Şimdi Ara

>>>>> HYUNDAİ MATRİX KULÜBÜ <<<<< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
66.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdvertisUCI

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hyundai'nin tek tutmayan modeli Matrix oldu galiba...

Aslında tutmadı sayılmaz sanırım tamamen bayi stratejisi Kütahya Erden sayesinde şehir Matrix kaynıyor

Alıntıları Göster
    Matrixi olan yokmu? Neden bu konu boş?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdvertisUCI

quote:

Hyundai'nin tek tutmayan modeli Matrix oldu galiba...

Aslında tutmadı sayılmaz sanırım tamamen bayi stratejisi Kütahya Erden sayesinde şehir Matrix kaynıyor

Doğrudur ben Hyundai nin diğer modellerine kıyasla söyledim.ix20de geldikten sonra matrixin işi iyice bitti,1-2 seneye üretimide durur herhalde
    Getz-i20
    Accent-Accent Blue
    Matrix-ix20

2 sene içinde ilk Getz,Accent Era ve Matrixin üretimi duracağı söyleniyor hatta getz durmuşta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Mayıs 2011; 9:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akbulut49

Pek yok gibi hocam ben şuan 35bin nüfuslu ilçedeyim 1tane Altın sarısı renginde Matrix var başka yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akbulut49

Pek yok gibi hocam ben şuan 35bin nüfuslu ilçedeyim 1tane Altın sarısı renginde Matrix var başka yok.

Alıntıları Göster
    bu araba hakkında verilen bilgiler doğru mu? ESP 2007de Matrixde var mıydı ??

ve araba nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-lider-den-2007-hyundai-matrix-1-5-crdi-vgt-siyah-hatasiz-62858119/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

bu araba hakkında verilen bilgiler doğru mu? ESP 2007de Matrixde var mıydı ??

ve araba nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-lider-den-2007-hyundai-matrix-1-5-crdi-vgt-siyah-hatasiz-62858119/detay/

Alıntıları Göster
    Şu topic i hortlatsak mı n'apsak ¿

• quote:

Orijinalden alıntı: gomik_adam

Şu topic i hortlatsak mı n'apsak ¿

Alıntıları Göster
    matrix alınırmı piyasada hiç yok ve arçların fiyatlarını çok yüksek tutuyorlar. sağlamıda yok piyasada getz de aynı durumda
  • Merhaba 2009 model hyundai matrix var,60,000km de turbo arizasi var dediler ve çok yakmaya basladi arac.Devirli kullanilan arabada bu kadar erken nasil olur bir de ankara da bu konuyla alakali plazalar haric tavsiye edebileceginiz uygun fiyat verebilecek usta tanidiginiz var mi ? Yoksa kazali araçlardan sağlam parça alip taktirmayi dusunuyorum artik :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 model 1.6 team matrix almayı düşünüyorum . 22.250 ye 60 binde fiyat nasıl sizce bilgisi olan varmı.

• Selam arkadaslar bana acil hyundai matrix dizel 2010 el fren halatı sağ ve sol lazım sıfır yada çıkma 2:lde olabilir şimdiden tşk ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. 2010 model hyundai matrix 1.5 rdi 110 ps spece van modeli kullanıcısıyım . gayet memnunum . aractan üstün bir konfor ve yalıtım beklemeniz yanlış olur zaten içine baktığınız zaman anlarsınız. 2010 yılında 23 bin tl alındı sıfır olarak . parasının hakkını vren bir araç. bir depoda 1000 km yi rahat yapıyor. bence büyük artısı performansı. örnek vericek olursam fethiye-ölüdeniz rampası araçta 7 kişi (klima kapalı) (6 yetişkin bir çocuk) 4. vites te rahat gider. 2.örneğim. izmir - belkahve araçta tek kişi o da ben 170 kmh ile çıktım rampayı. araç yüksek hızdapek güven vermediği için son hız için bişey diyemem ama 200 kmh nazlanmadan görüyor ve araç 164 binde . rakiplerinin çogunu geçecek bir araç ummadığınız bir perrmansı var çünkü güçlü bir turbo dızel motor ve araç çok hafıf . van speace modelinde arka koltuklar yok zaten dahada hafif. çok kullanışlı bir araç far altı gözünden tutunda gözlüklük ,bardaklık ,telefon vb eşyaları koymak için gözler . el freni arkasında yine bir göz . arka taraf için bile bardaklık vardır ( speca van modelinde de var, el freni arkasındaki gözün altında) aşırı seri bir araç 0-100 9-10 saniye . dediğim gibi konfor ve çok sağlam güvenlik beklemeyin ama hiç bir zaman yolda kayma saçmalama gibi hareketler yapmadı esp olmamasına rağmen. bir çok otomobili arkasında üzmüş ve durduğumuzda bu nasıl bişey demişlerdir :) hiç bir zaman yolda bırakmadı . partner, connect,doblo,kango gibi araçları rahatlıklı geçmiş bir araç . tavsiye ederim zaten o parayada volvo güvenliği veya konforu beklemeyin.

• 1 yıldan fazladır 2008 model 1.5 crdi select modelini kullanırım. Allah nazarlardan saklasın gayet memnunum. Tam bir aile arabası. Ekonomikliğiwde cabası...

• Bu arabayı yakından takip ediyorum ve alacağım herhalde.
    Koltuksuzları uygun aslında.
    Koltukları sonradan taktırsak ne gibi sıkıntılar olur?
    Bide yakıt tüketimi nasıl?

• 2009 model 1.6 benzinli matrix kullanıyorum. Eskişehir yolunda 3 kişi + bagajda büyük derin dondurucuyla 200 ü gördüm. piyasada yeni çıkan ve 40 bin tl den başlayan çoğu piyasa arabasından iyidir. Gücüyle ve kıvraklığıyla fark yaratıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetisbey1903

2009 model 1.6 benzinli matrix kullanıyorum. Eskişehir yolunda 3 kişi + bagajda büyük derin dondurucuyla 200 ü gördüm. piyasada yeni çıkan ve 40 bin tl den başlayan çoğu piyasa arabasından iyidir. Gücüyle ve kıvraklığıyla fark yaratıyor
    Merhaba 2009 mayıs tan bu yana 1.6 benzinli select expo kullanıyorum bi ara satmaya niyetlendim. İncelediğim araçlardan sonra araçımı daha çok sevdim. Verdiğim Parayı fazlası ile hak etti.Umarım kazasız belasız sürmeye devam ederim.Olumlu yanları arka klotukların ileri geri harket etmesi bu da bagajı büyütüp küçültmeye yarıyor. En kısa mesafede bile diz aralıüı çok iyi . Hızlanma ve yol tutuşu iyi ( hızlanma lpg de yakıtın markasaına da bağlı).
    Olumsuz tarası dikiz aynası titriyordu onu hallettik biraz vida sıkmak gerekti. Bu sene çok fazla zangırdadı .Yan camlar çok titriyor, onunda papuçlarını değiştireceğim.Birde motorun etrafında plastikler varmış onların değişmesi gerekebilir denildi.

Benim sorum triger kayışı kaç km değişiyordu. Genlleme yaparak cevap veiryorlar hyundai genelde 60 binde değişen diyen de var 90 bini gör diyende araç 75000 km de
    Bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• ö.rümcek kullanıcısına yanıt
    Birilerinin 60 binde veya 90 binde değişir demesine bakmayın. bir servise götürün ustaya gösterin. Usta kayışın durumuna göre size bilgi verecektir. Bende de Matrix var ve ben ustaya götürdüm bana değişmemi söyledi. Değiştim.
  • 2009'da matrix 1.5 dizel aldım. 60.000 km!yi geçti. Oldukça memnunum. Hiç arıza çıkarmadı.Kayseri kışında hiç çalışmamazlık etmedi.110 beygirlik motoru çok atak.Ağır (1380 kg) olmasına rağmen yakıt çok ekonomik. 100-110 hızı aşmayınca şehir dışında 5 litreden daha az yakıyor( 100 km'de). Şehir içi tüketimi de trafik durumuna göre 6-7 litre civarı. Bildiğim kadarıyla triger kayışı yok,zincirli. Zincirin de 350 bin km'ye kadar kullanılabildiğini duymuştum. 17 yıl kullandığım ilk aracım olan renault sprıng de zincirliydi. 210 bin km'de sattım,orjinal zinciri ile. Matrix, önceki aracımdan daha oturaklı.Kalite olarak biraz daha iyi. Arka koltukları yatırınca çekyat,buzdolabı rahatlıkla taşınıyor. 5 kişilik aile için çok ideal. Taban yalıtımı çok iyi değil, dişli asfaltta biraz ses alıyor.Benim aracım start modeli. ABS, arka cam sileceği,direksiyon yükseklik ayarı yok.Hava yastığı ise sadece sürücü için var. (şükür hiç birisi de gerekli olmadı) . 4 cam otomatiği ve içten kumandalı aynalar tüm modellerde var.

• okanp06 kullanıcısına yanıt
    Araca turbo taktirdiniz mi acaba ne yaptınız

• 2004 1.5 dizel gls 135 binde 24.500 isteniyor deguseni yok bikac yerinde boya varmis tavsiye edermidiniz araci ilk defa ciddi ciddi dusunuyorum .

• Bulabiliyorsan 2009 ve üstü bul eski kasanin burnu çok kötü.

Araç icin beklentini yuksek tutma fakat motir gayet iyi hatta süper 230 binde arqcimiz 2010 trafik çıkışlı hala saat gibi çalışıyor

• Hyundai Matrix kulübündeki tüm arkadaşlara taze matrixçi olarak merhabalar...2010 model matrix aldım umarım iyi bir şey yapmışımdır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.