|
Hyundai Ioniq 6'da tek şarjla 614 kilometre sürüş menzili elde edildi
-
-
Ön taraf biraz porsche panamera farı gibi, az biraz audi tt 2007 farları gibi, arka taraf porsche 911
Hyundai mı? Alakası yok. Tasarım tam bir alman tam bir porsche diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrelaxl -- 5 Ekim 2022; 15:57:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fakir porshesi
-
Tabi tabi arkadan bakınca Porche, sağdan bakınca Mercedes, önden bakınca Citroen, hatta bazıları erkeklik organlarına benzeteceklerdir. Heeee heeee. Gidin Passat alın
Canlı görmek lazım. İonic fotolarda çok güzel duruyordu, bayiide canlisini hiç beğenmedim. Ucuz, basit duruyor fotoların aksine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tasarımların büyük kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor artık. Rüzgar sürtünmesi tekerlek sürtünmesi ağırlık vs.. hepsini derleyip bir şekil çıkarıyor. Sonra mimar oturup rötuş yapmaya başlıyor buda aşağı yukarı bütün araçların bir birine banzemesine sebep oluyor ve giderek bu benzerlikler artacak buna alışmamız gerek. Şeklinden çok işlevlerine bakacağız artık.
-
Ney ney
bakalım burda zırt pırt elektrık kesılınce voltaj dusunce sarjı bozulacakmı :D
-
sanmam hocam surtunme dusunen adam on panjura delık acar ordan havayı alta ve uste kanala gonderrır bısekılde cozum yolu bol. İlla kı surtunme olayını abartıp kapı kolunu ıcerı gomenler aynaalrı kaldırıp kamera koyanlar fln oluyor ama bunlar buyuk malıyet bızım gıbı ulkelerde daha cok fıyat one cıkar varsın surtunme bır mıktar fazla olsun
-
İstanbul’da 150 km gider o zaman
Tamponda acilir kapanir şık bir mekanizma yapmislar, surtunme katsayisinu azaltma yontemlerinden biri
Elektrikli araçlarda yapılan hız azaldıkça menzil artar… Yani İstanbulda 1000km yi geçer muhtemelen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İoniq 5in tasarımını daha çok beğeniyorum. Tabi bu araç tasarıma bağlı olarak daha uzun menzil sunacağa benziyor.
-
Vosvos'un uzun haline benzemiş
tasarım olarak her zaman ki kendini bir türlü bulamamış Hyundai tasarımı ...
ama adamlar durmak bilmiyor ve üretiyor üretiyor üretiyor...
-
ioniq 5 2 milyon liraya geldi. ioniq 6 ondan aşağı olmayacaktır. kim bu 2-2.5 milyonu olan fakirler tanışmak isterim.
hyundai kia grubu takdir edilecek bir şekilde çalışıyor. hele vw ve mercedesin çıkarttığı elektirikli tasarımlarına bakınca.
bilinmedik çinli markaların tasarımı güzel ama onların da parçası gelir mi, araba 3 sene sonra ne hale gelir endişesi bitmez
en iyisi hyundai gene bu durumda
-
-
Arkadan porsche , önden lamborghini
Bende diyordum atmosferci dhci neden ortalıkta görünmüyor elektrik mi çarptı diye korkmuştum.
örgütlenmiş tarikatmısınız kardeşim.bu saçma görselleri nereden temin ediyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Ekim 2022; 16:24:50 >
Hocam "saçma görsel" dediğin gerçeğin kendisi. Şehir dışında tarlada dere tepe bayır ovalar pilonlarla dolu. Ben gerçeklerden gidiyorum. O pilonların heryere dikilmesinin bir sebebi var. Elektriği iletiyor görüntüsü altında atmosferik elektriği çekmek. Evet bu biraz güç görünüyor fakat imkansız değil. BanaöÖrgütlenmiş tarikat demişsiniz. Asıl örgüt bu elektrik üretim işinde var. Asıl tarikat onlar. Kazık tarikatı. Kazığın hangi tarafındasın, sen onu söyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- microsoft pc manager
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- instagram video indir
- wolfs hangi platformda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X