Şimdi Ara

Hyundai nihayet fiyatlari acikladi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben cepten bakmıştım o ara öyle gözüküyordu, şimdi zamlı tarife gözüküyor. Benim bildiğim Aralık ayı hiç i30 girmedi hepsi en son Ekim Kasım girişli. Neye istinaden zam yapıyorlar anlamıyorum.

Şu arabayı gözü karartıp alamadım gitti, ben kovaladıkça zamandı iyi mi meret.

Edit: Öyle güzel ayarlamışlar ki i30 Elite Smart Plus veya Elite Plus almak isteyince geçen ay ile aynı fiyat olmuş, zammı Elite yapmış gibi gösterip paketlere de yedirmişler. Vallahi bravo. Ben taktir ettim.

Geçen Ay:

114.000+15.600 = 131600 Elite Plus
    114.000+22.300 = 136300 Elite Plus Smart

Bu Ay:

120.700+11.400 = 132.100 Elite Plus
    120.700+17.900 = 138.600 Elite Plus Smart

Hep beraber alalım arkadaşlar, bedava kelepir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 4 Ocak 2018; 0:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Aynen 107 bin verip clio alip mezarlik gibi namussuz ama az yakiyor ya 100 bin verdik ama deger dersin.

107 bin bi araca verip az yakiyor cok yakiyor hesabini tutan adam konusuna girmiyorum bile.

Aracı aldıktan sonra kafaya tek takılan konu yakıt oluyor. Kimse ben şu paraya aldım yakıtı düşünmeyeyim diyemiyor. Bir süre sonra araca sık biniyorsanız gözünüze batar. 200bin TL'ye araç da alsanız aynısı olur. Ülkemizde akaryakıt ucuz değil o yüzden millet 1-2 sene binip hemen satıyor bu tip araçları.

Gecen bu forumda bi yorum gordum...insanlar buyuk paralari ayri kucuk paralari ayri harciyor diye...130 bin tl araca vermek koymayabilir ama ayda ayda 400 500 tl fazla yakita para vermek insana koyabilir.hakikaten dogru

Aracim benzinli....tusconla benimki yilda 15 bin km yapsin.bugunki benzin parasiyla 6-7 bin tl tuscon fazla yakiyor

3 ay calisiyor hanim o maasa hakikaten yazik.aracin parasida bunu alan benzini dusunmez diyecegin bi arac degil...benzini sahis karsiliyosa zevkler tartisilmaz ama tuscon tipi guzel olsada alacagim son arac olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

Aynen 107 bin verip clio alip mezarlik gibi namussuz ama az yakiyor ya 100 bin verdik ama deger dersin.

107 bin bi araca verip az yakiyor cok yakiyor hesabini tutan adam konusuna girmiyorum bile.

Araba fiyatları ortadayken clio düşmanlığınız niye? Clio euro ncap testlerini izlemenizi isterim bu arada böyle bilgisizce konuşmanız hoş değil.

• Fiyatlarına bakamadım da birkaç gündür Eskişehirde kamuflajlı 34 G (sarı zemin) plakalı bir araç dolaşıyor. Bugün jant göbeğini çok net görebildim ve Hyundai logosu vardı. HB kasa bir arabaydı. Yeni bir araba mı geliyor ?

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Bu kadar hassas olma bence dusmanlik falan degil. Tucsona lpg taktirir binerim yinede clio yu o arabaya tercih etmem. Sen edebilirsin banane, beni ne ilgilendirir. Zevkler tartisilmaz. Cliodan keyif aliyosun demekki. Gule gule kullan aracini😌

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Konuya tucson- clio değilde elantra- clio bakarsak bu dediğiniz bi anlamı yok. 80 bine 1,6 benzin elantra mı, 90 bine clio mu. Hadi burdan bak şimdi. Tucson ile elantra yakıt tüketimi arasında dağlar kadar fark olur. Hem güzel geniş c segmenti. Hem akıl kârı bir hareket.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    aha bi clio düşmanı daha geldi :D
  • valla bende corsa'dan memnun değilim yormaya da başladı otomatik araca geçeyim dedim ama nedir bu fiyatlar hem satamıyorlar hemde fiyatlar uçuk..

güzel bi indirim beklemek için çok iyimser yaklaşmışım.

daha bundan sonra fiyat ta takip etmeyi bırakacağım bu kadar veri bu kadar kur artışı zam üstüne zam bu nedir ya yazık
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    tuscon sahıbı ıdım..sıfır almıstım..dun satarken camurlukta boya cıktı.alıcıya yalancı gıbı gozuktum...hyundaı ve satıcı kabul etmıyor..yenı tuscon alacak ıdım..vazgectım..herkese onerıyordum..herkese durumu anlatıp uzak durun dıyecegım..kendılerı kaybeder..
  • kucukbulut K kullanıcısına yanıt
    Duygusallık değil hocam, düşünme ile alakalı. Düşman falan olduğum yok yani, insanlara afı çıkmış arabaları zamlatarak dayıyorlar. İnsanlarda hâlâ laf etmiyor. Millet keyf falan demiş yukarda. Ya kıçı kırık clio ya neyin keyfi. Adamlar leona binseler kalpten gidicek demekki. Fanatikliğin manası yok.

Bu arada konu Hyundai ile alakalı o yüzden hyundai markaları üzerinden kıyas yapıyorum yoksa aynı segmentte daha farklı araçlarda var.

• Geçen sene 1.2 otomatik i10 aracı 45000 almıştım şimdi 70000 küsür olmuş 1 sene olmadan 2 ye katlamış inanılır gibi değil avuç kadar araba 70 bin bitmişiz biz.
  • Kasımda aldığımız tucsona 14 bin daha zam gelmiş.

Beklemek zarar getiriyor.

• mehmetde kullanıcısına yanıt
    Bu benim de başıma geldi hem de birkaç aracımda, hepsi de sıfır km alınmış tabiri caizse çiziksiz kapalı garaj araçlarıydı.

Tahminen cilalı yıkama + boya bakım ürünleri kaporta kontrol cihazlarında şüpheli sonuçlara mahal veriyor.

• Santa fe cok güzel bir araç 👍 ama fiyat moral bozucu 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Fiyatlarına bakamadım da birkaç gündür Eskişehirde kamuflajlı 34 G (sarı zemin) plakalı bir araç dolaşıyor. Bugün jant göbeğini çok net görebildim ve Hyundai logosu vardı. HB kasa bir arabaydı. Yeni bir araba mı geliyor ?

Makyajlı i20 bekleniyor

1,0 turbo dct ötm şanzıman yenilik

• quote:

Fiyatlarına bakamadım da birkaç gündür Eskişehirde kamuflajlı 34 G (sarı zemin) plakalı bir araç dolaşıyor. Bugün jant göbeğini çok net görebildim ve Hyundai logosu vardı. HB kasa bir arabaydı. Yeni bir araba mı geliyor ?

Minikse yeni nesil i10.

Daha buyukse makyajli i20dir

• i10 boyutlarında değildi ama sanki i20 için de bir parça büyük duruyordu iyice merak ettim. Çünkü vize zamanı yani yaklaşık 2 ay önce de buraya geldiğimde denk gelmiştim trafikte o arabaya

• i10 A SEGMENTİ araç 75.000₺........

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Minikse yeni nesil i10.

Büyük ihtimalle makyajlı i20. 2018 model yılı olarak şubat-mart gibi satışa başlanır herhalde.
    Ekleme: 2018 fiyatları belli olmuş. Makyajlı i20 değil mi acaba? Bende merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 5 Ocak 2018; 5:27:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Minikse yeni nesil i10.

Büyük ihtimalle makyajlı i20. 2018 model yılı olarak şubat-mart gibi satışa başlanır herhalde.
    Ekleme: 2018 fiyatları belli olmuş. Makyajlı i20 değil mi acaba? Bende merak ettim.

Makyajli i20 ve Yeni nesil i10 Eylulde promiyer yapacak diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.