Şimdi Ara

Hyundai Tucson Dizel Titreme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parça değişimi yapıldığı yazılmış ama sorun devam ediyor deniyor.

Acaba rot balans ile ilgili bir durum olabilir mi? Özellikle 3. vites mi yoksa özellikle belli km hızda mı?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Henüz bir işlem yaptırmadım yakın zamanda tekrar servise başvuracağım

• jquidd J kullanıcısına yanıt

Yok yakın zamanda 4 lastik değişimi yaptım rot balans kontrolü de yaptırdım haliyle. Sadece 3. vites.

Bence şanzıman ile ilgili iki farklı sorun var. Birisi herkesin tipik yaşadığı kavrama sorunu. Diğeri hala devam eden sorunum. Kavrama değiştikten sonra titreme sorunum %100 çözüldü vites geçişlerim kusursuz. Ancak 3. viteste seyir halinde gaz verirken aracımda titreme oluyor

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt

bu kavramanın illa belli km lerde değişmesi mi gerekiyor

Bursa'ya gelecektiniz Burada ki servise uğrayım derim  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tatil için ona ayırmak istemiyorum Hocam bana mesaj atabilirmisiniz Bursa ile sormak istediğim şeyler var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konudan sorabilirsiniz mesajım kapalı yazsamda cevap atamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aracımda yaz lastiği var kışlık alamadım. Kar çorabı ve kar zinciri ile Uludağ çıkmayı planlıyorum. Kar yağışı da görünmüyor önümüzdeki 3 4 gün. Jandarmanın hususi aracı yol açıkken salmama gibi bir durumu olabilirmi ?
    Oteller bölgesi vs deniliyor eğer araba ile çıkamazsak telefirik ile çıkmayı planlıyoruz onda da çok sıra olduğu için bir alternatif gerekiyor. Başka ne tür yollara başvurabiliriz

Bu hafta sonu Çekirge tarafında kış lastiği olmayanları geri döndürüyorlardı. Soğukpınar tarafından çıksan bile milli parklar girişinde tekrar kontrol var. Kış lastiğin yoksa çıkarmıyorlar. Gideceğiniz zaman ne olur bilemem.

Teleferikte biraz sıra beklersiniz

Tophaneden minibüs ile

Taksi ilede ulaşım sağlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuscon ve Sportage lardaki kavrama olayını bilenler açabilir mi biraz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gobektas G kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı olarak minimum 70 80 bin km de baskı balata gibi çift kavrama denilen şey değişiyor güncel maliyeti 30 bin tl falan sanırım. Onun dışına oldulça seri ve ekonomik bir şanzıman diye düşünüyorum

• Araç serviste, sorunu önce şanzıman robotundan olduğu tespit edildi ama ondan kaynaklı değilmiş sanırım. Sol AKS kaynaklı sorun tespit edilmiş bunun değişimi sağlanacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.