elite plus 4x4 benzinli almayı düşünüyorum hergün 200 km yol yapıyorum . genele trafik açık, 110 sabit gidiyorum araç kaç litre yakar ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 15 Kasım 2024; 14:20:54 > |
HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (490. sayfa)
-
-
110-120 sabit hız ile kaç yakıyor dize 4x4 ?
-
Ben yeni Ordudan Kapadokya Kayseri turu yaptım. Hız 120 yi geçmedim ortalama 100/110 diyelim. Şehir geçişlerinde 55/ 75/85 ile gittim. Ceza yememek için.
Araç 2020 NlinePlus 4×4 Dizel otomatik
Ortalamam 6.3. Lt
Ama şehiriçi rampada kullanacaksanız 10lt ye kadar çıkar
Bu arada geri dönünceye kadar gaz yememe olayı yapmadı 1200km gittim Taa ki dönüşe 50km kalınca yaptı. Stop edip tekrar çalıştırınca yine düzeldi. Yine arıza uyarısı vermedi. Yazılımsal bir sıkıntı gibi bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grubun adı varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı modele sahibim , hanım sakin kullanır 6,1 yaktı , ben devirli kullanınca 7-7,5 oluyor , 5500 km ort. 6,4 yazıyor,
Uzun yoluda ordu-niğde arası yapıyoruz ,iş niğdede
Evet bizimkiyle yakın oranlar. Peki sizin araçta gaz yeme meolayı varmı. Nedeni belli olmayan. Arıza uyarısı vermeyen. Stop edince düzelen. Çok enteresan bir şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 15 Kasım 2024; 16:58:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grubun adı ya da linki var ise katılmak isterim ben de, çok teşekkürler.
Merhaba,
1.6 Comfort makyajlı aracımı 3 hafta önce teslim aldım. Vallahi aracın bence tek eksiği davlumbazların dıştan yalıtımı. Harici hiçbir eksiği yok. Cam tavan daha önce kullandığım için açıkçası hiç prime almayı düşünmedim. Yazın hep klima açıyorum. Kullanırken hep perdesini kapalı tutuyorum ışık rahatsız ediyor. Bir tek cam tavan için 300k fark vermeye inanın değmezdi. Yalıtımına aracın bayıldım, benim passattan çok çok daha iyi. Ortadaki kolçak, koldan vites araca ekstra hava katıyor ama dediğim gibi bunlar bu fiyat farkına değecek şeyler değil.
Tüm bayileri, tüm bu fiyat bandındaki modelleri gezip, tucsona karar vermiş biri olarak comfort paketi bu fiyata bulabilen kaçırmasın derim. Kamiq t-roc chr falan yanına yaklaşamaz bu aracın.
Comfort donanıma sadece hafızalı koltuk olsa yeterdi bana. Eşimle ortak kullandığımız için ben onun koltuk ayarını çok bozmamaya çalışıyorum. Genelde o kullanıyor zaten benim ayrı aracım olduğundan. Aracın tam tadını almama izin vermiyor bu durumda doğal olarak.
Yakıt ortalamasını merak edenler olacaktır. 10-11 civarında ama eşim genelde şehir içi kullanıyor çevreyoluna bile çok çıkma ihtiyacı olmuyor. Bu nedenle bizim yakıt tüketimi fikir vermez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X