Şimdi Ara

hyundai ix35-opel mokka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 T 4x4 cosmo donanım Mokka 79.000 TL görünüyor sitede 65e veriyorlarsa çok iyi fiyat
  • Öncelikle IX35 sadece motordan ibaret değil arkadaşlar. 1.5 tonluk ve 500 küsür litre bagaj hacmi bayağı büyük bir araç. İçi de iri yarı olanlar için bile yeterli genişlikte ve özellikle şehir içinde 1.6 motor ve 6 ileri otomatik vites ile oldukça rahat. Dezavantajı yakıtı. Şehir içinde 11-12 litre benzin tüketimi görürsünüz. Fazla km yapmayan ama rahat ve ferah bir araç isteyenler için birebir.
    Sabah akşam çok yol yapacağım, devamlı uzun yoldayım derseniz başka bir araba bakın.
  • Adam 2.0 Crdi diyor herkes 1.6 GDI çok yakar çekmez diyor çıldırdım okurken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Adam 2.0 Crdi diyor herkes 1.6 GDI çok yakar çekmez diyor çıldırdım okurken.

Hocam Kabahat cevap verenlerde değil soruyu soranda. 190hp 400nm tork üreten 4X4 araçla uyduruktan 4X4 yapılmış benzini su gibi içen 1.4 turbo motorlu aracın karşılaştırılmasını isteyen zihniyete ne demeli. Birde 1.6 GDI motorun çok yaktığını söyleyen arkadaşlar 1.4 turbo Mokka kullananların yakıt yorumlarını bir okusalar.

çok boş bir form oldu burası artık.
  • Alphagun kardeşim bana özel mesaj göndermişsin ama açmaya çalıştığımda sürekli hata veriyor. Neyse ki e-mailime gelen bilgilendirme mesajında ne yazdıklarını okuyabildim. Bir kere aldığın fiyat çok iyi. Zaten 2013 ile 2014 arasında donanım ve performans olarak bir fark yok. Alacağın araçta herhangi bir ekstra donanım (geri görüş kamerası, açılır tavan vs. ) var mı onu bir öğren. Yakıt olarak -her SUV gibi- binek araçlardan fazla yakıyor. Ama SUV'ler arasında en az yakanı. 4x4 özelliği otomatik. Yani ihtiyaç olduğunda devreye giriyor. Bence oldukça başarılı. Donanım olarak baz modeli bile diğer SUV'lerin pekçoğundan daha dolu. Far sistemi aracın en önemli ve başarılı özelliklerinden biri. Müzik sistemi oldukça yeterli. Ataklık ve güvenlik olarak gayet iyi. İşçilik ve malzeme kalitesi kendi sınıfındaki araçlar içinde en iyilerinden. Eksilerine gelince; iç hacim bana göre yeterli ama elbette bu göreceli (ben olsam bu aracı dört yetişkin için düşünürdüm). Bagaj küçük hele küçük çocuk varsa ciddi sıkıntı olabilir. LPG olayı çok zor ve riskli (turbo olanı için). Ve... Araç Avrupa'da çok tutulsa da Türkiye'de istediği seviyeye ulaşamadı. O nedenle 2. el sıkıntı yaratabilir. IX-35 hakkında ise kullanmadığım için performans konusunda birşey söyleyemem. Ama aracın için bindiğimde gördüğüm malzeme kalitesi beni tatmin etmedi. Ama o da donanım olarak oldukça dolu. Benim aklıma gelenler bunlar. Başka sorun olursa cevaplamaya çalışayım.

• arkadaslar bu konuya birde duster 4x4 1.5 dizel eklersek nasil bir karsilastirma yaparsiniz? Full 4x4 duster 1.5 motor 65 bin tl ye geliyor. Bahsi gecen araclarin hicbirisini daha once kullanmadim sadece ozellikleri hakkinda bilgim var. Mokka guzel araba ama yakit tuketimi dusterin ustunde benzinli oldugu icin. Ayrica yerden yuksekligi normal araclardan pek farkli degil gibi gorunuyor. Kendi fikrim 4x4 aracin arazide kullanima uygun olmasi gerektigi, Mokkanin bunu karsilayacagini dusunmuyorum. Belki 4x2 daha mantikli olabilir. Hem Mokka hemde ix35, Duster dan daha kaliteli olabilir sizlere katiliyorum ama bahsettigim diger nedenler beni Duster a dogru cekiyor. Diger yandan Nissan Qashqai en kaliteli arac ama butcemi asiyor. 4x4 modeli icin 100 bin lira istiyorlar, yani Duster dan 50% pahalli.

Konu sahibi arkadas yanlis anlamasin lutfen, bu konuda fikir alis verisinde bulursak onun kararina da faydali olabilecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 10 Ekim 2014; 15:48:07 >
  • Alphagun kullanıcısına yanıt
    2.0 dizel 184 İX35 daha mantıklı.Ama tabiki MTV si fazla gelmezse
  • MOKKA manuel için mi 65 bin fiyat ?
    4x4 çok yakmaz mı ? 4x4 alınırsa 4x2 kullanabilme opsiyonu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1043

arkadaslar bu konuya birde duster 4x4 1.5 dizel eklersek nasil bir karsilastirma yaparsiniz? Full 4x4 duster 1.5 motor 65 bin tl ye geliyor. Bahsi gecen araclarin hicbirisini daha once kullanmadim sadece ozellikleri hakkinda bilgim var. Mokka guzel araba ama yakit tuketimi dusterin ustunde benzinli oldugu icin. Ayrica yerden yuksekligi normal araclardan pek farkli degil gibi gorunuyor. Kendi fikrim 4x4 aracin arazide kullanima uygun olmasi gerektigi, Mokkanin bunu karsilayacagini dusunmuyorum. Belki 4x2 daha mantikli olabilir. Hem Mokka hemde ix35, Duster dan daha kaliteli olabilir sizlere katiliyorum ama bahsettigim diger nedenler beni Duster a dogru cekiyor. Diger yandan Nissan Qashqai en kaliteli arac ama butcemi asiyor. 4x4 modeli icin 100 bin lira istiyorlar, yani Duster dan 50% pahalli.

Konu sahibi arkadas yanlis anlamasin lutfen, bu konuda fikir alis verisinde bulursak onun kararina da faydali olabilecegini dusunuyorum.

Hiç birisi iyi arazi performansı vermez. Bundan kasıt altı yüksek olduğu için dağ yolları, köy yolları falan girilebilir ama ciddi arazi aracı isteniyorsa daha büyük suvların 4x4 alınması gerektiğini düşünmekteyim. Pajero, land cruiser gibi araçlar alınamayacağı için subaru forester olabilir bence.

Ancak bu konuda ssang yong ile tecrübe yaşayanları tanıyanlar vardır belki @falken34

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dusau kullanıcısına yanıt
    Amacım arazi aracı almaksa Opel de Hyundai de sınıfta kalır.
    Bu araclara Crossover desek daha yerinde olur.
    Duster arazide ix35 ve mokkadan çok daha yeteneklidir.
    Her 4x4 suv değildir. Her suvda arazi aracı değildir.

Geçen hafta bir arkadaşıma suv aldık.
    2010 model actyon 5 kapı. 2.0 dizel otomatik.50.000km 36.000tl

• Ben tercihimi mokkada yana kullanırdım.
    1.4 140 hp otomatik üstüne LPG ile güzel araç olurdu.

Ayrıca otopark com un inclemesi vardı. Güzel inceleme olmuş. İzleyin derin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Duster tabiiki daha iyi onların arasında ama ciddi arazi koşullarında güvenilecek bir araç mı bilmem. 2012 1.6 en boş versiyon lpgli olanı 3 gündür/700 km kullanıyorum, araç bir yerlerden ciddi miktarda hava alıyor, yalıtımı berbat 4x4 olanı da kasa olarak aynıysa alınacak araba değil.

Ben açıkçası dereye vurulmuş o aracın meşhur resmini bekliyordum sizden.

• 2.0 crdi 184 hp 400 nm tork full donanımlı ix35 ile minik mokkayı karşılaştırmamak lazım yazık olur .

her açıdan ix35 daha üstün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Duster tabiiki daha iyi onların arasında ama ciddi arazi koşullarında güvenilecek bir araç mı bilmem. 2012 1.6 en boş versiyon lpgli olanı 3 gündür/700 km kullanıyorum, araç bir yerlerden ciddi miktarda hava alıyor, yalıtımı berbat 4x4 olanı da kasa olarak aynıysa alınacak araba değil.

duster arazide iyidir zaten..geri kalan tüm konularda duster zayıf kalır..
    hele dusterin izolasyonu çok kötü...

resim atmıyorum artık..geçen resimler yüzünden ssangyong servis müdüründen fırça yedim..
    sen nerelerde kullanıyorsun bu arabayı diye

• İX35 her açıdan Mokkadan iyidir...

Görünüş olarak gerçek bir suv İx35 dir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

resim atmıyorum artık..geçen resimler yüzünden ssangyong servis müdüründen fırça yedim..

Servis müdürü de forumları geziyor desene

• dentul kullanıcısına yanıt
    Gelecek Paris Auto Show'da tanıtıldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Servis müdürü de forumları geziyor desene

• evet 1.6 cdti mokka 2015 de gelecekmis. bu arac 4x4 mi oluyor bu konuda bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 10 Ekim 2014; 18:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

MOKKA manuel için mi 65 bin fiyat ?
    4x4 çok yakmaz mı ? 4x4 alınırsa 4x2 kullanabilme opsiyonu var mı ?

Araç normal şartlarda zaten 4x2 olarak ilerliyor. 4x4 özelliği ancak araç ihtiyaç duyduğunda (patinaj, aşırı yağmur, kar, arazide yokuş inerken vs) otomatik olarak devreye giriyor. Yani sürücünün müdahale etme şansı yok (ne devreye alabilir ne de tamamen iptal edebilir).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.