Şimdi Ara

Hyundai T7 & T7S (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
20.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablosuz bölümüne girdiğin zaman en sol üst köşede 3 noktaya tıklayıp " Uyku durumunda Kablosuz Bağlantıyı Açık Tut " Her zaman'da mı ?
    Ayrıca uyku modunda uzun süre kalırsa bağlantı kopabiliyor.

Uçak modu bölümünü tekrar bulamadım benim kurduğum rom farklıydı sanırım tekrar bakıp söyleyeceğim.
  • t7s e navigasyon programi oneririmisiniz acaba ?
  • Anladim hocam tesekurler gerci bende baya bi arastirdim air plane widget var onu kullaninca ucak moduna gecmiyo simdilik tabiki yalniz ekran titremesine care bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben syngic gps navigator kullaniyorum gayet guzel stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamana

Anladim hocam tesekurler gerci bende baya bi arastirdim air plane widget var onu kullaninca ucak moduna gecmiyo simdilik tabiki yalniz ekran titremesine care bulamadim

Ekran titremesi dediğin hani florasan lambaları ilk açarken böyle göz kırpar gibi olurdu o şekilde mi ?
  • Evet hocam aynen

• quote:

Evet hocam aynen

Bende ilk başta yoktu sonradan olmaya başladı özellikle batarya azalırken yapıyor bunu yabancı forumlardan takip ediyorum aynı sorun onlardada var çözüm arıyorlar.
  • t7 için,
    4.0.4 rom başta sorunsuzdu.
    son zamanlarda nadir olarak ekranda titreme oluşmaya başladı.
    ekranın alt kısımlarında çizgi gibi sanki parazit oluşur gibi...
    açıkçası rahatsız etmiyordu.
    4.2.2 yi yükledim, şimdiye kadar bu soruna raslamadım.
    ancak tablet yavaşladı.
    üşendiğimden eski romu yükleyemedim.
  • Şuanda en stabil olan t7s clean rom 4.0.4 bence
  • Ekran titremesi kronik bi sorun herhalde sinir ediyo beni bu yuzden tabletden sogudum acikcasi tam hava durumu guncellemesi yapicam yada internetde gezerken bi titreme yapiyo tableti elimden birakiyorum bu aralar cok fazla yapmaya basladi yada bana oyle geliyo dikkat etdigim icin

• quote:

Ekran titremesi kronik bi sorun herhalde sinir ediyo beni bu yuzden tabletden sogudum acikcasi tam hava durumu guncellemesi yapicam yada internetde gezerken bi titreme yapiyo tableti elimden birakiyorum bu aralar cok fazla yapmaya basladi yada bana oyle geliyo dikkat etdigim icin

Yazılımsal bir sorun rom ile alakalı bence. 4.2.2 stabil hale gelse o titreme olmaz 4.0.4'lerde var ama dediğim gibi batarya azalınca yapıyor bunu genelde.
    Tahminimce 360 uygulamaları ile alakalı bence. Araştırıyorum fakat bi rşey bulacağımı düşünmüyorum 4.2.2 stabil hale gelmesi lazım her gün bakıyorum rom güncellemesi çıkmış mı diye henüz gelen giden yok, çok rahatsız edici değil benim için, hatta bir tanede abime hediye etmiştim tableti o söyledi o söylemese benim dikkatimi bile çekmemişti.

• Evet arkadaşlar Hyundai T7 için yeni 4.2.2 güncellemesi çıktı 4 temmuz itibari ile.
    Güncellemeyi indirmek için Buraya tıklayın< HYUNDAI T7 Android4.2.2(20130624)
    T7s için muhtemelen yakınlarda çıkacaktır. Güncelleme stabil olduğunu belirtilmiş bunu yükleyip anlayabilirsiniz ancak.

Rom ile ilgili yorumları yakından takip ediyorum sıkıntı olursa sizlere duyuracağım. Şuanda pek fazla yorum yok.

@Ogh istersen konuyu bana devir edebilirsin senin pek zamanın olmuyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 5 Temmuz 2013; 10:29:44 >
  • @rLzApex

Teşekkürler, fırsat bulursam bugün denemeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Evet arkadaşlar Hyundai T7 için yeni 4.2.2 güncellemesi çıktı 4 temmuz itibari ile.
    T7s için muhtemelen yakınlarda çıkacaktır. Güncelleme stabil olduğunu belirtilmiş bunu yükleyip anlayabilirsiniz ancak.

Rom ile ilgili yorumları yakından takip ediyorum sıkıntı olursa sizlere duyuracağım. Şuanda pek fazla yorum yok.

Haber için teşekkür ederim, indireyim ama şimdi kurmayım o zaman Biraz yorumları bekleyelim. Birde çince uygulamalar var mı? Root edilebiliyor mu? Onlarıda öğrenelim duruma göre hemen kurarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Evet arkadaşlar Hyundai T7 için yeni 4.2.2 güncellemesi çıktı 4 temmuz itibari ile.

Haber için teşekkür ederim, indireyim ama şimdi kurmayım o zaman Biraz yorumları bekleyelim. Birde çince uygulamalar var mı? Root edilebiliyor mu? Onlarıda öğrenelim duruma göre hemen kurarım.

Son bilgiler antutu skoru yine düşük kalmış.
    Pil'de biraz iyileşme görülmüş.
    Eski versiyona göre bu daha hızlıymış.
    İlla ki çince uygulamalar vardır çünkü resmi oynanmamış.
    Rootlu gelmiyor yazılım Pre root için birileri yakında oynar sanırım rom ile isterseniz onlarıda bekleyebilirsiniz veya yedeğini alıp şuanki halini kurabilirsiniz ama eminim ki bir önceki 4.2.2 den iyidir.
    Ama halen beklenen stabil halini olduğunu sanmıyorum.

• quote:

teşekkürler...

devir kısmını anlamadım?

devrederim tabi de nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 5 Temmuz 2013; 21:00:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

teşekkürler...

devir kısmını anlamadım?

Yöneticiye sordum cevaba göre hareket ederiz.
    Yanlış anlama lütfen en azından paylaştıklarımı ilk mesaja yazmak için bunu devir edelim dedim. İşim gereği çoğu zaman bilgisayar başında olabiliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

teşekkürler...

devir kısmını anlamadım?

Yöneticiye sordum cevaba göre hareket ederiz.
    Yanlış anlama lütfen en azından paylaştıklarımı ilk mesaja yazmak için bunu devir edelim dedim. İşim gereği çoğu zaman bilgisayar başında olabiliyorum.

ne yanlış anlayacağım arkadaş!
    dediğin gibi olduğunda daha faydalı olur.

buraya yazayım; yönetici sorarsa "EVET" rLzApex arkadaş bu konuyu yönetsin, ya da devralsın ya da sahibi olsun ya da beni atın... :)

• Merhaba,

Uyduya bağlanma süresi uzun mu arkadaşlar?

Bir de şu mesajı alıyorum anlamı nedir?

Please exit iGO, delete 'device.nng' and 'ACIVATION_CODES' files from the 'iGO/license' directory of the SD card, and powercycle the device!

söylenenleri yapmaya çalıştım ama çalışmadı.
  • Lisanslı değil mi hocam orjinal değil mi yani igo ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.