Şimdi Ara

Hyundai Kona ( Ana Konu ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
18
Favori
105.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan hiçbir işlem yapmadin far konusunda.
    Değiştirmiş olanlar varsa tavsiyelerini yazarsa iyi olur bencede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede beyaz gunduz farları ve sarı ana farlar cok uyumsuz. degistiren arkadsların yorumları cok onemli .
  • Benzinde lpg uyuumu yok sanırım.İnternette arastırınca takan göremedim.Benzinliside çok yakıyo gerçekten
  • Kona ya makyaj geldi.alacak olanlar acele etmesin.daha güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepkral35

Kona yan basamak çok yakışıyor aksesuar degil sanki fabrika çıkışlı gibi oluyor. Hyundai bayiden yaptirdim.
    Basamak üzerinde "Kona" yazıyor. Fiyat 1.000 tl
    Hocam yan basamak dediginiz kapi esigi mi yoksa arabanin disina takilan yan basamak mi ? Hangi bayiden taktirdinkz?

• bulutsuzrocker kullanıcısına yanıt
    Araç yanına takilan basamak. Hyundai Hunko yetkili
    Satıcı

• Merhaba,
    Kona ya makyaj geldiği yazılmış, bu doğrumu acaba ? Ben göremedim de nette. Benim araç bu ay başıda gelmemiş ve 26bin zamlandı :( bayi 25 ağustos ta da arabalar gelecek dedi ama inş. 1.6 T-GDI gelir :(
  • Kona N modeli diye bir araç dediğiniz sanirim.
    Sportif yüksek performanslı 2.0 motor benzinli farklı bir seri bu araç, biraz farklılık olabilir. Oda Türkiye gelmez.
    Bayiye sorduğum Kona normal modellerde makyajlı araç filan yokmuş dendi. Beklenmiyor makyaj..
    2018 yılında çıkmış araç makyaj gelmez zaten.
    Arkadaşlar alınabilecek en iyi B segmentte suv.
    Fiyat diğer rakiplerine göre çok çok iyi.
    Elite smart 1.6 CRDi aracım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepkral35

Kona N modeli diye bir araç dediğiniz sanirim.
    Sportif yüksek performanslı 2.0 motor benzinli farklı bir seri bu araç, biraz farklılık olabilir. Oda Türkiye gelmez.
    Bayiye sorduğum Kona normal modellerde makyajlı araç filan yokmuş dendi. Beklenmiyor makyaj..
    2018 yılında çıkmış araç makyaj gelmez zaten.
    Arkadaşlar alınabilecek en iyi B segmentte suv.
    Fiyat diğer rakiplerine göre çok çok iyi.
    Elite smart 1.6 CRDi aracım.
    Keşke gelse de alsam, 1.5 aydır bekliyorum. :( Benzinli yok dizel geldi dese dizel alacağım artık, elite smart red.
  • 1.6 crdi, style paket + donanımla almış olduğum araç. Cuma günü elimde olacak, yeni araç ile ilgili öneriniz var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: drcot

1.6 crdi, style paket + donanımla almış olduğum araç. Cuma günü elimde olacak, yeni araç ile ilgili öneriniz var mıdır
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hangi bayiden almıştınız acaba ? Hyundai genel müdürlük bile araba olmadığını söyledi çünkü bana.
  • jaydee kullanıcısına yanıt
    Bu erken sipariş diyelim, yeni listeler 15 inde araçlar ise 20 sinden sonra belli olacakmış. Almayı düşünenler 15in sabahı ya arasın ya da bayiye gitsin derim. Tabi hangi araç nasıl gelecek belli değil. Donanımlar benim için pek önemli değil açıkçası

Hocam siz 1 aydır araba mı bekliyorsunuz, benzinli mi dizel mi, ankara bayisi ile görüştüğümde 20 ağustosta sonra gelenler zamlı gelecek dediler

• quote:

Hocam siz 1 aydır araba mı bekliyorsunuz, benzinli mi dizel mi, ankara bayisi ile görüştüğümde 20 ağustosta sonra gelenler zamlı gelecek dediler
    4 temmuzdan beri bekliyorum. 1.6 T-GDI Elite Smart modeli için kapora vermiştim. Bayi ağustos başında gelen gemiden çıkmadığını söyledi. Araçlar geldiğinde manifesto oluyormuş. Bir sonraki posta 20-25 Ağustos geleceğini söylediler. Şuan bekliyorum. Maalesef bu ay 26bin zamlandı, eylül e kalırsa gene zam görür kesin :(

Bayilerin çakallığı, ortak sistemleri var araçlar sisteme düşünce kotaları kadar çöküyorlar sonra araç yok, ben 15 farklı yer aradım, üst paketleri olanda buldum, alt paket aradığım için sonunda Elazığ'da buldum, bence siz 15inden sonra bir çok yeri arayın

• quote:

Bayilerin çakallığı, ortak sistemleri var araçlar sisteme düşünce kotaları kadar çöküyorlar sonra araç yok, ben 15 farklı yer aradım, üst paketleri olanda buldum, alt paket aradığım için sonunda Elazığ'da buldum, bence siz 15inden sonra bir çok yeri arayın
    Aynen hocam bi çakallık sezdim bende. Galericilere topluda satıyorlar bence, galerilerde hep 0 araçlar görüyorum 204 lük arabaya 250 yazmışlardı. Ama Eylül de gelmezse ve 250 üstüne çıkarsa fiyatı c segment suv bakacağım artık, 250 den fazla da verilmez.
    Sıfır 1.6 dizel elite smaet ile 1.6 benzinli elite smart buldum mesela şu an bayiden

• drcot D kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi de var bilgi paylaşabilirmisiniz ? Tekrar kendi bayimi arayıp benzinli gelmeyecekse düşünebilirim.Teşekkür ederim.
    1.6 benzinli otomatik elite plus 255, 1.6 dizel otomatik elite plus 265, gaziantep hyundai, birisi haftaya geliyor, birisi bayide hazırmış. Ufak tefek ilaveler de varmış basamak gibi, bir konuş bakalım kafana yatacak mı

• quote:

1.6 benzinli otomatik elite plus 255, 1.6 dizel otomatik elite plus 265, gaziantep hyundai, birisi haftaya geliyor, birisi bayide hazırmış. Ufak tefek ilaveler de varmış basamak gibi, bir konuş bakalım kafana yatacak mı
    Saol Hocam teşekkür ederim bilgiler için. Ama Fiyatlar benzinli için 25 dizel için 20 bn fazla Hyundai sitesindeki liste fiyatından. Yetkili bayii olduğundan eminmisin ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.