Şimdi Ara

I Am Legend (2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son izlediğim film ama pek beğenmedim. Çok sıradan bir konu ve bir ev ve birkaç sokakta geçen bir film.
  • Güzel film sinemaya gelsin diye bekleyip uğraşmayın indirip izleyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Filmi az önce izledim. İzlerken zevk aldığımı söyleyerek başlamalıyım. "28 gün sonra" filminin başındaki o çarpıcı hava film boyunca vardı. 28 gün sonra filmini izlemeye başladığımda çok heyecanlandığımı ve sonradan filmin sıradanlaşmasını üzüntüyle izlediğimi hatırlıyorum. Bu filmi onunla kıyaslamak istiyorum zira çok benzer bir yapım. Bu filmden daha fazla zevk aldım çünkü kahramanın yalnızlığı üzerine durulması oldukça yerindeydi. Böyle bir olayın gerçekleşmesi durumunda bir insanın canını kimsenin onu izlemiyor ve düşünmüyor olması mı yakar yoksa korkunç yaratıklar mı? Cast Away'da Chuck Noland'ın adada bir futbol topu ile konuşması ya da bu filmin kahramanının DVD dükkanına yerleştirdiği mankenlerle diyaloğa girmesi... Aslında biraz zorlarsak bu filmden bir insanın diğerlerine ne kadar ihtiyacı vardır konusunda çıkarımlar da yapabiliriz. Her neyse... Film eğlenceliydi...10/6,5

Hocam benim diyeceklerime değinmişsin. Benden önce davranmışsın. Güzel bir yazı. Biraz sorgusal tarafına eğilmiş konunun. Cansız mankenlerden gerçekmiş gibi çekinmenin, onlarla insansı duygularla muhabbete girişmenin, olağanüstü durumlarda, delilik değil ihtiyaç duyulan bir hareket olduğunu vurguluyor gibi geldi. Hatta daha da zorlarsak, her canlının bağlandığı değerli bir varlığı vardır sonucu da çıkarılabilir. Zira açlıktan dolayı hayatını tehlikeye atacak bir bilinçsizlik olarak yorumlandığı hareketin, tuzağa yakalanan dişi virüslüyü yakalayan adama karşı hırsı olabileceği falan. Çok zorladım. Bu kadarına da yuh derler fakat bu kadar sakin bir filmde insan düşünecek bol şeyler buluyor Kelebekten de şüpheleniyorum. Neler olabilir?

Eklemeyi unuttum: Benim açımdan güzel filmdi. Duygusal sahneleri yerindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 1 Ocak 2008; 4:55:12 >

• Çok pis yorum yaparım...

Aceyle yıkasalar temizleyemezler.
  • "Spoiler"

Film güzeldi. Will Smith çok iyi oynamış bana göre. Mutantlar da korkunç falan değildi bana göre. Sadece hastalanmış bir insanı andırıyorlardı. Samantha'yı çok nazik bir şekilde öldürdü Robert. Hayvanları Koruma Derneği filmin yasaklanmasını isteyebilir :). Bana göre "28 Gün Sonra'"dan daha güzel bir filmdi. Neden derseniz, o film bayağı karanlıktı, bayağı kanlıydı ve senaryosunda bazı yerlerde eksiklik vardı gibi geldi bana. Karakter hakkında hiçbirşey dahi bilmiyorduk. İsmi bile film boyunca çok az söylenmişti ki adamın adı hiç aklımda kalmadı.

Senaryosu klişe gibi geliyor kulağa ancak bu tür senaryolar diğerlerinden daha iyi geliyor bana. Özellikle bu hale nasıl geldiğini anlatan sahneleri izlemek daha bir hoş oluyor.

"Spoiler"

@StranGe_PassenGer

Persil verelim

I Am Legend (2007)

• filim biraz kısa sürüyor ve sonu çok klasik bitiyor daha orjinal bir son yapabilirlerdi her ne kadar filmin konusu buna izin vermesede zaman geçirmek için izlenebilir
  • Mesela camekandaki çaresizlik içinde ikna çabası acıklıydı. Ekleyeyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Mesela camekandaki çaresizlik içinde ikna çabası acıklıydı. Ekleyeyim dedim

- - - SPOILER - - -

aslında eleman insanlığı bu hastalıktan kurtarmakla kafayı bozmuş..
    sırf bu yüzden şehri bile terketmemiş, hatta kızla gitmeyi de reddediyor..
    camekanda da zombileri öldürmemek için ikna etmeye çalışıyor ama nafile tabi..

ayrıca efsane olmak öyle kolay değil tabi

- - - SPOILER - - -

• Ben pek beğenemedim filmi. O kadar ki, sıkıntıdan yarısında bırakıp 2 günde bitirdim filmi. Diyaloğun olmaması olabilir sebep.
  • biraz önce izledim bende..fragman'a aldanıp..
    gerçekten rezalet 5 para etmez bir film..ciddiyim bakin sakin para harcamayın vizyona girdiğinde
  • Ben seyrettim bu filmi xvid.Çok güzel bir film ,ama sonunu beğenmedim

I Am Legend (2007)

I Am Legend (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpclient -- 2 Ocak 2008; 3:16:09 >

• fragmandan izlediğimde bana uyandıran hissi hani adam bi kalkıyor dünyada insan yok felan işte baya güzel gelmişti

tek başına vereceği mücadele felan güzel olurdu ama sonra başka insanlarında hayatta kalması felan işi bozdu gibime geliyor
  • Adam tek başına kalmış olsaydı ve sadece bir kız olsaydı acaba nasıl çoğalırlardı? Alın size Adem-Havva hikayesi sorunsalı... Valla izlerken bu konu aklıma gelmedi değil...
  • Filmi izledim film güzel bir film ama oyle cok kaliteli degil biraz sisirme var bence
  • Will Smith döktürmüş yine özellikle köpeği ile vedalaştığı sahnedeki yüz mimikleri unutulacak gibi değil.Yine de blu-ray sürümünü iple çekiyorum.
  • Güzel bir filme benziyor

''Yeni Bİr Ben ROBOT olabilir mi ?''
  • evet köpekle olan sahnesi biraz duygusal :) baya güzel bi filmdi
  • Sonu cok daha iyi olabilirdi sanki biraz aceleye gelmis gibi olmus
  • Bence güzel bir film hoşuma gitti

DİKKAT Film hakkında yazı var DİKKAT

O Turuncu kazaklı plastik manken oraya nasıl gitti açıklaması yok
    ------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosef

Bence güzel bir film hoşuma gitti

O Turuncu kazaklı plastik manken oraya nasıl gitti açıklaması yok
    ------------------------------------------------------------------------

SPOİLER
    vürüs kapan insanlar getirdi oraya will smite tuzak kurmak icin.dikkat etiysen aynı yolla onlardan birini yakalamıştı will smit.
    kendi silahıyla vurdular yani bi nevi will smiti.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.