Şimdi Ara

Hyundai T7 & T7S (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyol verisyonu denemedim. linki forumda varmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

İspanyol verisyonu denemedim. linki forumda varmıydı?

Buradan indirip deneyebilirsiniz Español CleanRepack PreRooted olarak geçiyor çince uygulamalardan temizlenmiş vs.
  • Çince uygulamaların çıkarılması iyi olmuş, indirip yüklüyorum. teşekkürler hocam.
  • bu şarj işi çok canımı sıktı,
    herhalde çözdüm :)
    10x 2.5mm x 0.7mm DC Power Male Plug Connector Adapter Plastic Cover Yellow Head
     Hyundai T7 & T7S
    http://www.ebay.com/itm/300881805086?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: seawolfs336

Arkadaşlar 4.2.2 kurdum denedim hızlı ama ben oyunlarda sorun yaşadım batman calışmıyor asphalt 7 görüntü sorunu var ben 4.0.4 geri dönüyorum clean room cıkınca olunca tekrar yüklerimm

Geri dönüşleri takip ediyorum halen olumsuz birşeyler gelmedi.
    Batarya performansının daha iyi olduğu söyleniliyor ve daha hızlıymış beta versiyonuna göre ve çoğu ispanyol versiyonunu tercih etmiş bu gün yarın ekleyeceğim ilk mesaja.

ispanyol versiyonunu ilk kurup deneyen benim herhalde ama ondada asphalt 7 sorun aynen vardı ekranda görüntülerde sorun oluşuyordu bakalım belki başka clean room cıkasa onu deneyeyeceğim

• Arkadaşlar tabletin t7s yazısında takıldı devamlı yanıp yanıp sönüyoo reset yeni yazılım yükleme felan kar etmedi acılmadı bir türlü başına bu sorundan gelen yada cözümünü bilen varmı acaba ayrıca arka kapak nasıl acılıyor bataryasını cıkarıp takayım diyorumm
  • Arkadaşlar memnunmusunuz 4.2den? Netim sıkıntılı yeni gördüm yükleyebilirim bir ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar tabletin t7s yazısında takıldı devamlı yanıp yanıp sönüyoo reset yeni yazılım yükleme felan kar etmedi acılmadı bir türlü başına bu sorundan gelen yada cözümünü bilen varmı acaba ayrıca arka kapak nasıl acılıyor bataryasını cıkarıp takayım diyorumm

Eski bir kredi kartı yardımı ile açabilirsin.http://www.youtube.com/watch?v=fIfG6V9acns şu videoya bakabilirsin ben o şekilde açtım batarya 2800 mah 3300 çıkmadı üzüldüm.
    Reset olayını araştıralım normal telefon bataryası gibi söküp çıkmıyor batarya kablo ile bağlı. Yeni room'dan sonramı böyle oldu nasıl bu hale geldi ?

• teşekkürler hocam yeni room yüklü üzerinde tam 4.0.4 yüklemek isityordum kızım oyun oynamış şarja takmış acayım dedim bişeyde yapmadık ama takılıp kaldı deneyelim acmayı bakalım ne yapabileceğiz teşekkürler iyi bayramlar bu arada
  • yok arkadaş 2 saattir deniyorum t7s kredi kartını sokacak şekilde acılmadı videoda az boşluk oluşuyor benimkinde o boşluk yok özel bişeymi yapmak lazım acaba
  • arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama burda paylaşmak istedim.whatsapp normalde tablette çalışmaz biliyordum ama biraz araştırmadan sonra hyundai t7s de çaliştırmayı başardım.
    isteyen arkadaşlar olursa gerekli programları ve nasıl yapılacağını anlatan bi yazı yayınlayabilirim vaktim olursa...
  • arkadaslar buyincoins sitesinden t7s aldim babam icin yurd disina gitti ve cihazin kilitlendigini soyledi cihazi acip kapamis kac kere hatta reset tusunada basmis ama cihaz kilit ekreni gecmemis acaba ne yapmam lazim garanti islemini nasil cozeriz .. ? yok uzerine su mu icelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillaa

arkadaslar buyincoins sitesinden t7s aldim babam icin yurd disina gitti ve cihazin kilitlendigini soyledi cihazi acip kapamis kac kere hatta reset tusunada basmis ama cihaz kilit ekreni gecmemis acaba ne yapmam lazim garanti islemini nasil cozeriz .. ? yok uzerine su mu icelim ?

Kilik dediğin ekran kilidimi, cihaz hiçmi açılmıyor.
  • ekran kilidi kardesim
  • Rom yukluyecen recowery ac bir wipe yap eger gecmezse mecburwn rom yukle bir google hesabinda ayarlarda guvenlik sorusu vardi sanirim onu bir arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok arkadaş 2 saattir deniyorum t7s kredi kartını sokacak şekilde acılmadı videoda az boşluk oluşuyor benimkinde o boşluk yok özel bişeymi yapmak lazım acaba

Tırnağın ile aralık yapacaksın biraz ben o şekilde açtım boşluk yaratabileceğin bir kenardan dene herhangi bir köşenin önemi yok.
  • elimde uygun 2 adet şarj cihazı var. ilgilenirseniz mesaj atın lütfen..
  • Sarj aleti soran ben degildim :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denemistim ama calistiramamistim nasil yaptiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni rom çıkmış T7 ve T7 s için

HYUNDAI_T7_Andriod4.2.2_20130808(简化版)

HYUNDAI_T7S_Android4.2.2_20130809( 简化版)

o garip kelimeye starter diyor google translate.

http://translate.google.fr/translate?hl=fr&ie=UTF8&prev=_t&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D422687

http://lisie.hdu.edu.cn/proxy/browse.php?u=Oi8vd3d3Lmh5dW5kYWktZGlnaXRhbC5jbi9Eb3dubG9hZC5hc3A%2FQ2xhc3NJRD0x&b=5&f=norefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 11 Ağustos 2013; 22:50:08 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.