Şimdi Ara

I Can Football > Fan Club ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
0
Favori
29.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Net 2.0 Download için TIKLA !

Directx 9.0c Download için TIKLA !

oyun için minumum sistem nedir. dirct 9 her bilgisayarda çalışır mı?

Oyun zaten basit Garanti veriyorum her bilgisayarda çalışır.
    Zaten amaç eğlenmek ! Grafik olarak pek sağlam değil belki ama yinede güzel.

grafiklerin çok iyi olmasına gerek yok online olması yeter zaten.

• hasan yagci benide ekle
  • bende çekiyom oyunu 20 dk ya inicek
  • 2Maçta 4 gol attım İkinci maçta 3 gol . 1500 puan oldu .

I Can Football > Fan Club !
  • oyun tuşları fifadaki gibimi hangi tuşlarla oynanıyor bilgi verirmisiniz iniyo kuracağım şimdi
  • Arkadaşlar memnun olanlar varmı oyundan ?
  • ekle benide giriyom birazdan oyuna
  • benide ekleyin
  • quote:

Arkadaşlar memnun olanlar varmı oyundan ?

ben hıc sevmedım acıkcası. alan kosuyo pas veren yok abuk sabuk bısey tam zaman öldurmelık...
  • Vista'da yüklerken durdur yoksay çıkıyor ya pff.Arkadaşlar vista da kullanan var mi?Laptop'da sorunsuz çalışıyor aynı setup.Pff bi giremedim.
  • Hocam benide yaz
  • harika bir şeye benziyor indireceğim bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Vista'da yüklerken durdur yoksay çıkıyor ya pff.Arkadaşlar vista da kullanan var mi?Laptop'da sorunsuz çalışıyor aynı setup.Pff bi giremedim.

aynı sorun var hala çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Arkadaşlar memnun olanlar varmı oyundan ?

ben hıc sevmedım acıkcası. alan kosuyo pas veren yok abuk sabuk bısey tam zaman öldurmelık...

Biz onun için clubü kurmadık mı? DH deki bilinçli insanlarla oynayalım bu oyunu diye. Her zaman nasıl denk gelir bilmem ama Enazından belirlik günler berlirli saatlar ayarlayarak oynayabiliriz bence.
  • beni sarmadı iğne atsan yere düşmicek resmen çok kalabalık birde top görünmüyo bile çok küçük açıkçası daha iyi bekliyordum bu şu şekilde daha iyi olurdu

first person cam den olacak oyun hafif grafikler daha iyi olacak birde saha büyük olacak karışmıycak adamlarda birbirinin içinden geçmiycek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxerginxx -- 3 Nisan 2008; 22:56:16 >
  • Oyun fifa seklinde mi yoksa football manager seklinde mi? Oyun icinden bir kac resim koyar misiniz? Grafik falan gorelim.

Diesel'in koydugu resimden pek birsey anlasilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 3 Nisan 2008; 22:58:55 >
  • bende üye olayım nick okansen

arkadaşlar tam komedi oyun çok eğlendim kesin üye olun bazen mahalle maçı gibi oluyo ama olsun
    nerdeyse herkes forvete gidiyo ama adam gibi takımlar halinde oynanırsa zevkli olabilir, oyunda çok hata var ama daha beta normal karşılamak gerek çok eğlenceli olmuş ilk oyunumda bolca asist yaptım, nick okansen orada

valla bilmiyorumda herkes forvet tek ben defansta kaldım şekil bu komedi valla

geliştirilmeli oyun daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Nisan 2008; 23:16:19 >

• ya girdim kimse yokki oyunda
  • OO resimdekiler gibiyse guzel. Indireyim bende.
  • Evet çok zevkli. Biz adam gibi bi maç yaptık ve çok güzel oldu. Güzel asistler yaptım ve goller attım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.