Şimdi Ara

Hyundai Kona ( Ana Konu ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
18
Favori
108.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar, kona 1,6 dizel otomatik vites almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların yorumları nasıldır, dün pegout 2008, citroen kaktüsü inceledim ancak en çok hoşuma giden kona oldu. Sizlerin düşünceleri nelerdir.
  • Geçen hafta yaptırdığım 15000 km bakımı 1100 TL tuttu. Lastikleri ön arka değiştirme, rot, balans, yağ temizleyici vb. derken 1390 küsür TL verip çıktım. :)
    Araç Kona 1.6GDI Elite...
  • Fiyatlar uçmuş arkadaş bu nedir ya...

Çok güzel araba cezbediyor ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taner_06 kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı dizel kona? Nedir durum acaba?

• Uzun araştırmalar sonucu kona'yı almaya karar verdim. Siparişini geçtim, cumartesi günü teslim alıyorum.
    Hayırlı olsun üstadım
    Acaba hangi paket, ne kadara ve nereden aldınız
    Ben de almak istiyorum

• Cumartesi günü aracımı teslim aldım, araca ön arka cam filmi, ön kaput koruma, seramik kaplama, ve altına yalıtım yaptırdım. Aracı gerçekten satın aldığım için demiyorum, dış görüntü olarak bir çok c segmenti suvdan güzel. İçide bence b segmenti araçlara göre oldukça yeterli ve güzel. Hele gece olunca aracın içi masmavi ışıl ışıl :). Bence alacak olanlara tavsiyem şu anda düşünen varsa alsın, 2020 de yaklaşık 15-20 arası zam bekleniyormuş.
    Hayırlı Olsun, Ne kadara aldınız?
  • Teşekkürler, araç bedeli 171.000 TL
  • Bu hafta sonu Kona 1.6 dizel DCT ile birlikteydim.
    Dizeli merak edenler için, keyifli seyirler.

• Arkadaşlar Bende bi kona sahibiyim. Sadece bişey sorcaktım biraz aracı zorlamada motorun hemen arkasında turbo sanırım asırı ısınma yapıyor koku geliyor. Kronik bir problem olup olmadığını merak ettim kullanan arkadaşlarda aynı problemi yaşayan varmı acaba?
  • Sıfır olarak alınan Kona için seramik kaplamaya ihtiyaç var mı sizce ?
  • karabibeer K kullanıcısına yanıt
    Tercih ve para meselesi,ben şahsen sadece boya koruma yaptırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 16 Ocak 2020; 14:31:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel otomatik fiyatlar hakkında bilgi verebilecek var mı
  • Selamlar,

15000 km bakımından sonra start-stop sağlıklı çalışmamaya başladı. Havanın soğuması ile ilgili olabilir mi diye sizlere danışmak istedim. Böyle bir sorunu olan var mı?
  • Arkadaşlar İyi Akşamlar
    Hyundai kona aracımın alt kısımlarındaki mercekli farlarına led taktırmak istiyorum.
    Bir arkadaşım 13000 bin lümen extrem Samsung çipli H7 bir başkası Philips Zes Luxeon 12000 LM öneriyor. Sizin tercihiniz ne olur? Ve bunların takılımı kolay mı nasıl oluyor

Hyundai Kona ( Ana Konu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Arkadaşlar Bende bi kona sahibiyim. Sadece bişey sorcaktım biraz aracı zorlamada motorun hemen arkasında turbo sanırım asırı ısınma yapıyor koku geliyor. Kronik bir problem olup olmadığını merak ettim kullanan arkadaşlarda aynı problemi yaşayan varmı acaba?
    Merhaba,

Araç dizel mi benzinli mi? Ben ilk seri almıştım ve aşırı koku oluyordu dediğiniz gibi zorlanınca. ayrıca klimada soğutmuyordu. baya bir uğraştılar bulmak için hatta hitech ekibi falan gelip inceledi. klimanın termostat vs değiştirdiler olmadı. en son yazılım kaynaklı olduğu çıktı ve yazılım güncellemesi yapılınca ne koku kaldı ne titreme v.s. Gerçi sonra sattım ama olsun. Servise mutlaka götürün. eğerki araba yeni kokusu vs derlerse aynı sorunu yaşayanlar var deyin. Ama dediğim gibi benim araç ilk seri benzinli pandizotsuz modellerden di.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedican

Merhaba,

Araç dizel mi benzinli mi? Ben ilk seri almıştım ve aşırı koku oluyordu dediğiniz gibi zorlanınca. ayrıca klimada soğutmuyordu. baya bir uğraştılar bulmak için hatta hitech ekibi falan gelip inceledi. klimanın termostat vs değiştirdiler olmadı. en son yazılım kaynaklı olduğu çıktı ve yazılım güncellemesi yapılınca ne koku kaldı ne titreme v.s. Gerçi sonra sattım ama olsun. Servise mutlaka götürün. eğerki araba yeni kokusu vs derlerse aynı sorunu yaşayanlar var deyin. Ama dediğim gibi benim araç ilk seri benzinli pandizotsuz modellerden di.

Alıntıları Göster
    Yok dizel araç. Söyledim ilk kontrolde bakmışlar 16km yol yapmışlar hatta bişey bulamamışlar sanırım verilen formda bişey yoktu. Aşırı ısınma oluyor sanırım koku ondan deliyor. Yaza devam ederse tekrar gideceğim. Klimada sıkıntı yok bende gördüm forumlarda kronik sorunmuş ama klimada sıkıntı yok.

• 2020 Mayıs ayından geliyorum ve Kona almak istiyorum.

Benzinli otomatik seçeneği nasıldır acaba ?
  • DyZee D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben memnunum. Şaka makinesi gibi araç 😁. Tüketimi kullanan kişiye göre değişiyor. Uzun yolda hiç üzmüyor. Şehir içi malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.