Şimdi Ara

I Am Legend (2007) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ya şöyle biraz mutasyona uğramış insanlarla kapışsaydı ben çekseydim şöyle yapardım:
    O düzelen mutasyona uğramış insanla nasıl olsa o güçlü böyle ikisi birlik olup hepsini dağıtmaya çalışsalardı
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: <SoRGuCu>

quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: microph

kelebek sahnesi sağlamdı

evet o sahne güzeldi...birde adamın mutantlara durun sizi kurtarabilirim demesiii biraz saçma geldi...

ben de izledim de kelebek sahnesinin anlamı ne ben anlamadım. ok. kızı kelebek yapıyodu, cam kelebek şeklinde çatladı eee????ne anlamam gerekiyo?

yok bea öyle bişey değil cam kelebek şeklinde falan çatlamıyo hani başlarda adamın küçük kızı kelebek yapıyodu 'anne bak kelebek' diyoduya... sonundada mutantı eski haline getirmişti,ve getirdiği kızın boynunda kelebek dövmesi vardı...adamda kızının dediklerini o dövmeye bakınca hatırladı ..sonra iyileştirdiği mutanttan kan örneğini aldı..umarım anlatabilmişimdir

• Filmden az önce çıktım. İlk yarısı normal bi film gibiydi ancak ikinci yarıda senaryo etkisini gösterdi. Gerçekten son dönemlerde izlediğim en iyi filmlerden biri. 2008 iyi başladı. Bu arada bu filmi neden dublajlamışlar anlamadım. Hadi dublajladın adamın söylediği şarkıları ingilizce söyle bari. Dvd'si çıksında bi de orjinal dilinde izleyim...
  • Türk havayolları filmi dava etmiş. filmin bi sahnesinde haber spikeri Türk havayolları uçağı pistten çıktı diye bi sunum yapıyomuş. Hollywood da ülkemizin tanıtımı için yapılan Türk yılından sonra bu yılda böyle bi uygulamamı yapacaklar acaba o kadar firmadan bizim seçilmemiz anormal...

hoş o yılda sadece şu 40 gün s.x yapmayan herifin filminde bi kızın üstündeki tişörtte bi kaç saniyelik bi Türkiye haritası ve üstündede Türkiye yazıyodu.
  • SPOILER

Fena film sayılmaz ama Will Smith'in tuzağa düştüğü sahne çok saçmaydı.Sabahtan akşama kadar köpeğin havlamasını duymadın baygındın diyelim,ipi keserken diğer elinle kestiğin noktanın üzerinden tutmayı da unuttun yere yapıştın diyelim de peki neden sadece bir bacağına saplanmış bıçak varken belden aşağısı tutmayan bir engelli taklidi yapıyorsun ki? Yani karşında seni öldürmek isteyen yaratıkları görüyorsun hala ellerinle sürünmeye çalışıyorsun.Diğer ayağına noldu bu adamın? Kalksın sağlam ayağıyla bir şekilde,topallaya topallaya kaçsın.Ben izlerken dayanamadım yani kalk artık diyorum adama..
    Ayrıca filmin sonu da biraz daha ayrıntılı yapılabilirdi biraz eksik kalmış gibi geldi bana.Benim notum 7/10.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

SPOILER

Fena film sayılmaz ama Will Smith'in tuzağa düştüğü sahne çok saçmaydı.Sabahtan akşama kadar köpeğin havlamasını duymadın baygındın diyelim,ipi keserken diğer elinle kestiğin noktanın üzerinden tutmayı da unuttun yere yapıştın diyelim de peki neden sadece bir bacağına saplanmış bıçak varken belden aşağısı tutmayan bir engelli taklidi yapıyorsun ki? Yani karşında seni öldürmek isteyen yaratıkları görüyorsun hala ellerinle sürünmeye çalışıyorsun.Diğer ayağına noldu bu adamın? Kalksın sağlam ayağıyla bir şekilde,topallaya topallaya kaçsın.Ben izlerken dayanamadım yani kalk artık diyorum adama..
    Ayrıca filmin sonu da biraz daha ayrıntılı yapılabilirdi biraz eksik kalmış gibi geldi bana.Benim notum 7/10.

ama zaten sırf o sahne insanı en çok geren yer
    çizgi gibi bir güneş ışıgı öbür tarafında seni parçalamak isteyen köpekler çok iyi bir sahneydi bence
    sonu hakkında da haklısın izleyenlerin çoğu aynı şeyi diyor

• Uzun zamandır beni en çok geren ve etkileyen ilk film oldu. Macera aksiyon diye gittim filme - ki bilerek indirmedim netten sinemada keyfi çıkar böyle filmlerin diye. Mens Rea ' ya katılıyorum o sahne çok sinir olmuş. Ama mükemmel film
  • indirdim bakacağım
  • SPOILER

Yaw filmin en sonunda neden o küçük bölmeye will amca da girmiyor da kahramanlık yapmaya çalışıyor. İlk çatlayan yerden fırlat bombayı gir o bölmeye beraber kurtulun.

6/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverQuasar

SPOILER

Yaw filmin en sonunda neden o küçük bölmeye will amca da girmiyor da kahramanlık yapmaya çalışıyor. İlk çatlayan yerden fırlat bombayı gir o bölmeye beraber kurtulun.

6/10

cam zaten çatlamış bombayı attıgı an içeri girmeye çalışsa içerdelileride tehlikeye sokucak ama film böyle bitmemeliydi
  • Gittim ama okdar da mükemmel değildi beklediğimi tam bulamadım bi şeyler eksik gibidi genede izlenilebilir
  • quote:

SPOILER

Zaten kalkıp tek ayağı üzerinde zıplayarak geldi araca ama bir yeri geçene kadar süründü doğal olarak kafa aşağı asılmış ve bacağına bıçak saplanmış birinin direk kendini toparlaması ters olurdu. Mantığa gayet uygun bir sahneydi bence.

Benim içimin elvermediği tek nokta will'in sonu oldu :(

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

SPOILER

Zaten kalkıp tek ayağı üzerinde zıplayarak geldi araca ama bir yeri geçene kadar süründü doğal olarak kafa aşağı asılmış ve bacağına bıçak saplanmış birinin direk kendini toparlaması ters olurdu. Mantığa gayet uygun bir sahneydi bence.

Benim içimin elvermediği tek nokta will'in sonu oldu :(

Zaten en başta adamın kendini yere yapıştırıp bıçağın kendine saplanmasına neden olması saçmalık.5 yaşındaki çocuk bile bunu düşünür bir şeyler yapmaya çalışır..Daha sonra ayağına bıçak saplanmış ve kafa aşağı asılmış birinin toparlanması gereken bir durum yokki ortada :D Ne oldu da toparlanacak şok mu geçiriyor :)) Normal bir insan canının korkusuyla ne bıçak yarasını düşünür ne de aptal aptal yaratıkların gözünün içine bakarak karşılarında elleriyle sürünür..Sonlara doğru kalktığı gibi başından da kalksaydı güneş batana kadar evde olurdu :)) Açıkçası ben onun yerine kendimi koyduğumda onun yaptığını yapmazdım.Sanıyorum birçok kişi de yapmazdı.Bu yüzden aşırı derecede saçma geldi bana...

Filmde heyecan yaratmak için adamın yavaş yavaş kaçması gerekiyordu ama bu heyecanı saçma bir şekilde sağlamışlar bu yüzden hoşuma gitmedi.Ayrıca SilverQuasar'ın yazdığı da izlerken aklıma gelmişti.2 saat yaratıkla bakışacağına pimi çeker çekmez at gir bölmeye kahraman olmak için ölmeye gerek yok :))

• arkadaşlar ben filmi dün izledim genel anlamda filmi beğendim fakat aklımda 1 soruişareti oluştu bu koskoca amerika bu mutantların istilasına uğramamak için sadece köprüleri mi yıkabiliyorlar bütün şehri yerlebir edip mutantları öldürmek akıllarına gelmiyomu bu insanların smith tv yi açıyo yok havalar kötüymüş yok uçak kaza yapmış koca şehri mutantlar istila ediyo adamların uğraştığı şeye bak ama genel anlamda filmi beğenerek izledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

arkadaşlar ben filmi dün izledim genel anlamda filmi beğendim fakat aklımda 1 soruişareti oluştu bu koskoca amerika bu mutantların istilasına uğramamak için sadece köprüleri mi yıkabiliyorlar bütün şehri yerlebir edip mutantları öldürmek akıllarına gelmiyomu bu insanların smith tv yi açıyo yok havalar kötüymüş yok uçak kaza yapmış koca şehri mutantlar istila ediyo adamların uğraştığı şeye bak ama genel anlamda filmi beğenerek izledim

panzehiri bulmaya çalışan bir adam var herkes kurtulabilecekken niye herkesi yoketsinler

---spoiler

film de de gördügümüs gibi iyileştirmeyi başarıyorda

• SPOILER

quote:

arkadaşlar ben filmi dün izledim genel anlamda filmi beğendim fakat aklımda 1 soruişareti oluştu bu koskoca amerika bu mutantların istilasına uğramamak için sadece köprüleri mi yıkabiliyorlar bütün şehri yerlebir edip mutantları öldürmek akıllarına gelmiyomu bu insanların smith tv yi açıyo yok havalar kötüymüş yok uçak kaza yapmış koca şehri mutantlar istila ediyo adamların uğraştığı şeye bak ama genel anlamda filmi beğenerek izledim

filmde havadan yayılan bir virüs var ve hızla insanlara bulaşıyor ki sonuçtada ordununda mensuplarına bulaşmış olabilir. dikkat ederseniz new york da bir de uçak gemisi var sonuç olarak amerikalılar tüm askeri gücünü ana vatana toplamış gözküyor ama virüs onlardan önce davranmış.
    simth in izlediği tv görüntüleri daha önceden kaydedilmiş görüntüler. zaten smith i de yanlızlıktan kafayı yemek üzereyken görüyoruz.

• 10 numara bi filmdi
  • ---Spoiler---

Benim anlamdığım filmin sonunda vampir denen yaratıklar kırlmaz cam kapıya çarparak kırıyor hatta heryeri kilitli demir kapı ve pencereleri kırıyor ama araba çarpınca ölüyorlar.

Filmin sonuda dedikleri gibi yeni yetme vampirler Will i intihara ikna etmiyorlar adam mecburiyetten bombayla kendini feda ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

SPOILER

quote:

filmde havadan yayılan bir virüs var ve hızla insanlara bulaşıyor ki sonuçtada ordununda mensuplarına bulaşmış olabilir. dikkat ederseniz new york da bir de uçak gemisi var sonuç olarak amerikalılar tüm askeri gücünü ana vatana toplamış gözküyor ama virüs onlardan önce davranmış.
    simth in izlediği tv görüntüleri daha önceden kaydedilmiş görüntüler. zaten smith i de yanlızlıktan kafayı yemek üzereyken görüyoruz.

evet zaten diğer yanı zaten anlamsız oluyor o kadar virüs varken bu tip haberlerin olması garip olurdu
    will smith yapmış olduğu araştırmaları videoya çekerken hiçbir insani davranışları yok demişti ama onları takip etmesi ve intikam duygusu vede o virüs bulaşmışlarında bir başları olması gerçekten süperdi
    Harbiden tam arşivlik bir filmdi

• Bir kaç yorum okuyup güzel olduğu düşüncesiyle dün gittim filme.Will smith'in oyunculuğu dışında bomboş,gereksiz,mantık hataları olan bi filmdi.Hele film bittiğinde ne,bittimi,bumuydu? oldum.Parasını geçtim vaktinize yazık.
    10/3
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.