Şimdi Ara

Hyundai servis sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Ağustos 2014 günü Accent Era aracımla Küçükkuyu'da maddi hasarlı bir kaza yaptım ve aracı en yakın Hyundai servisine, Çanakkale Sönmezler Otomotiv'e çektirdim. Araçta kaput eğilmişti ve radyatör delinmişti. Bana aracın 20 güne hazır olabileceği söylendi. Bu sürede araçla ilgili aldığım bilgilerden sağ farın tutma yerlerinin kırıldığını ve rs'e gönderileceği söylendi. 21. gün farın perte ayrıldığını ve kargodan beklendiği söylendi. Sonra farın geldiği, fakat çizik diye diğer farın da rs'e gittiği, tamir edilemediği için onun da pert olduğu söylendi. Sorun buradan sonra başladı. Far bir türlü tedarik edilemedi. Hyundai merkeze ve sigorta firmama durumu bildirdim. Sonrasında araç bugün 38. günde hazırdı. Servisin olduğu şehire gittim. Sabah servise nasıl ulaşabilirim diye sordum net bir cevap alamadım. Servisi aradım, biz sizi aldıralım dediler. Soğukta 35 dakika beklememize rağmen araç gelmedi. Sonra gelen bir otobüse sorduk, servisin önünden geçiyormuş, bindik ve gittik. Durumu anlatınca bizi aldırmak gibi bir zorunlulukları olmadığını söylediler. Neyse, aracı aldık. Koltuklar lekeliydi, araçta kedi tüyleri vardı. Geçen sürede anladığım kadarıyla aracın camı açık kalmış ve içeri kedi girmiş. Servis aracı aldı, üstün körü bir temizlik yaptı. Arabada hala kedi tüyleri vardı. Bunu da geçtik. Aracın camında çalıştığım kuruma giriş kartım vardı. Kaybolmuş. Bana şahsi eşyalarımı bırakmamam gerektiğini söylediler.
    Özetle her konuya bahaneleri var.
    Kimse yanlış anlamasın. İstanbul'daki servisimde buna benzer hiç bir sorun yaşamadım ama burada başıma böyle şeyler geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymayandalgaci -- 26 Eylül 2014; 21:04:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi servis oldugunu yazında hocam Hyundai kullancıları daha dikkat etisnler görsünler olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Hangi servis oldugunu yazında hocam Hyundai kullancıları daha dikkat etisnler görsünler olayı

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Hangi servis oldugunu yazında hocam Hyundai kullancıları daha dikkat etisnler görsünler olayı

O zaman konu kapatılır muhtemelen.

• Neden kapansın herşeyin iyi yönünü söylediğimiz kadar kötü yönünü de söylememiz lazım sonuçta paylaşım platformu yardım amaçlı buradayız.
  • Hocam, konu kapatılacak diye servis ve şehir ismi vermemek çok anlamsız. Çektiğiniz bu kadar sıkıntıdan neden bahsettiniz o halde? Servis isimlerini vereceğiz ki 3-5 kişi bile olsa, bu konuyu görenler o servis ile iş yapmayacaklar. İnsanları bu şekilde madur edenlere para kazandırmamış oluruz böylece

• Haklısınız. Servis Çanakkale Sönmezler Otomotiv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymayandalgaci -- 26 Eylül 2014; 21:02:36 >
  • Doğrusunu yaptın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.