Şimdi Ara

Hyundai IX 35 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım ayının sonlrına doğru 2009 Ford Focus C Max 1.6 TDCI almıştım şimdilerde ise ix 35 e takık durumdayım

Neziroğlu benim arabama 38.000-TL na sayıyor 40.000-TL olduğunu var sayarsak sıfırı için 15.000 TL gibi bir para vermem gerekiyor

1.6 GDI test ettim performansı hiç de fena değil öte yandan dizelden inip benzinli arabaya binilirmi bunun hesabını yapıyorum yılda ortalama 30.000 +/-

yol yapıyorum İX 35 kullanıcılarının yorumlarına bakılırsa şehir içi fabrika verilerini çok rahat yakalıyorlar ben hesap kitap yaparken 11 lt olarak hesapladım

Şimdi soruma gelirsek dizel konforunu bırakıp benzinli arabaya binermisiniz öte yandan max 1 veya 1.5 sene aralığında araba değiştiren bir insanım

bu arabayı sıfır alırsam işin zarar boyutu ne kadar olur yada araba değiştirmek şu aşamada ne kadar mantıklı

Not: Arabamdan aşırı memnunum ix olmasa bile bundan sonraki arabam yine kesinlikle c max genişliğinde ve sınıfında bir araç olur

Edit HDI değil TDCI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 24 Şubat 2013; 22:56:45 >

• 30.000 km yapsam dizel olmayan bir araç almazdım...
  • Çok az insan bu kadar km yapıp benzinli düşünür bence dizele yönelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el dizellere bakın bence.
  • yılda 30 bin km her sene 15 bin lira benzin parası, 4-5 senede araba parası çıkıyor, iyimiş be
  • İx 35 in dizel modeli 2.0 bütçemi aşar alırsam böyle bir maceraya girersem 1.6 ix alamazsamda bir süre daha arabama binerim yorumunuz için tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence hiç mantıklı değil. Yılda 30.000 km yapıyorsanız dizelden şaşmayın. 1-1.5 senede araba değiştiriyormuşsunuz o yüzden ix35'e bulaşmayın
    değer kaybı bence fazlası ile olabilir. Benzinli-düz vites kombinasyonu artık en son aranan veya mecbur kalındığında tercih ediliyor. Satmanız zor olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.