Şimdi Ara

Hyundai i30 otomatik far kapanmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 hafta önce kadar 2011 model hyundai i30 1.6 cvvt araba satın aldım . Aklıma takılan bir şey var . Farlar otomatik’te iken geceleri stop ediyorum arabayı kilitliyorum farlar kapanmıyor. Servise götürdüm biri dedi kapanması lazım usta diyor bunlarda kapanmaz vs. Kesin bir şey diyen yok yani otomatik yanan far nasıl kendi kapanmaz ? Aynı model sahipleri sizlerde de böyle bir sıkıntı mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conk.alper -- 14 Aralık 2019; 18:8:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2 dk ya kapanır sakin olun

Eve geliş evden gidiş özelliği o

• Öyle bir özellik var. Ancak sizin araçta var mı bilmiyorum follow me home mu ne öyle bir şeydi. Büyük ihtimal odur.

• kapılar kilitlendikten sonra 2-3 dk. bekleyin, aküden elektrik kesince kendi kendine kapanır hocam.

@Konu Sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Aralık 2019; 20:28:17 >
  • Yalniz ustaların şu klasik lafı var ya beni bitiriyor

Bunlarda böyle

• Garip bunu servistekilerin bilmemesi ve böyle bir şeyden bahsetmemeleri bir deneyeyim

• Kilitleme tuşuna iki kere basmayı denediniz mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış hatırlamıyorsam hyundai ix35'te kapı kilitleme tuşuna iki kere basınca far kapanıyordu. i30'da da öyle olabilir. deneyin derim.
  • quote:

Style'de var dostum. Eğer farları auto konumunda bırakırsanız anahtarı çıkarıp kilitledikten sonra bile bir süre farlar açık kalıyor sonra kendiliğinden kapanıyor. Gereksiz olduğuna katılıyorum. Genelde park yerine önden gireriz ve çıktıktan sonra aracın önüne değil yanına veya arkasına doğru gideriz. follow me home olması için daima önü eve doğru parketmek gibi bir saçmalık oluyor.

Alıntı ; Hyundai i30 kulübü (Dh)

Servise her bi şeyi sormayın adamlar genelde bilmediği için sıkıyorlar. Bizim anahtarsız giriş anahtarlarının birinde kod var bu ne diye sormuştum teyp kodu dedi akü değişirse ister vs akü değişti baktım multimedya kod istemiyor araştırdım sonradan kod anahtarın chip kodu gibi bişeyi olduğunu öğrendim. Şasi numarasından modeline katalog bilgisine bakmadan söylüyorsa çok ciddiye almayın tahmini birşey söyler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.