Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.788
Cevap
237
Favori
1.042.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elite plus fiyatı ne olacak dct ve tgdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıvı Lpg Yöntemi Cıkarsa Yine Çok satacaktır Ki O da yoldaymış T-GDI için.GDI için zaten hazır çok güzel ve sağlıklı bir sistem.Şu andaki satılan ix35 Sportage tiguan bile bu sayede cok sattı sıvı lpg uygulanabiliyorlar çünkü fazla yakmalarına rağmen satış rakamları ortada.
    1.6 DCT getirse Kronik sorunlu QQyi millet almak zorunda kalmaz ,esamesi bile okunmaz işte ama getirmiyorlar . Ama ben aracı beğendim Uzakdoğu japon koreliler yani bu çekik gözlüler cipleri iyi yapıyorlar gerçekten Sempatim var Uzakdoğululara teknolojide 1 numara :)
  • Hyundaicluptr deki teknik verilere baktim gdi motorda otm ile dct diye verileri vermisler bence yanlislik var. Dogrusu duz vites, otm vites verisi gibi duruyor. Otm vites 0 -100 u dct den daha iyi gozukuyor. Gdi nin dct vitesi yok. İ30 teknik verilerinde dct nin yakit tuketimi ve 0-100 degerleri gayet iyi.

• tucson bu hafta satışa çıkıyor mu?
  • Euro 3,45e dayanmış bu saatten sonra uygun fiyat beklemek hayalcilik.

• Arabayı değiştirmekte hayal oldu. Elimizdekine iyi bakıp bir süre daha kullanacağız. Fiyat düşüşü beklememek gerek. € inse bile fiyat inmez, en fazla 2-3 binlik kampanya yaparlar.

• İlk parti araçlardan alabilenler şanslı, sonraki partiler %7-10 arası zamlı olur.

• Elite plus için en fazla 95.000 TL verebilirim daha fazlasını da ben yokum.

• açıklansın şu fiyatlar artık uygun olursa alacağım beklemek zor oluyor
  • Resimlerde 3 farklı jant var. Büyük dilimli olan 19 inçlik sanırsam t-gdi motora ait. Diğer ikisi donanıma göre mi bilgisi olan var mı?

• Bayiyi aradım, ATA Plaza, Eylül sonu gelecek dedi bir bayan, sanırsın, Plazanın patronu, bilgi falan yok.

Ben de kendi yöntemlerim ile halledeyim dedim. Takip edenler bilir, Skoda sitesinde linki verilmeden Yeni Superbin sayfasını ilgili konuda paylaşmıştım. Benzerini de şimdi Tucson bekleyenler için vermek istiyorum. Buyrunuz Tucson için resmi web adresi.

ata.hyundaiplaza.com.tr
    Hyundai Yeni Tucson | Hyundai Türkiye
    http://ata.hyundaiplaza.com.tr/modeller/tucson

• quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Bayiyi aradım, ATA Plaza, Eylül sonu gelecek dedi bir bayan, sanırsın, Plazanın patronu, bilgi falan yok.

Ben de kendi yöntemlerim ile halledeyim dedim. Takip edenler bilir, Skoda sitesinde linki verilmeden Yeni Superbin sayfasını ilgili konuda paylaşmıştım. Benzerini de şimdi Tucson bekleyenler için vermek istiyorum. Buyrunuz Tucson için resmi web adresi.

ata.hyundaiplaza.com.tr
    Hyundai Yeni Tucson | Hyundai Türkiye
    http://ata.hyundaiplaza.com.tr/modeller/tucson

Süper bulmuşunuz elinize sağlık ama verdiğiniz link çok iyi çalışmıyor hatalar var daha ben ordan broşürü buldum

• broşürü ekledim ana sayfaya. teşekkür ediyorum.
  • İx35 ile tucsonun 1.6 GDI motor ve otomatik vitesleri aynı değilmi? Teknik verilere bakınca çok fark var.
    İx35. 0-100 12,9 iken tucson 11.5
    yakıt tüketimi ix35 11.6 , 8.8, 7.2 ( şehir içi, ort, şehir dışı)
    tucson 8.6, 6.7, 5,6 (şehir içi, ort, şehir dışı) gözüküyor üstteki arkadaşın verdiği atamotorun linkten aldım teknik verileri
    Eğer yeni veriler doğru ise gayet iyileştirilmiş motor vites

Sanırım veriler düz vitesin otm vites verileri broşurdeki parantez içinde olan 0-100 : 12.1, yakıt tüketim 9,8, 7,4, 6,0 şeklinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44mami44 -- 25 Ağustos 2015; 16:53:22 >
  • cello1234 C kullanıcısına yanıt
    hatalar olur, sayfa halen yapım aşamasında çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdf

hatalar olur, sayfa halen yapım aşamasında çünkü

Yakıt tüketimlerinde yanlışlık var gibi
    Broşürde onlarda doğru ihtiyacı olan bakabilir

• cello1234 C kullanıcısına yanıt
    Broşür en doğrudur, girmişler çünkü.

• bdf B kullanıcısına yanıt
    Brosure bakarsaniz duz vites hic yok. Vitesi otm ve dct diye verileri yazmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğrafları çekenler nereden çekmiş araç şovrumlara geldi mi ? ben bir ix 35 kullanıcısı olarak yenileme gereği duymadım.uzun süredir kullandığım için muhtelemen bir sonraki aracım başka bir marka model alacak ama ilk defa ix 35/tucson alma düşüncesi olanlar kaçırmasın gerçekten müthiş bir araç 4 yıldır kullanıyorum.
  • 44mami44 4 kullanıcısına yanıt
    İlk veriler, parantez dışı olanlar yani düz vites için. Parantez içindekiler ise otomatik ya da dct verileri. 1.6 gdi de dct şanzıman olmadığı için o otomatik şanzımanın verisi. Turboda ise otomatik olarak kullanılan şanzıman dct olduğu içinde onun parantezi içindeki dct şanzımanın verisi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.