Şimdi Ara

Hyundai ix35 1.6 benzinli otomatik nasil bir SUV! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
44.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama bir kardesi sportage degildir
  • Aynı civarda yakmıyorlar ford kuga çok yakar ancak bastinmi gaza koltuğa yapıştırıp istekli bir şekilde hız alır hiç nazlanmaz, bütçeniz yetiyorsa bol donanımlı almaya çalışın farkı göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetsin

C max leri önerdi bir kişi ama bu aracın yanında cılız kalıyordu ve yakıt tüketimi de yüksekti yine! Fiyatı da cabası tabii!

Dikkat ettim her mesajınızda ve cümlelerinizin sonunda Ünlem işareti var.Gerginsiniz galiba tercihinizden dolayı.

Ben showroomda incelemiştim aracı.İçi çok kalitesiz gelmişti.Yumuşak davranmayacağım, berbattı.Gidişini bilmiyorum.Test sürüşü yapalım dediler,teşekkür ettim çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

C max leri önerdi bir kişi ama bu aracın yanında cılız kalıyordu ve yakıt tüketimi de yüksekti yine! Fiyatı da cabası tabii!

Dikkat ettim her mesajınızda ve cümlelerinizin sonunda Ünlem işareti var.Gerginsiniz galiba tercihinizden dolayı.

Ben showroomda incelemiştim aracı.İçi çok kalitesiz gelmişti.Yumuşak davranmayacağım, berbattı.Gidişini bilmiyorum.Test sürüşü yapalım dediler,teşekkür ettim çıktım.

Alıntıları Göster
    ix35'i ben de çok beğeniyorum. Ama yakıt konusu düşündürücü. Qashqai'ler daha az yakıyor olması lazım. Onlara da bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

Siz bentleyde geziyorsunuz ama herkes o imkana sahip değil, acımasız mı oldum kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

quote:

quote:

Siz bentleyde geziyorsunuz ama herkes o imkana sahip değil, acımasız mı oldum kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Arkadaş aldı geçenlerde. Ama o Ankaradaki Hyundai Akbak yetkili satıcısı ile ahbap olduğu için güzel bi indirimle aldı. O yüzden yakıtını sorun etmiyor. Ancak bu aracın fabrika verisi şehir içi 11.6 lt/100 km. Yani epeyce fazla yakıyor. Sitesinde de 0-100 hızlanması yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

Arkadaş aldı geçenlerde. Ama o Ankaradaki Hyundai Akbak yetkili satıcısı ile ahbap olduğu için güzel bi indirimle aldı. O yüzden yakıtını sorun etmiyor. Ancak bu aracın fabrika verisi şehir içi 11.6 lt/100 km. Yani epeyce fazla yakıyor. Sitesinde de 0-100 hızlanması yazmıyor.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun . Test edip beğendiyseniz sorun yok. Yalnız yakıt konusu önemli. Az km yapıyorum, sakin kullanırım vs. deseniz de zamanla ister istemez canınızı sıkacaktır. Özellikle çevreden gelen yakıtıyla ilgili sorular ve olumsuz yorumlar bir süre sonra araçtan soğumanıza neden olabilir. O cüssede atmosferik otomatik bir araç şehir içinde 12 litreden aşağı yakmaz. Ben de 3 yıl 2.0 benzinli CR-V kullandım. Yılda en fazla 10.000 km yapıyordum. Araçtan çok memnun olsam da her görenin "dizel mi?" "ne yakıyo abi bu?" sorularından bıkmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

Biz de düşünüyruz ancak 10.00 tl daha verip ford kuga mı baksak bilemedik. Hem aynı civarda yakıyor hem 4 çeker

Bagaj ve para sıkıntı değilse kuga da olabilir ama i x 35 kadar donanım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

Biz de düşünüyruz ancak 10.00 tl daha verip ford kuga mı baksak bilemedik. Hem aynı civarda yakıyor hem 4 çeker

Bagaj ve para sıkıntı değilse kuga da olabilir ama i x 35 kadar donanım olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, karşılaştırdığınız araçların fiyatlarını, özelliklerini ve ix 35'in hangi araca göre fazla yaktığını yazabilir misiniz acaba?

İsabetli yorumlar dileğimle!

Markacı olmayalım! Ama gördüğüm kadarıyla markacı çok!

• Bunun da son hızı 160 km/h mi?
  • Az yakacagini düşünüyorsan hayal kuruyorsun
    Kagni gibi olur benzinli motor rampada 2. Viteste zor çıkacaksin bak gör
    Jip alıp benzinli almak nasıl bir kafadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

Az yakacagini düşünüyorsan hayal kuruyorsun
    Herkes yakıt yakıt diye tutturmuş.

7 aydır otomatik ix35 kullanıyorum.Şu anda ortalamam 100 km'de 9.8

Kaç yakarsam yakıttan yana sıkıntım olmaz acep?

Muadili başka bir araç ya da daha düşük sınıftaki benzinli araçlar kaç yakıyor ?
  • Hyundai ix35'i kötülemek için bu kadar düşecek yorumlar görmek gerçekten beni sevindiriyor Hyundai ix35'i seçtim diye.

ÇAMUR ATILIYOR ÇAMUR !

Yakıt yakıt diye yorum yapanlar ( Woswoscular, ASX ciler, ford cular, Nissan cılar) kendi sayfanızda yorum yapsanız isabetli yorumlar yaparsınız gibime geliyor!

Ne oldu? Sevgili yorum yapanlar karşılaştırma yaptıkları araç ve özelliklerini neden yazmıyor veya yazamıyor?

2. vites te yokuşu çıkamaz diyen arkadaş! Amacını anladı herkes de, ilgili araca binmeden keskin yorumlar yapacaksan Otomobil forumlarından uzak dur bence!

PlayStation forumlari da var zannediyorum!

! isaretini de senin gibi görmediğine ve amacı belli olan yorum yapan kişilere kızdığım için yazıyorum! KUSURA BAKMA !

1 ay sonra, araç ile ilgili yorumlarımı, bu aracı merak edenlere güncel izlenimlerimi yazacağım! GÖRÜŞMEK ÜZERE HYUNDAI İX35 MERAKLILARI!

• Ix35 nasıl bir SUV diye konu aciyorsunuz. Sonra fikrini soyleyenlere ahkam kesiyorsunuz. Ix35 i seçtiginiz için umarım pisman olmazsiniz.

Ayrica maksimum hızını cidden merak ediyorum. Sportage benzinli otm 160 km/h di. Ix35'in kaç? 0-100 hizlanmasi kaç sn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ix35 nasıl bir SUV diye konu aciyorsunuz. Sonra fikrini soyleyenlere ahkam kesiyorsunuz. Ix35 i seçtiginiz için umarım pisman olmazsiniz.

Ayrica maksimum hızını cidden merak ediyorum. Sportage benzinli otm 160 km/h di. Ix35'in kaç? 0-100 hizlanmasi kaç sn?

Kullanıcı yorumlarını istediğimi vurgulamıştım özellikle!

Tekrar okumanızı rica ederim!

Benim sorunum kullanmadan yorum yapan markacılara!

Kullanıpta yorum yapanların başımın üstünde yeri var!

YENİDEN DEĞERLENDİRMENİZ DİLEĞİYLE!

Maksimum hızı KIA ile aynı bu arada!
  • quote:

Toyota nın Land serisinde kullandığı benzinli motorlar gibi olsa neyse de 1.6 benzinli suv çok zevk vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

quote:

Toyota nın Land serisinde kullandığı benzinli motorlar gibi olsa neyse de 1.6 benzinli suv çok zevk vermez.

Alıntıları Göster
    Ön konsol alçak. Onun haricinden güzel alınası araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: boss0102

Ön konsol alçak. Onun haricinden güzel alınası araba.

Alıntıları Göster
    7000 km oldu alalı ve genelde şehiriçi kullanıyorum.

Şehir içi için çok rahat bir araba, yerden yüksek, camlar ve aynalar sağı solu rahat görmeni sağlıyor.
    Motor otoyol kullanımında değil ama şehir içi kullanımında yeterli, hızlanması durması güzel.
    Arka amortisörler fazla sert. Tümseklerde hopluyorsun.

Yakıt tüketimi standart 1.6 benzinli otomatik araçlardan çok farklı değil. Onların geneli de 9-10 litreler görüyorlar.

• Ya bi forum insanın cidden canını sıkıyor!
    Oto fiyatları bunca uçmuşken(B segment otomatik benzinliler 50bin TL), 65bin TLye tam otomatik neredeyse full donanımlı SUV alabiliyosun ve bizim "uzman forum ahalisi" atıp tutuyor.

Kim ne derse desin fiyatlar ve araçlar ortada.
    2 seçeneğim var;
    Gelirse fiyatı mantıklı olursa Qashqai 1.2T CVT ya da
    Spo GDI AT
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

7000 km oldu alalı ve genelde şehiriçi kullanıyorum.

Şehir içi için çok rahat bir araba, yerden yüksek, camlar ve aynalar sağı solu rahat görmeni sağlıyor.
    Motor otoyol kullanımında değil ama şehir içi kullanımında yeterli, hızlanması durması güzel.
    Arka amortisörler fazla sert. Tümseklerde hopluyorsun.

Yakıt tüketimi standart 1.6 benzinli otomatik araçlardan çok farklı değil. Onların geneli de 9-10 litreler görüyorlar.

Alıntıları Göster
    Yakın fiyatlara 1.6 dizelini çıkarsalar ortalıkta başka kompakt suv göremezdik. Koreliler çok iyi araçlar yapıyorlar fakat bizim milletimizin bir ürüne inanması, saygı duyması için malı üretenlerin ülkemize her türlü zarar vermeleri, insanlarımızı adam yerine koymamaları, terörün her türlüsüne destek vermeleri, girişimcileri-aydınları paravan odaklarca katletmeleri gibi başka şeyler de yapmaları gerekir ki bunu da yapanlar bu ülkede her zaman borusunu öttürürler.

Toyota,sabancı cinayeti,fehriye Erdal,belçika,almanya,fransa yazınca bugün en çok satan araç markalarının menşei ile ilgili farklı şeyler de düşünmek mümkün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.