Şimdi Ara

I_cuT is a hacked..:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

boşver sil oyunu gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Maille customer supporta ulaşmayı dene.

PS : Topic adın,hatalı gibi geliyor.Ya "I_Cut hacked", yada "I_Cut is a hacked char" char yazman gerekir.

aman dikkat! onun I_Cut is hacked olması lazım... sonra hacker muamelesi görme..

not: yanlışsam düzeltin lütfen..
  • OLAMAZ !! Char a girmeyi deniyorum ve ''İnvailid password'' diyor

Oyun yüzünden ağlıcağım aklıma gelemzdi uyksusuz kaldıgım gecelere yazık

Benden size Tavsiye sakın char ınızı İnt. cafeden oyuna sokmayın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

I_cuT is a hacked :'(

68 e kadar premiumsuz kasmıştım..gizli soruyı we e-mail i bilmiyorum oyuna bu char la başladıydım hiç birşeyden haberim yoktu char ı geri alabilmek adına yapabilcegim bisey warsa bilgisi olanlar yardım etsin
    LüTfEn ...

walla cok uzuldum ya xaorenz ve sen cok ii adamlarsınız hacklenmis olman uzucu ama pre alabilirsen cozersin belki yoksa zor...
  • ya bu damlar char hacklemekten ne anlıyorlar

bunları köküne kibrit suyu:(
  • belki charını güvenliğin için bloke etmiş olabilirler

hemen charının peşini bırakma supporta mail at devamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Maille customer supporta ulaşmayı dene.

PS : Topic adın,hatalı gibi geliyor.Ya "I_Cut hacked", yada "I_Cut is a hacked char" char yazman gerekir.

Arkadaşlar en iyisi Türkçe yazmak, ukalalık gibi algılamayın ama İngilizce olarak yazacaksanız başlıktaki de, arkadaşın söylediği de yanlıştır.

Arkadaş "I_Cut hacked" demiş, bunun manası I_Cut hakledi manasındadır.Bu cümle edilgen ve öznesiz, eylemi gerçekleştiren belli değil.

Başlıkta ise yanlış bir kullanım var ;

I_Cut is hacked değil, I_Cut has hacked.

Aslında başlığı herkes anladı, başkalarını bu şekilde düzeltmek de adetim değildir ancak başlığın üzerine arkadaşın hatası eklenince düzeltiyim dedim.

Not: Arkadaşlar İngilizce bilmek marifet değil, bunun yarışına girmeyelim ve forumda cevap ve konu başlıklarında İngilizce kullanmamaya dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 17 Temmuz 2006; 14:20:27 >

• çok çok geçmiş olsun.premiumsuz o kadar kasmak kolay değildir ya.gerçekten üzüldüm .
  • BENCE BB KO
  • geçmis olsun..
  • dostum support a msj at charın kendıne ait oldugunu hacklendıgını yardım ederlerse gold uyelık alıp sıfrenı degıstırmek ıstedıgını yaz hatta charın sana aıt oldugunu ıspatlaman ıcın gerekırse msja charına cesıtlı lvl larda cektıgın ss lerını ekle klan adı ver ve klandakı kısılerınde charın sana aıt olduguna onay vereceklerını felan yaz sonrasındada bu msjına cvb alanba kadar 2 gunde bır yolla
  • Geçmiş Olsun kardeş...Bende Hacklendim ve Ben gizli sorumu biliyorum...Ama beni hackleyenler Email ii de değiştirip Benim şifreyi..Geri alma gibi durumuma engel OLDURLAR...ve gm 2 kere mesaj attım..Saçma cevaplar geldi...Support Knight online atılması gerekiyormuş...ben yanlış yere atmışım...Sonrada Uğraşmadım...Charı geri almak...İiçin..
  • üzüldüm umarım toparlarsın charını tekrardan. geçmiş olsun soyleyecek baska bişi yok
  • gitmiş artık o char yapcak bişey yok..invalid password diorsa ve e-mailini bilmiorsan seni manese davet ediorum...
    premiumsuz kastın die gm hacklemiş olmasın :D
  • benim aklıma bişe takıldı

68 e kadar presiz nasıl kastınn

ben 62 iken pre siz günde en fazla %5 alıyodum
  • Öncelikle aykut geçmiş olsun !!

Charı geri alabilmen için paypal lazım son 3 hanesi ama hiç almadım diyosun :'( Yapılabilicek biş yok sanırım
  • cok uzuldum kardes... gecmis olsun....
  • charını geri almak için ne verirsin? charın dostum olan bir Rus hackerin trojanı ile haclenmiştir.Daha doğrusu cafenin tümünü hackleyecektik ama olmadı neden olmadı derseniz bu trojan yeni bir trojan bir sürü eksiklikleri var.gelen keylog iletilerinde en iyi char seninkiydi bu yüzden seni seçtik :) kızmasın umarım.ben ilk beramusta oynuyordum ama bende 65lvl rogue iken soyuldum sonra areste yeni char açtım.anladım ki kendi emeğinle bir yere gelemiyorsun bende bu yola başvurdum ama kendimden UTANIYORUM yaşım 29 maddi durumum çok iyi ytl ile en iyi itemleri alırdım ama yapadım gururuma yediremedim!bir anlamda soyulan charımın intikamını alıyorum ama gelin görün ki beni soyanlardan değil masum insanlardan! arkadaşım seninle nede charınla bir sorunum yok.charına kavuşmak sana bağlı.umarım sen veye başka biri bu posta cevap verirken kullandığı sözcüklerle beni kızdırmazsa charına kavuşursun.bir şey daha söyleyeyim o dandik bir trojan değildir yani KO forumlarında koxp içine konulan proagent,sub7 ,prorat gibi en aptal anti-viral tarafından tanınan bir şey değildir.rusyada 2500$ dan alıcı bulur.tabi trojanın mimarı rus sizin arkadaşınızsa bedava alırsınız!
    Neyse konuya dönelim.Amacım areste birini hackleyip itemleriyle kendime orada rogue itemi almaktı yeni charımı 1.5 sene aradan sonra orada açtım.ve tabiki itemsizim.Charın karşılında senden Areste rogueme item istiyorum.+8 chitin set ve dual +8 mirage vede 2 kekuri ring diğerleri +9 yaparsın işte bunları bulursan charına itemleriyle ve enson gördüğün haliyle kavuşursun ÇÜNKÜ BEN ARSTEYİM İTEMLERİNİN BANA BİR FAYDASI YOK VE İŞİME YARAMAYACAK BİR CHARI HACKLEDİĞİM İÇİN DE ÇOK KIZGINIM! Diğer charları hacklemedim kimisi ares dışında kimisi ise areste ama itemleri düzgün değil!
    Senden charın karşılığı item istiyorum beni yormazsın umarım sana zarar verme değil amacım.belliki hakkınla bir yere gelmişsin.o kadar emek vermişsin.bu emeğine saygı duyuyorum.bana güven eğer areste item vermesende charını sana geri vereceğim hemde hiç bir şey olmamış halde.öfff ben ne yaptım.çok kötü birşey yapptım ama ne yapayım benimde charım hacklenince beni bir intikam duygusu sardı. ve bana hiç kimse yardım etmedi.clanımdan bile yardım göremedim.Dediğim gibi bana areste bu itemleri vermesen bile charını alacaksın.yani emeğiyle bir yere gelen birine bunu yapamam.bunu yaparsan onlardan farkım kalmaz.Ama arkadaşım keşke bana bu itemleri verebilsen çok iyi olurdu eski charımı özledim çünkü.ESKİSİ GİBİ ŞU LANET OLASI OYUNDAN ZEVK ALMAK İSTİYORUM ARTIK! Artık koxpçularla abyys toplama yarışından sıkıldım! umarım beni anlamışsın.MERAK ETME CHARINI ALACAKSIN.Arkadaşlar lütfen bana kötü söz söylemeyin bende biliyorum yaptığım şey iyi bir şey değil ama mecbur kaldım.Dayanamadım lvl65 full itemli rogueden sonra itemsiz ezik rogue ile oynamaya!Allah kimseye böyle birşey vermesin.
    buyur bu da msn:stockholm_boys@hotmail.com belki lazım olur.Bu arada arkadaşlar msn verdim diye beni e-mail yağmuruna tutmayın lütfen!.MSN den anlaşılacağı gibi ben İsveçte yaşıyorum valla burda int cafelerde KO nedir diye sorsan bilmezler öle biyer bura.Küfürlü mail atanlara şimdiden Rövknullare.Sug min kladdiga lem!

• quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

charını geri almak için ne verirsin? charın dostum olan bir Rus hackerin trojanı ile haclenmiştir.Daha doğrusu cafenin tümünü hackleyecektik ama olmadı neden olmadı derseniz bu trojan yeni bir trojan bir sürü eksiklikleri var.gelen keylog iletilerinde en iyi char seninkiydi bu yüzden seni seçtik :) kızmasın umarım.ben ilk beramusta oynuyordum ama bende 65lvl rogue iken soyuldum sonra areste yeni char açtım.anladım ki kendi emeğinle bir yere gelemiyorsun bende bu yola başvurdum ama kendimden UTANIYORUM yaşım 29 maddi durumum çok iyi ytl ile en iyi itemleri alırdım ama yapadım gururuma yediremedim!bir anlamda soyulan charımın intikamını alıyorum ama gelin görün ki beni soyanlardan değil masum insanlardan! arkadaşım seninle nede charınla bir sorunum yok.charına kavuşmak sana bağlı.umarım sen veye başka biri bu posta cevap verirken kullandığı sözcüklerle beni kızdırmazsa charına kavuşursun.bir şey daha söyleyeyim o dandik bir trojan değildir yani KO forumlarında koxp içine konulan proagent,sub7 ,prorat gibi en aptal anti-viral tarafından tanınan bir şey değildir.rusyada 2500$ dan alıcı bulur.tabi trojanın mimarı rus sizin arkadaşınızsa bedava alırsınız!
    Neyse konuya dönelim.Amacım areste birini hackleyip itemleriyle kendime orada rogue itemi almaktı yeni charımı 1.5 sene aradan sonra orada açtım.ve tabiki itemsizim.Charın karşılında senden Areste rogueme item istiyorum.+8 chitin set ve dual +8 mirage vede 2 kekuri ring diğerleri +9 yaparsın işte bunları bulursan charına itemleriyle ve enson gördüğün haliyle kavuşursun ÇÜNKÜ BEN ARSTEYİM İTEMLERİNİN BANA BİR FAYDASI YOK VE İŞİME YARAMAYACAK BİR CHARI HACKLEDİĞİM İÇİN DE ÇOK KIZGINIM! Diğer charları hacklemedim kimisi ares dışında kimisi ise areste ama itemleri düzgün değil!
    Senden charın karşılığı item istiyorum beni yormazsın umarım sana zarar verme değil amacım.belliki hakkınla bir yere gelmişsin.o kadar emek vermişsin.bu emeğine saygı duyuyorum.bana güven eğer areste item vermesende charını sana geri vereceğim hemde hiç bir şey olmamış halde.öfff ben ne yaptım.çok kötü birşey yapptım ama ne yapayım benimde charım hacklenince beni bir intikam duygusu sardı. ve bana hiç kimse yardım etmedi.clanımdan bile yardım göremedim.Dediğim gibi bana areste bu itemleri vermesen bile charını alacaksın.yani emeğiyle bir yere gelen birine bunu yapamam.bunu yaparsan onlardan farkım kalmaz.Ama arkadaşım keşke bana bu itemleri verebilsen çok iyi olurdu eski charımı özledim çünkü.ESKİSİ GİBİ ŞU LANET OLASI OYUNDAN ZEVK ALMAK İSTİYORUM ARTIK! Artık koxpçularla abyys toplama yarışından sıkıldım! umarım beni anlamışsın.MERAK ETME CHARINI ALACAKSIN.Arkadaşlar lütfen bana kötü söz söylemeyin bende biliyorum yaptığım şey iyi bir şey değil ama mecbur kaldım.Dayanamadım lvl65 full itemli rogueden sonra itemsiz ezik rogue ile oynamaya!Allah kimseye böyle birşey vermesin.
    buyur bu da msn:stockholm_boys@hotmail.com belki lazım olur.Bu arada arkadaşlar msn verdim diye beni e-mail yağmuruna tutmayın lütfen!.MSN den anlaşılacağı gibi ben İsveçte yaşıyorum valla burda int cafelerde KO nedir diye sorsan bilmezler öle biyer bura.Küfürlü mail atanlara şimdiden Rövknullare.Sug min kladdiga lem!

VALLA İLGİNÇ Bİ ADAMSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

I_cuT is a hacked :'(

68 e kadar premiumsuz kasmıştım..gizli soruyı we e-mail i bilmiyorum oyuna bu char la başladıydım hiç birşeyden haberim yoktu char ı geri alabilmek adına yapabilcegim bisey warsa bilgisi olanlar yardım etsin
    LüTfEn ...

ÇOK YAZIK OLMUŞ AMA HİÇ BİRşey yapamazsın o char gittii .!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.