Şimdi Ara

I Can Football > Fan Club ! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
0
Favori
29.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DgnByz

Oyunu silip baştan yükle.Ancak güncelleştirmelerden önce "Nat" dosyasını yükle.Sanırım düzelir.

nat dosyası ne ?¿ ben frameworku siLdm oyunu siLdm ikisinide baştan yükLedim yine oLmadı :( biraz daha açıklarmısın?
  • ya bu puan meselesi nedir hocam benimki her zmn düşüor okadar asist gol fln boş
  • Geçen bir eleman gördüm 12.XXX puanı var.Aynı oyunda bulunduk , adam hep forvet.Orta sahaya geçmedi o kadar forvet
  • arkadaşlar takım kurup maç yapalım ne dersiniz
  • Zor takım işi.Ama eğer becerebilirsek çok zevkli olur.3v3 olursa benim takım hazır
  • www.icanfootball.biz takımlar kuruldu turnuva yapıldı!..1.FC Llama'S 2.YeşilÇimen(biz)
    çok süper turnuvaydı ben oyunda berk can ım çoğu kişi bilir
  • Bende Rui Costa. Beni De Bilen Bilir.
  • Bende Johann Cruyff bilen bilir değil herkes bilirCoolStar takımındayım rakiplere başarılar dilerim
  • Takım olayı geldimi JohanOynamayalı çok olduda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Takım olayı geldimi JohanOynamayalı çok olduda...

Yok oyuna data olarak gelmedide forumlarda hayali olarak kuruldu ama takım takımdırBu arada gel oyuna oynayalım 1-2 maç bayadır oynamıoz senle Plan A yapamadık
  • İndiriyorum.
    Çok güzel bir oyun gibi görünüyor,takım oyunlarını,işbirliğini hep çok sevmişimdir:)
    Hoşuma giderse benide eklersin:)
  • ArkadasLar oyunu indirdim.Herhangi ekstra bisi kurmadım.Directx ve Net2.0 gibi.Vista ULtimate 64bit kuLLanıyorum.Oyunu acmak istedigimde asagidaki hata iLe karsiLasiyorum.Neden kaynakLandigini biLen varmi acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

rapid.share.com/files/104609616/I_Can_Football_Setup.rar.html

Burdan indirin ! Kendim upload ettim ! İyi Oyunlar.

Dostum burdan indirdim oyunu böyle bir hata verdi.
    Msn internetin bağlı oldğunu gstermek için xD

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibadeath. -- 3 Ağustos 2008; 12:52:08 >
  • Arkadaşlar Kulübümüz En Kısa Sürede Lige Çıkacaktır... (SİZLERİNDE KATILIMIYLA) kısacası klp arayan wr mı??:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

rapid.share.com/files/104609616/I_Can_Football_Setup.rar.html

Burdan indirin ! Kendim upload ettim ! İyi Oyunlar.

Dostum burdan indirdim oyunu böyle bir hata verdi.
    Msn internetin bağlı oldğunu gstermek için xD

arkadaşlar skın I Can Football resmi sitesi haricinde indirirseniz hack olabilir kaydınız diqqat

• kimse bilmez ancak Kicks Online i can football dan eskidir
  • oyunda birçok yenilik yapıldı takımlar çoğaldı, turnuvalar arttı oyun daha da zorlaştı, kaleci olabiliyorsunuz artık 11x11 maçlar var.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.