Şimdi Ara

I Am Legend (2007) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iam Legend 458.000.000$ hasılat yapmıs ve suanda lider durumdaymıs.Film için cok iyi bir reklam ve pazarlama politakası izlediler simdide meyvesini yiyorlar
  • ben begendim cok guzel film sonu biraz eh işte..
  • Dün izledim, beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.Orta şeker bir film.
  • Filmden içerik

Kelebek teması en güzel yanıydı filmin..El bombası elindeyken camda kelebek belirmesi güzeldi...Kaçmadı di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 17 Ocak 2008; 13:52:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Filmden içerik

Kelebek teması en güzel yanıydı filmin..El bombası elindeyken camda kelebek belirmesi güzeldi...Kaçmadı di mi?

Kaçar mı
  • Gerilimiyle , görsel efektleriyle çok iyi bir yapımdı bence.
    Son dönemde izlediğim en iyi Sci-Fi+Horror filmlerden biriydi diyebilirim.

Karanlık, sessiz bir ortamda izlenmesi tavsiye edilir.
  • son zmlarda iyi bir film izlemedim diyorsanız tam filmi bn cok begendim ama keşeke daha da uzun olsaymış
  • Filmi de tam karne günü vizyona gircek.
  • çok iyi değildi bence vasattı

bu arada vasat kelimesi yanlış anlaşılabiliniyo kötü anlamına gelmiyor

idare eder diyebileceğim bir flim di
  • Filmin çok etkileyici bir başlangıcı olsa da sonu tam bir fiyasko. İzlemeyenler birşey kaybetmiyor bence. Bu filme böyle son olsun
  • valla iyi hoş film de bariz resident evil 2 den esinlenilmiş gibi geldi bana, güzel bir film ama resident evil 1 deki etkiyi verdiğini düşünmüyorum
  • DVDRip'i çıksa da indirsek
  • idare eder orta yolluydu. abartılacak kadar ii değildi hele sonunu gördükten sonra.
  • Film nihayet yarın vizyona giriyor. Yeni fragmanını da geçen hafta sinemada izleme fırsatım oldu. Gerçekten çok iyi bir fragman olmuş izlemeyenler aşağıdaki adresten bakabilir..
    http://www.youtube.com/watch?v=fgyO8jl2pGM
  • Hele şükür geldi film.
  • yrn vizyona giriyor izleyebilen izlesin derim..

sadece sonunu biraz basit bitirmişler gibi
  • bızım sınemaya geldi yaf bu film
  • Allah kahretsin yav Florya Colony Cinemarine'ye gelmemiş adamlar hala Arı Film'ini gösteriyolar.
  • Bu filme nasıl harika deniyor anlamıyorum? 'Amerikan filmi' olmasına rağmen efektleri kötü, sonu aceleyle bitirilmiş gibi, uzun süreyle boş geçen bir film vs vs.. Gayet kötü bir film..

Eğer birebir bu tarz iyi bir film izlenmek isteniyorsa '28 Days Later' tercih edilebilir..
  • Biz arkadaşlarla bugün gittik sinemada izledik biraz kısaydı ama efektler çok iyiydi bence sonu biraz "film bittimi yaw" dedirtti ama iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.