Şimdi Ara

hyundai ix35-opel mokka (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Manuel olanı önden çekiş ve dört çeker olarak alabileceğiz.

Otomatik olanı ise sadece önden çekiş olarak alabileceğiz.

Benim bildiğim böyle ama otomatik ve 4*4 ne zaman gelir bilmiyorum.

İlk olarak önden çekiş 1.6cdti manuel gelecek belki diğerleri de aynı zaman gelir ya da sonra gelir.
  • Hyundai elindeki 1.6 128 hp dizel motorun gücünü biraz daha arttırıp ix 35'e neden koymaz ki.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki araç arasında kesinlikle mokka.Fakat mokka ve ix35'Den daha güvenlikli ve daha iyi yol tutan Subaru xv var.Benim tavsiyem Subaru xv'dir.
  • +1.Çok doğru bir Eksi artı karşılaştırması olmuş.
  • can1043 C kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarda da belirttiğim gibi aracı bayan kullanacak arazi kabiliyeti aradığımız bir özellik değil mokka'yı bu kadar akla sokan şeylerden birisi de vergisi sonuç olarak 1.4 olacak yakıt tüketimi önemli bir kıstas ama dizel ve benzinli araçlarla yapılan yollar bu forumda defalarca kez verilmiş bişey o kadar kilometreyi yapmayacak dizel olması illa da aradığımız bir özellik değil 1.6GDI motorlusunu ciddi manada hantal kalıyor ve yolda gitmiyor. Yalıtım ve malzeme kalitesi dusterde hak vereceğiniz üzere 50.000 etmeyecek bi seviyede arazi için kullanım düşünüyorsanız bi lada niva alın yanına da bir binek otomobil alın bnce en azından yapacağınız off-roadtan keyif alırsınız. Şehir içinde kullanılacak uzun yola çok çıkmayacak bir araç istediğimizden bu şekilde bi kanımız var.
  • hakanoz2000 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim keşke size mesajda belirtip orda bıraksaydım mesajım iletilmedi hata verdi falan bu sebepten ötürü konu açma gereksinimi duydum. Çok bilmiş kendilerinden başka kimsenin araç segmenti özelliği bilmediğini sanan forum üyeleri her ne kadar olsa da yine öğrendiğim bilgiler tatmin ediciydi. Yorumlarınız için teşekkür ederim elinize bilginize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphagun -- 12 Ekim 2014; 1:42:58 >
  • Araç AWD çekiş sistemi kullanıyor hocam opsiyon kısmı elimizde değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.