Şimdi Ara

Hyundai T7 & T7S (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende hyundai t7 s tablet aldım ilk başlarda herşey cok iyiydi bir cok oyunu takılmadan harika calıştırıyor ama 1 haftadır bilgisayar bağlayınca yada otg disk bağlayınca göremiyorum neden olabilir acaba ilk geldiği zaman root yapınca normal görüyordu ikisinide teşekkürler
  • @seawolfs336 Otg'de kusur olabilir başka bir otg denermisiniz.
    Yakın zaman içinde hediye aldığım tablet üzerinde genel otg bozuk çıktı.
    Veya usb moda izin veriyormusunuz ilk bağlanırken soruyor.

Bu arada arkadaşlar konunun ilk mesajını güncelledim resimlerle desteklediğim ürünün içindeki donanımları yayımladım.(@ogh sağolsun konuyu bana devir etti)
    Şuradan bakabilirsiniz<
  • Teşekkürler dostum orjinalinde cıkmadı kablo dark marka aldım onda calışıyordu ama oda eğik uclu olduğu için kulaklık girişini kapatıyordu iade ettim acaba bu yeni digitus marka aldığım sorunlumu acaba başak bulup denemek lazım
  • Merhaba bende t7s aldım.
    Benim için en önemli özellikte sorun yaşıyorum. usb to ethernet slink sl-u64 aldım t7s görmedi. sl-u64 başka model tablette çalışıyor.
    Sorun yazılım mı donanım mı
    Yardımcı olabilirmisiniz
    Kolay gelsin
  • Emin değilim fakat birde "S-Link SL-U45 USB'den RJ45 Lan Ethernet Çeviricisi" Bimeks < Bimeks'de bunu deneyip çalışıyorsa alabilirsin. Araştırdığıma göre bu ürünler tüm tabletlerde çalışmıyormuş kimisinde linux driver gereksinimi duyuyormuş. Otg kablo ile bağlayıp deneyebilirsin yukarıdaki ürünü veya bu olmak zorunda değil Usb to RJ45 yazarsan ulaşırsın. Veya kabloda sıkıntı olabilir.

Bunun yerine ucuz yollu kablosuz modem alsan daha iyi hem desktop gibi kullanmak zorunda kalmazsın ürünü.

http://www.youtube.com/watch?v=ScKnMgHlSzM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 11 Temmuz 2013; 0:38:24 >

• Yanıt için teşekkürler
    enkısa zamanda denerim otg kablosu ile aklıma gelmemişti
  • Ya arkadaslar acil cevap lutfen:

ipad 3 4g mi sattim
    yerine kizim icin kucuk bisey lazim

son 2 ye indirdim
    NEXUS 7 mi yokda T7S mi?

nexusun pil ve islemci ve guncellemeleri one cikiyor ama arkada kamera yok , sd giris yok
    ts7 de ram one cikiyor ama stabil guncelleme yok..

ne yapmaliyim?
  • pspozgur P kullanıcısına yanıt
    ben de ayni seyi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XWING

ben de ayni seyi merak ediyorum

Batarya performansı çok iyi değil t7s için fakat bu alınmaması için bir engel değil dediğim gibi mobil sarj aletleri ile bu sorun çözülebilir.
    Diğer tüm performanslarından memnunum hele ki araç için navigasyon olması gerçekten iyi bildiğiniz navigasyon.
    Yazılıma gelince 4.0.4 için stabil olan rom'lar mevcut. Ben açıkcası geçmedim henüz 4.2.2 ye daha beklemek istiyorum. Burada sadece geçmek isteyenler için paylaşım yapıyorum. T7s için şuanda en iyisi T7s clean rom stabil. Ama yazılım desteği hızlı değil hyundai için. Açıkcası bu fiyatlarda bu donanımı alabilmek çok güzel benim için stabil rom'da var batarya 3300 mah çok araştırdım çinde pil üreticileri ile görüştüm istediğim ebatlarda maximum 3000 ile 3300 arası pil olduğunu daha yüksek kapasite için ebatların büyümesi gerektiğini söylediler 3300 mah berbat değil ama yapacak birşey yok 7'' tabletlerde yüksek kapasiteli batarya pek yok özellikle bizim bataryanın ebatlarında. Hyundai salak değil emin olun en fazla üzerine 5 dolar daha maliyeti artar daha yüksek kapasiteli batarya için ama yeterli alanı yok tabletin.
    Oyun için 7'' ideal tek el için aynı şekilde araçta navigasyon içinde iyidir ebat olarak.
    Batarya olayına takılmazsanız gönül rahatlığı ile alın. Ben sürekli teknolojik alet alan biri değilim kapaklı samsung telefon kullanıyorum mesaj çekiyorum alo diyorum , ve bu tableti uzun süre kullanmayı düşünüyorum ki maddi imkanlarım içinde böyle olması gerekiyor o nedenle ben bu ürüne elimden geldiği kadar destek vereceğim yeni öğrendiğim şeyleri paylaşacağım hobi benimkisi hyundai marka takıntım yok mesela pipo markanında güzel ürünleri var ama benim bütçeme ters.

Başka bir konuya yazdığım mesaj aşağıdaki gibi benim için az paraya çok donanım almak bunu hangi marka sunuyorsa ordan onu alın. Şuanda RK3188 işlemciler en iyilerinden ama hyundainin kullandığı t7/t7s/t10 modellerindeki samsung işlemcilerde güzel , X900 mesela RK3188 seçmiş garanti olayına çok takılmayın ekranı kırmadığınız sürece ve tableti çok değişik rom'ları denemediğiniz sürece(brick olma ihtimali var google'da konu hakkında bilgi alabilirsin) garantiye ihtiyacın olmayacak. Hoş ekran içinde yakında paylaşım yapacağım tabletlerin kullandığı orjinal ekranları kendiniz değiştirebilmeniz için. Brick olursa zaten garanti kapsamına girmez Türkiyede garanti kapsamı dışına çıkarmak için elinden geleni yaparlar bunu hepimiz iyi biliyoruz sanırım.
    PIPO MAX- M9 RK3188 Quad-core 10.1 inch IPS hdMI 2GB/16GB Android 4.2 bunu incelemelisin.
    Konusu vardı forumda donanım olarak f/p ürünü ama kullanıcı yorumları önemli.

Bütçeyi arttırabilirsen hyundai t10 almalısın veya 9.7" HYUNDAI X900http://forum.donanimhab...234/f_//tm.htm#76394234
    Özellikle oyun bakımından ideal incelemeleri mevcut.

• Cevap icin tesekkurler
    Ama dedigim gibi ipad3 umu sattim ki sorunsuzde ama buyuk ve agir geliyordu.
    O sebeple de
    Web pil gps performansi iyi saglam bisey lazimdi.
    Bu sabah 2 aylik cok temiz daha 22 ay garantili nexus 7 16gb aldim 400 liraya.
    T7s in konfig cok daha iyi olmasina ragmen guvenemedim markayave asus aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • sonunda 4.0.4 clean e tekrar döndüm ve baş ağrılarım geçti.
    özellikle gps ve diğer programlar sorunsuz çalışıyor.

saçma sapan bir çalışmamı sizinle paylaşayım :)

Hyundai T7 & T7S

daha önce bahsettiğim 4 adet 18650 pil grubu ile şarj kolaylığıolsun diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 16 Temmuz 2013; 15:15:48 >
  • aliexpress hariç ekran koruyucu ve silikon kılıf alabileceğimiz bir site var mı? Türkiye ya da çinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

aliexpress hariç ekran koruyucu ve silikon kılıf alabileceğimiz bir site var mı? Türkiye ya da çinden

Oradan neden almak istemiyormusunuz orası haricinde çok daha güvenilir çok fazla site yok buyincoins ve pandwill e bakın isterseniz ama orada olacağını sanmam.
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Paypal ile alış veriş yapmak istiyorum, sanal da olsa kart numarası kullanmak istemiyorum
  • Şarj çok az gidiyor oyun film de 2 saat kadar, çinden batarya bulma şansımız var mı iyi kalite. Tablet çok kaliteli ve sağlam şarj a bir çözüm bulunursa tadından yenmez.
  • arkadaşlar selam

bende hyundai t7s kullanıyorum, ilk zamanlar usb modemi bağladığımda internete girebiliyordum ancak son zamanlarda bağladığımda modemi görmüyor sebebi ne olabilir acaba?

birde şu clean rom nasıl yükleniyor anlatabilecek varmı

çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

Paypal ile alış veriş yapmak istiyorum, sanal da olsa kart numarası kullanmak istemiyorum

Vallahi kac alisveristir kullaniyorum hiç sikinti yok içiniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arka led flash ı fener olarak kullanabileceğimiz bir uygulama varmı acaba?
  • Adaptör nereden alabiliriz, türkiyeden?
    Tablete uyumlu adaptörler ince uç olarak mı geçiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 29 Temmuz 2013; 3:27:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.