Şimdi Ara

I_cuT is a hacked..:( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @:ArHaus: oyunu bırakmamış olsaydım sana buyuk bir item desteği yapardim bi kotuluk yapmışsın ama iyilikle kotuluğu bastırmışsın Arkadaslar lutfen kufur etmiyelim arkadasa I_Cut ins. hesabını geri alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

charını geri almak için ne verirsin? charın dostum olan bir Rus hackerin trojanı ile haclenmiştir.Daha doğrusu cafenin tümünü hackleyecektik ama olmadı neden olmadı derseniz bu trojan yeni bir trojan bir sürü eksiklikleri var.gelen keylog iletilerinde en iyi char seninkiydi bu yüzden seni seçtik :) kızmasın umarım.ben ilk beramusta oynuyordum ama bende 65lvl rogue iken soyuldum sonra areste yeni char açtım.anladım ki kendi emeğinle bir yere gelemiyorsun bende bu yola başvurdum ama kendimden UTANIYORUM yaşım 29 maddi durumum çok iyi ytl ile en iyi itemleri alırdım ama yapadım gururuma yediremedim!bir anlamda soyulan charımın intikamını alıyorum ama gelin görün ki beni soyanlardan değil masum insanlardan! arkadaşım seninle nede charınla bir sorunum yok.charına kavuşmak sana bağlı.umarım sen veye başka biri bu posta cevap verirken kullandığı sözcüklerle beni kızdırmazsa charına kavuşursun.bir şey daha söyleyeyim o dandik bir trojan değildir yani KO forumlarında koxp içine konulan proagent,sub7 ,prorat gibi en aptal anti-viral tarafından tanınan bir şey değildir.rusyada 2500$ dan alıcı bulur.tabi trojanın mimarı rus sizin arkadaşınızsa bedava alırsınız!
    Neyse konuya dönelim.Amacım areste birini hackleyip itemleriyle kendime orada rogue itemi almaktı yeni charımı 1.5 sene aradan sonra orada açtım.ve tabiki itemsizim.Charın karşılında senden Areste rogueme item istiyorum.+8 chitin set ve dual +8 mirage vede 2 kekuri ring diğerleri +9 yaparsın işte bunları bulursan charına itemleriyle ve enson gördüğün haliyle kavuşursun ÇÜNKÜ BEN ARSTEYİM İTEMLERİNİN BANA BİR FAYDASI YOK VE İŞİME YARAMAYACAK BİR CHARI HACKLEDİĞİM İÇİN DE ÇOK KIZGINIM! Diğer charları hacklemedim kimisi ares dışında kimisi ise areste ama itemleri düzgün değil!
    Senden charın karşılığı item istiyorum beni yormazsın umarım sana zarar verme değil amacım.belliki hakkınla bir yere gelmişsin.o kadar emek vermişsin.bu emeğine saygı duyuyorum.bana güven eğer areste item vermesende charını sana geri vereceğim hemde hiç bir şey olmamış halde.öfff ben ne yaptım.çok kötü birşey yapptım ama ne yapayım benimde charım hacklenince beni bir intikam duygusu sardı. ve bana hiç kimse yardım etmedi.clanımdan bile yardım göremedim.Dediğim gibi bana areste bu itemleri vermesen bile charını alacaksın.yani emeğiyle bir yere gelen birine bunu yapamam.bunu yaparsan onlardan farkım kalmaz.Ama arkadaşım keşke bana bu itemleri verebilsen çok iyi olurdu eski charımı özledim çünkü.ESKİSİ GİBİ ŞU LANET OLASI OYUNDAN ZEVK ALMAK İSTİYORUM ARTIK! Artık koxpçularla abyys toplama yarışından sıkıldım! umarım beni anlamışsın.MERAK ETME CHARINI ALACAKSIN.Arkadaşlar lütfen bana kötü söz söylemeyin bende biliyorum yaptığım şey iyi bir şey değil ama mecbur kaldım.Dayanamadım lvl65 full itemli rogueden sonra itemsiz ezik rogue ile oynamaya!Allah kimseye böyle birşey vermesin.
    buyur bu da msn:stockholm_boys@hotmail.com belki lazım olur.Bu arada arkadaşlar msn verdim diye beni e-mail yağmuruna tutmayın lütfen!.MSN den anlaşılacağı gibi ben İsveçte yaşıyorum valla burda int cafelerde KO nedir diye sorsan bilmezler öle biyer bura.Küfürlü mail atanlara şimdiden Rövknullare.Sug min kladdiga lem!

walla geçmiş olsun diyeyim önce aykut.ama arkadaş ben hackledim diyor.we yaptıgından pişman ne kadar dogru söylüyor bilmiyorum ama,şahsen ben de hacklensem bende onun gibi yapardım (ama item karşılıgı charını geri weriyim demezdim,ama başkalarını ben de hacklerdim)senin şu an yapabilecegin tek şey war sinirlerine hakim olmakumarım charını geri werir

• Yüce ALLAH'ımız böle insanların belasını wersin bu insanlar emek den anlamayan insanlar
  • soruma hala cvp almaadım

• I_cut bro b.. kardeş geçömiş olsun..umarım kavuşursunn..charına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_X_Less

Yüce ALLAH'ımız böle insanların belasını wersin bu insanlar emek den anlamayan insanlar

Amin arkadaşım! Ben czde gün boyu orc kovalarken şimdi abyyste gün boyu cave leech kovalıyorum iyi bilirim!

Ayrıca "oguzhak_1992@hotmail.com" adlı adrese sahip arkadaşım.Senin yaptığın lamerlikten öte tam bir acizlik bunu bil.Muhtemelen 14 yaşında bir çocuksun:D ProAgentmiş huh! Yineküfürlü spamlarına devam edip benim sabrımı taşırırsan Winnie ile tanışırsın! Birde sana tavsiyem bu lamerlik öğreten forumlardan uzak dur sen hacklenirsin benden söylemesi.Allah bilir pcinde bir sürü server vardır.lol
  • Çok Üzüldüm Aykut abi.. Kusra Bakma Geç Cevap Yazdım Yazlıkdaydım.. :( Bugüne Kadar Örnek Aldıgım Ender İnsanlardandın.. Ne Diyelim Server in Başından Beri Pre siz Kastıgın Char Gitti :S Çok Geçmiş Olsun.. :(
  • Arheus muydu hatırlamıom nick i ni ama kendınden bıraz daha utan 29 yasındasın cocugun yasındayım desem yeri olr yasım 16 ben kımseyı hack lemedım ama hacklendım uykusuz kaldıgım gecelere yazık
    eger gercekten sen hackledıysen elını wıcdadına koy bı oyun yuzunden yalwarıcagım aklıma gelmezdı ..
    ama gercekten biraz cık ınsaf et..

bu arada saol wuralcm.. ıns kımsenın basına bole bısı gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

Arheus muydu hatırlamıom nick i ni ama kendınden bıraz daha utan 29 yasındasın cocugun yasındayım desem yeri olr yasım 16 ben kımseyı hack lemedım ama hacklendım uykusuz kaldıgım gecelere yazık
    eger gercekten sen hackledıysen elını wıcdadına koy bı oyun yuzunden yalwarıcagım aklıma gelmezdı ..
    ama gercekten biraz cık ınsaf et..

bu arada saol wuralcm.. ıns kımsenın basına bole bısı gelmez

Ben hacklendiğimi anladığım zaman gözümden yaş gelmişti.Neredeyse küçük çocular gibi ağlamadığım kalmıştı.Sana ne hissettiğimi söyleyeyim mi.Aslında bi ara utanıyordum ama bir süre sonra soyulan charım ve KO' da bana karşı insanların yaptığı üç kağıtlar aklıma gelince tam tersi oluyor.İçimden hackleyebildiğim kadar insan hacklemek ve itemlerini 1 coin den merchanta koymak geliyor.Böyleliklebenim gibi soyulan insanlara yardı etmiş olurum diye düşünüyorum.Ama bu da saçmaaa pöfff.Benimde charım gitti onca emeğim gitti ama hiç biri gelmedi anlaşılan hiç kimse benim için elini vicdanına koymamıştı.Öyle ki yetmezmiş gibi dostlarınızdan da birşey bulamamışsınız.Sen ne yapardın benim gibi ÖFKELİ OLURMUYDUN?.Yoksa Pollyanna'clılğa devam mı ederdin???
    Keşke benim için biri elini vicdanına koysaydı biraz.TEK İSTEDİĞİM BUYDU.

• nese cnm sanırım reel hackerı buldum yenı char actm hala oldugum clandaydı arkadslarım sayesınde ıtem wercez dıe kandırdık cocuk benım ara sıra uradıgım cafedeen cıktı yarın ıtem almak ıcın gelicek ama baska bısı alıcak^^ ıns. bu olay olr
  • charını forum.tr de satışa koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltalone_Tr -- 18 Temmuz 2006; 2:10:03 >
  • gerçek hackeri mı buldun .arhaus yalan mı sölemiş
    quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

nese cnm sanırım reel hackerı buldum yenı char actm hala oldugum clandaydı arkadslarım sayesınde ıtem wercez dıe kandırdık cocuk benım ara sıra uradıgım cafedeen cıktı yarın ıtem almak ıcın gelicek ama baska bısı alıcak^^ ıns. bu olay olr
  • geçmiş ola
  • zhack5@msn.com senin charını satan kişinin msn adresi
  • Valla yalan mı söylemiş, gerçek mi bilmiyorum ama o elemanın kesinlikle psikolojik yardım alması lazım.

Şimdi bi kere 29 yaşında değil, öyle ise bile takvim yaşıdır onun o. Yazdıklarını okusanıza, hacklerken gözümden yaş geldi, benim charım hack lendi, bende başkalarını hack ledim. Çocukça hareketler.
  • İnş charı geri alabilirsiniz hadi bakalım hayırlısı..

edit: şu forum.tr nin tam adresi nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 18 Temmuz 2006; 9:47:52 >
  • AYKUT seni hackleyen kim?? kafeden demişin?? burayı takip etmeyebilirm msn gel eğer düşündüğüm kişiyse accık bende pataklıcam
  • yazık olmus ama baslık nıye ıngılızce ?????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.