Şimdi Ara

hyundai monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monitörün üstünde parlaklık ayarları var onları fulledim ancak hala görüntü çok karanlık. grafik kartı ayarlarından brightness ve gamma yı arttırdım bu seferde aşırı parlak ortasını bulamadım. monitörüm kolpa olmasaydı hiç kart ayarlarıyla oynamaya gerek kalmazdı diye düşünüyorum. babam tüpü bitmiştir dedi ama ben bu monitörü bildim bileli böyle. bana önerebileceğiniz birşey var mı? yeni monitör almak dışında ısrarla bunu önerirseniz marka ve fiyat da yazın bari bilgilenelim. şimdiden saolun, iyi akşamlar..

• hyundai delux....modelleri benim bildiğim kalitelidir...

farklı bir pc ye takmayı denedinmi...

birde,ya web de sitesinden ya da kullanan birinden AYARLARIN ayrı ayrı hangi sayılarda durdugunu ögrenip bir uygula bakalım yine aynı yaparsa monitörden değilde pc/ekran kartından veya ayarlarındandır...

birde en fazla ekran kartını kaldırıp tekrar kur...belki detaylarında olan renk muhabbetlerine girip ayarları karıştırmış olabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turqie

hyundai delux....modelleri benim bildiğim kalitelidir...

farklı bir pc ye takmayı denedinmi...

birde,ya web de sitesinden ya da kullanan birinden AYARLARIN ayrı ayrı hangi sayılarda durdugunu ögrenip bir uygula bakalım yine aynı yaparsa monitörden değilde pc/ekran kartından veya ayarlarındandır...

birde en fazla ekran kartını kaldırıp tekrar kur...belki detaylarında olan renk muhabbetlerine girip ayarları karıştırmış olabilirsin...

32mb ekran kartım vardı hem bu sorunu gidermek hem de performans arttırmak için 128mb aldım performans eyvallah da sorun gitmedi birader. farklı pc ile ilgisi olduğunu sanmıyorum bi de bunun üstünde sayı yok düğmeye abanıyosun sonuna kadar getiriyo. belki de değiştirmem gerek yine de allahtan ümit kesilmez..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.