Şimdi Ara

Hyundai i30Cw mi Clio spour tour mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an cebimde 60.000 tl var. Sizce Hyundai i30 Cw 1.6 Dizel elite otomatik mi yoksa Clio spour tour 1.5 dci Start stop mu...
    Hyundai navigasyonlu haliyle 60.750 ye pazarlık ettim. Clio da en donanımlısı 47.650 ye pazarlık ettim. İki arabaya da hastayım ancak sizlerin yorumları benim için çok nemli....İkisinde de kırmızı düşünüyorum.... Ne dersiniz.

• tabiki i30
  • Clio b sınıfında yeni bir çığır açtı ama o da bir yere kadar. Karşılaştırdığınız araba i30 hocam. Bu iki araç arasından tabiki i30 tercih edilmeli. Ama sizin beklentileriniz de önemli. B sınıfı araç işimi görür, fiyat farkı cebime kalsın diyorsanız Clio. Diğer her türlü karşılaştırmalarda i30.
  • Yarın yani bu gün iki aracada deneme sürüşü yapacağım. Aslında şu anki arabamda clio grand tour 2012 model 1.5 dci. bunu satıp üzerine 12.000 koyup clio sport tour mu alsam 25.000 koyup hyundai i30 mu onun kararını veremedim. Hyundai hiç arabam olmadı. Kronik sorunları varmıdır kuşkularırm var. 2.eli hangisinin iyidir. bunlar hep kafamda tilkiler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyoldas

Yarın yani bu gün iki aracada deneme sürüşü yapacağım. Aslında şu anki arabamda clio grand tour 2012 model 1.5 dci. bunu satıp üzerine 12.000 koyup clio sport tour mu alsam 25.000 koyup hyundai i30 mu onun kararını veremedim. Hyundai hiç arabam olmadı. Kronik sorunları varmıdır kuşkularırm var. 2.eli hangisinin iyidir. bunlar hep kafamda tilkiler. :)

Hyundai kronik sorunu olan bir marka değil, öyle olsaydı taksilerde 500.000 km ve üzeri arabalar hala bulunmazdı. i30 bu katagoride en iyi araçlardan bunu da kabul etmek lazım ama kıyas yaptığınız iki araca bakınca i30 sahibi biri olarak elbette i30 derim ama bahsi geçen iki araç arasında ciddi fiyat farkı var. Bence siz önce rakam konusunu netleştirmelisiniz ancak iki arabada hoşunuza gidiyorsa Clio alın, paranız cebinizde kalsın, makine nihayetinde ...

• bu ikilide i30 sw açık ara önde bence
  • tabiki i30
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boya dökülmesi konularından sonra yeni cliodan sogudum ben. İ30 güzel tercih olur
  • i30 da dizel otomatik çok yakıyor diye biliyorum, mevcut aracınızdan sonra çok gelebilir. Yakıt sorununuz yoksa i30 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para mühim değilse tartışmanın bi anlamı yok gibi... dizel otomatik i30, clio st den illaki fazla yakacaktır ama geri kalan herşeyde i30 açık ara önde...

• benim fikrim i30 cw yanında clionun esamesi okunmaz... tercihinizi iki araca indirgediğiniz için bulandırmak istemiyorum ama i30 a niyetlendiyseniz kia ceed sw yi incelemenizi tavsiye edebilirim.
  • yemişim kıliyoyu!
  • iki seçenek arasından i30 derim ama şahsen az kullanılmıs 508 1.6 e-hdi st alırım ...
  • İ30

• Clio yarı spor görünümlü
  • kafanız iyimi sizin i30 la clio arasında kalmak için ne içtiniz acaba?
  • Bütçeniz oldukça uygun,bence karşılaştırmak bile pek anlamlı değil...
  • Tabiki i30.
    Birde navigasyon varsa tadından yenmez ama 60,000 liraya fiyatı çekseniz iyi
    Clio st'ye bindim içi çok dar.HB olarak güzel olur o araç ama onunda içi dar
    Hyundai i30 SW'yede bindim içi çok güzel navigasyon geldiğinde çok çok güzel olucak.
    Bende i30 HB alıcam ama ben manuel Elite-Dizel alıcam.
    Beyaz renkte karar kıldık
  • Hiç düşünmeden tabi ki İ30 derim.
  • Tereddütsüz İ30 derim ayrıca eski dci motor kullanıcı olarak hyundai'nin dizel motoru çok perfonmanslı ve kullanması keyif veriyor ayrıca daha sessiz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.