Şimdi Ara

I Am Legend (2007) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi çok beğenmeme rağmen bazı yerlerde mantıksızlık buldum. mesela evin etrafına o kadar ışık yerleştirmiş, dev gibi ışıklar hiç bir işe yaramadı. alıp bi tanesini plexinin arkasına koysa hiçbirşey olmazdı =)

tabi adamın o zamanki psikolojisini bilemeyiz. zaten filmin başında köpek ile beraber küvette yatmalarına bitmiştim. bu kadar etkileyici yüz ifadesinden ve rol yapmasından ötürü kutlarım arkadaşı =)
  • Karanlığa Işık Tutun...
  • Film senoryosuyla alalade yapılmış benim için sıradan bir filmdi.28 gün sonra daha sürükleyici ve akıcıydı.
  • Film ölümcül deney tadında güzel bir filmdi.Hd rip olarak izledim gayet güzel....
  • Çoğu sinemasever Will Smith i oyuncu olarak görmez ben görürdüm ama bu film olmamış yani..Konu çok daha güzel işlenebilirdi..Sonunu söylemeye gerek yok bir an kara murat filmi izliyorum zannettim..
  • 2. sonunu izleyen vardır heralde? 2. sonda çok saçmaydı bu arada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

2. sonunu izleyen vardır heralde? 2. sonda çok saçmaydı bu arada..

Yok izlemedim youtube da varmıdır? Hangisi daha saçmaydı?
  • onu benle arkadşımda farkettik.orda kafasını gerçektende oynatmşlar sanırım.o an izleyici onu insan yada mutant sansın die.
    quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

Spoilerle karışık soru.

Arabayla giderken sağa sola bakarken Fred(manken) i gördüğünde kamera 1-2 saniyeliğine göstermişti mankeni o zaman kafasını sola doğru çeviriyor gibi gördüm, yanlış mı gördüm desem 2 kere gittim filme 2. gidişimde daha dikkatli baktım yine çeviriyor gibiydi.
    İlk izleyişimde mutantlar kıyafet giymeyi öğrenip gündüz de dışarı çıkabilecekleri gelmişti aklıma

• 2. Son nasıldı acaba merak ettim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

2. Son nasıldı acaba merak ettim şimdi

Ben yeni Öğreniyorum 2. Sezonu olduğunu
  • Valla bende netten indrimiştim 100mb civarı idi.. Youtube de vardır sanırsam..

İşte buldum;
  • 9/10 ben baya bi tutmustum filmi o kadar elestiriyi haketmiyo bence ayrica koca sehirde tek olmak fenada sayilmaz
  • dun ızledım.bekledıgımden cok cok iyiydi
  • Bence sıradan bir film.
  • güzel olmuş
    I Am Legend (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Temmuz 2013; 16:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

güzel olmuş
    I Am Legend (2007)

Güzelmiş gerçekten :D :D
  • Şimdiye kadar beğendiğim en iyi mutantlı film. Aradan 8 sene geçti hala bu kalitede film çıkmadı World War Z hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Şimdiye kadar beğendiğim en iyi mutantlı film. Aradan 8 sene geçti hala bu kalitede film çıkmadı World War Z hariç

en iyi biraz fazla olmuş bence... çok daha iyileri var

28 days later
    The thing
    Rec (ispanyol vers)
    The Descent
    Pandorum
    Dawn of the Dead
    Pontypool
    Re-Animator
    Braindead
    Day of the Dead
    Dawn of the Dead

aklıma gelenler.. İ'm legend ıda çok severim ama 5-10 kez izlemişimdir.
  • Alternatif sonu çok daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.