72 kullanıcısına yanıt
    şuan 5 ileri olanını aldık ama sorun değil 2001 model bir araçtan sonra bu temizlikte ki bir araç iyi oldu çok fazla da araçı kullanan kişiler değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

İyi günler,

Bagajlı araç arıyorsanız i30 CW'u tavsiye ederim. Bagajı 528 lt! HB in 380 lt dir. Elantranın ise bagaj ağzı dardır, pek kullanışlı değildir. Hacmi de 500 lt nin altındadır. i30 CW Dizel otomatik élite derim. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. İstanbul'daysanız pazarlık yapabilecek bayi çoktur. İyi fiyat indirimi verirler. Avrupa yakasında Nev ve Elmas'ı tavsiye ederim. Gidin görüşün.

Çok teşekkürler.
    Araştırmaya o yönde devam edeceğim bende.
    Bagaj büyük olsun malum bebek arabası yer kaplıyor.
    Yakışı da benzinin getz den iyiyse ne ala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bendesıfır araba alacağım tüm modelleri eledim 2 aydır araştırıyom test ediyom inceliyorum. c seğmenti hb olmak şartı ile yola çıktım. şimdi 2 model den biri olacak astra hb ve i30 otomatik düşünüyorum. astra motor olarak üstün. i 30 ise tipi çok muhtşem.
    bundan önce megane 2 cvvt şanzıman yani i30 la aynı tip şanzıman kullanıyordum şehir içi 11 litreden aşagı inmezdi. i30 300 kilo daha ağır meganeden.
    şimdi sizden ricam benzinli otomatik kullanan arkadaşlar tüketim bilgilerini hangi şehirde olduklarını yazarsa çok sevinirim. 1 ay kaldı şubat sonunda alacam lütfen yol gösterin.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Ooo miss, hayırlı uğurlu olsun.. ;)
  • mustafasym M kullanıcısına yanıt
    Zor bir karar ben de bundan sonraki basamağımın bu ikisi olması aşamasına geldiğimden anlıyorum sizi.
    Astra bilinen sağlamlığı, güzel tipi ve turbo motoruyla öne çıkıyor evet ama otomatik seçeneği pek farklı değil.
    Yani yakıt anlamında sanırım farklı bir şeyler olmasını beklememek lazım.
    Fark yaratanlar belki şunlar olabilir;
    Asra da iç dizayn fena değil ama içerideki güncelliğini yitirmişlik yani kırmızı ışıklandırmalı kadran ve ekranları ile teknolojik
    özelliklerinin 2000 ler de kalmışlık hissiyatı onu ne yazıkki şimdilik bir adım geriye düşürüyor lakin i30 her şeyi ile
    çok güzel ve güncel denilebilir. (Bu seneki makyaj ile aralarındaki bu fark azalacak gibi görünüyor)

Her iki markadaki fazla yakan ama sağlam olan sorunsuz otomatik şanzımanlar ile belki yakıt anlamında biraz düşünmeye
    neden olabilir ama kendini kanıtlamışlığı, verdiği güven ve sorunsuzluk ile zaten başından kazancını sağlıyorlar.

Benzin sizi artık bıktırdıysa burada i30 dizel otomatiği ile ayrıca tekrar öne geçiyor.
    Benim için şimdilik i30 ilk sırada. Güncel güzel tasarımı ve teknolojik bazı farkları ile parlıyor. ;)

• Arkadaşlar hepinize merhaba.Bende dün itibari ile 2009 i30 1.6 SELECT Diesel sahibi oldum.Merak ettiğim iki husus var bana bilgi verebilecek arkadaşlarım olursa sevinirim.Araçla özellikle şehir içinde gezereken (yerler kilitli parke) ve tümseklerden geçerken direksinyondan sanki tıkırtı geliyor nedendir bir arızamıdır bilemedim?Bir ikincisi ise gittim bisminlah dedim ekranda 70 km daha gidebilirsin gösterirken 150 tl lik yakıt aladım ve yani 41 litre ekrana baktıgımda gideceğim mesafe olarak 605 km gördüm bana sanki biraz az gibi geldi bu dijital ekrana pek güvenmemek mi lazım? Depoyu full doldursak tam olarak gidebileceğin km olarak ne yazıyor bilgi verecek arkadaslarıma şimdiden cok teşekkür ediyorum.
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki aracm Nissan Qashqai idi. Ondanda memnundum ancak eşim parklarda sıkıntı yaşadğndan daha kçk araç almak istdim. İ30 dan memnum herşey vr araçda elite dzl. Novigasyon yoktu onuda hallettim Navimex 700 tl yakıt konusnda henüz araç daha yeni 2000 kmde çok ykyor gibi 9.3lerde inşlh 10.000km de 6.0 a düşer. Genel itibaryle bu sekmentin en iyisi. Szde kazasz belasz kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelijans74 -- 4 Şubat 2015; 16:37:18 >
  • Entelijans74 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tesekkür ederim bende aynı sebepten otomatik aldım bendede Megene3 vardı manuel İ30 hakkında söylediklerinize harfiyen katiliyorum saymaya kalksak daha cok artilari var sadece yakıt konusunda farklı düsünüyorum o kadar düsmesi imkansız sizin söylediginiz 6 litreye ben 2 litre eklemeye havada raziyim ama tabiki bunuda bilerek aldım aracı çok sevdim keyif aliyorum kullanirken varsin bir tık fazla yaksın sorun yok onun tipi yeter tartışmasız piyasanın en yakışıklı arabası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabde

quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

İyi günler,

Çok teşekkürler.
    Araştırmaya o yönde devam edeceğim bende.
    Bagaj büyük olsun malum bebek arabası yer kaplıyor.
    Yakışı da benzinin getz den iyiyse ne ala.

Yaklaşık bir aylık 2010 model i30 cw sahibiyim.
    Tam bir aile arabası, bagajı çok kullanışlı. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama cw modeli çok heybetli duruyor ve bence arabayı hantal göstermiyor. Aksine ben daha şık durduğunu düşünüyorum.

• önceki kasa 2011-2012 model, düşük km'li dizel otomatik CW arıyorum arkadaşlar, malum sitede pek bulamadım.
  • Arkadaşlar i30 aktive paketini aldım takas yolu ile araç bana geçti araç 500 kmde.Hyundai servisten kaskosu varmış.Aracı ben aldığım için şu anda araba bana geçti.Tekrar aynı servisten kasko yeniletmemimi önerirsiniz yoksa farklı olarak kasko alabileceğim biryer varsa tavsiye edermisiniz.Lütfen yardımcı olun.
  • listeye biz de girelim bakalım 2013 1.6 crdi dizel otomatik elite ile :)
  • deneyimli arkadaşlardan havuz paspas ve bagaj havuzu önerileri bekliyorum. bu arada stepne ve lastik dğeiştirme kitini arabadan hüpletmişler kayıp onu nereden ve kaça temin edebilirim?
    herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.