Şimdi Ara

Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ford focus sw de çok kalite. bi dene. focus şahsıma göre c sınıfının en kaliteli aracı
  • Fiyat farkı olmasına rağmen i30 parasını sonuna kadar hakeden bir araçtır Sadece biraz fazla yakar Ama yinede bence clio onun yanından dahi geçemez
  • Clio kardeş paran cebinde kalsın
  • Şimdiki aracınız da Clio Grand Tour'muş zaten.Ya hiç değiştirmeyin ya da i30 alın.
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 28 Mart 2013; 16:55:34 >
  • Her ne kadar Clio 4' ün boyası dökülüyor olsa da Clio Sport Tourer tercih ederdim.
  • hiç düşünmeden clioyu seç aksi takdirde düşünürsen i30 seçeceksin
  • i30'un daha ust sınıf bir araç ikisinede paranız yetiyorsa burda clio'nun adı bile geçemez.
  • Ceed SW de çok şık onada bakın bence. i30 la aynı platformda. Motor şasi aynı.

i30 ve Ceed güzel ama Clio dan en az 2-2.5 lt fazla yakıt yakarlar. Yakıt sorun değilse pişman olmazsın.
  • İkisini de sürdüm i30 aldım. İlk önce clio sürdüm. Sürüş özellikleri fena değildi şehir içi arabası. SOnra i30 sürdüm. Clio dan sonra içine bindiğimde kendimi salonda hissettim. Son derece geniş ve kaliteli bir araba. Şehir içi yakıt tüketimi derseniz clio 6 litre gösteriyordu ankarada sürdüğümde. Benim i30 şehir içi akşam trafiğinde en fazla 6.4 litre yakıyor.
  • hocam neden clio yerine megane sporttoure düşünmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan78

hocam neden clio yerine megane sporttoure düşünmedin?

Bunu da çok düşündüm ancak sport tour megan en donanımlısı olmuş 73.000 o parayı ona veremem. 3 ay önce 62.000 tl idi..... çok tutulunca müyhiş artmış fiyat
  • Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gün araçların ikisinide kullandım. clio 4 müthiş motor sesi var. olduğu gibi içeriye veriyor sesi. Küçücük taşların üstünden bilerek geçtim ciddi olarak tüm sesi içeri veriyor. Bendeki grand tour bile okadar sessizki inanamadım bööyle bir hataya.... Clio dan inip 5-6 plaza ileride Hyundai bayisinden de i30 un deneme sürüşünü yaptım ve kesinlikle dediğiniz gibi birbirleriyle kıyaslanamayacak kadar farklı bir araç. biri oturma odası gibi biri evin salonu gibi. sadece karar vermem gereken şey fazladan 13.000 versem mi vermesem mi.... Buna karar veremiyorum. Ama verirsem deyeceğine de inanıyorum....
  • sınıf farkı-donanım vs... 13 bin farkı eder tabiki...

yalnız 60 bin civarı Astra 1.3 dizel Cosmo ST alınabiliyor ki i30 dan çok daha güzel bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyoldas

quote:

hocam neden clio yerine megane sporttoure düşünmedin?

Bunu da çok düşündüm ancak sport tour megan en donanımlısı olmuş 73.000 o parayı ona veremem. 3 ay önce 62.000 tl idi..... çok tutulunca müyhiş artmış fiyat

bu komiser şerefin yüzünden megane st fiyatları arttı
  • hocam opel astra dizel sw cosmo 63,000 tl fiyatı var sıkı pazarlıkla 60 bine yaklaşır. Harika da bir tercih olur. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

hocam opel astra dizel sw cosmo 63,000 tl fiyatı var sıkı pazarlıkla 60 bine yaklaşır. Harika da bir tercih olur. Saygılar

Kardeş bu senin dediğin fiyat hem benzinli hem boş modelin fiyatı ancak ben dizel alacağım. o da 68.500 e çıkıyor.... :(
  • Mert bu fiyatı nereden aldın?Heeralde navigasyonlu haliyle aracıın normal fiyatı 63350+1750 yaklaşık 65000 yapıyor. Sen neredeyse 4000 liranın üzerinde indirim almışsın.Ben de bu aracı düşünüyorum style cw düz 54000 son fiyat çekiyorlar.
  • quote:

Mert bu fiyatı nereden aldın?Heeralde navigasyonlu haliyle aracıın normal fiyatı 63350+1750 yaklaşık 65000 yapıyor. Sen neredeyse 4000 liranın üzerinde indirim almışsın.Ben de bu aracı düşünüyorum style cw düz 54000 son fiyat çekiyorlar.

Kardeş selam.... Bu fiyatı Antalya Cangarlar Otomotivden aldım.. Araç bu gün geldi. Gittim gördüm. Verdim parayı aldım. Koltuk koruma ve extra olarak sürücu camlarına da film yaptırdım. Artı servis bakımlarında yüzde 20 indirim yapılmasını sağlayan özel müşteri kartı da aldım.... Artık hyundai' liyim.... 25000 nini verdim. şu an kendi aracımı satıyorum 1 hafta içinde arabayı teslim alırım.. Hayırlısıyla....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.