Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci büyük buluşmamız da gerçekleşmiş böylelikle. Ben gerçekten çok sevindim. 3'ü 5'e çıkarmışsınız. Bu forumda kurulan dostluklara sahip çıkan herkese teşekkürler.

Bir teklifim var. Siz İzmir'de, biz Ankara'da ve diğer arkadaşlar da diğer şehirlerde, bu forumun daha fazla Ford Focus veya C-Max kullanıcısına ulaşması için stickerlar hazırlasak arabamızın camlarına yapıştırılmak üzere. Bu arada küçük reklam kartları bastırsak sadece belki Donanım Haber in bu forumun adresinin olduğu ve alışveriş merkezlerinde gördüğümüz araçların sileceklerine koysak. Siz ne dersiniz?

Belki çok hayalperstim ama gördüğünüz gibi 3, 5 derken İstanbul toplantısının daha da genişleyebileceğine inanıyorum. Bu nedenle şu anki sayıyı hiç de azımsamıyorum. Hatta İstanbul buluşması için Ankara'dan veya başka şehirlerden bile katılım olabileceğini düşünüyorum. Uygun olursam katılmam işten değil

Bu arada Eup, Kiowa98 kankalar arabaları pazara parlatın. Bu konvoy fotoğraflarını çok sevdim yaw. Kıskandım mı ne?

• Aynı anda düzeltme yapmışız sanırım...
  • Sanırım öyle olmuş...
  • Valla kıskanılmayacak gibi değil...
    İstanbul için kolları sıvama zamanı geldi artık... Normalde bu tür şeyler istanbulda yapılır ilk başka illerde pek katılım olmaz ama burada daha farklı
    Yer zaman falan ayarlayalım olmuyor böyle...
    Bu arada Trcapital yanlış anlamazsan biraz kilo ver abi hafif fazlan var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

Hadi bakalım, ne istiyorsunuz benden yahu? Bütün arkadaşlarım diyor kilo almışım, yok illüzyon o göz yanılması:

1,80 m boy , 80 kg ağırlık.

BKİ = 24,69 (normal kilolu)

http://www.tr.net/saglik/arac_bki.shtml

• 3. sayfadaki resimlere baktım, sonra 4. sayfaya geçtim, Bir kere Trikapital senin önceden resmini forumda görmüştüm, 4. sayfaya geçmeden bu çocuk kilo almış galiba diye düşündüm. Bir de baktım ki ortak eleştiri kilo alma yönünde...

1.80 de emin misin:)

24.69 VKİ=BMİ çok inanma çünkü sınırdasın, 22 uygundur bir erkek için::::

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

Hadi bakalım, ne istiyorsunuz benden yahu? Bütün arkadaşlarım diyor kilo almışım, yok illüzyon o göz yanılması:

1,80 m boy , 80 kg ağırlık.

BKİ = 24,69 (normal kilolu)

http://www.tr.net/saglik/arac_bki.shtml

• quote:

Orjinalden alıntı: jumadeus
    Bir teklifim var. Siz İzmir'de, biz Ankara'da ve diğer arkadaşlar da diğer şehirlerde, bu forumun daha fazla Ford Focus veya C-Max kullanıcısına ulaşması için stickerlar hazırlasak arabamızın camlarına yapıştırılmak üzere. Bu arada küçük reklam kartları bastırsak sadece belki Donanım Haber in bu forumun adresinin olduğu ve alışveriş merkezlerinde gördüğümüz araçların sileceklerine koysak. Siz ne dersiniz?

jumadeus ben bu fikri 13 Temmuz 2005 tarihinde düşünmüştüm:http://forum.donanimhaber.com/m_3421363/mpage_1/tm.htm

Pek tutmadı ama 13 Mart 2006 tarihinde yeniden gündeme getirdim:http://forum.donanimhaber.com/m_3389992/mpage_60/tm.htm#6283780

Yeninden unutuldu gitti, yani yapılabilirliği o kadar mümkün değil gibi. Hele ilanlar falan dağıtmak gerçekten kolay değil. Bence zaten bizi bulan buluyor, hiç tanışmayan 6-7 insan bir araya gelebiliyor böylesi daha güzel. Forumdan tanınıp buluşmak daha hoş bir şey.

Yalnız bir şey için pişman oldum, keşke buluşmada camımıza konvoy olduğumuzu belirticek tek tip bir yazı assaydık, mesela DH logusu olan, altında nickimizin yazdığı A5 boyutunda bir kağıt. Ben bir daha buluşma yapılırsa bunu hazırlayacağım.

Bu arada buluşmada biri yanlış arabaya binmeye çalıştı, arabaların çoğu aytozu gri olunca afallamalar yaşandı, bu da günün karesiydi ama o sırada videoları kapatmış toparlanıyorduk.

• Ya alemsiniz ha, gecenin bu saatinde resmen boy kilo ölçtürdünüz bana.

Çıplak ayak tam 180 cm boy, tişört boxerla tam 80 kg ağırlık.

Evet sen haklısın, eskiye göre 8-9 kilo aldım da yapmayın yaw benim zayıflamama gerek yok, ideal olmam lazım lütfen ideal olduğumu söyleyin yatacağım, uyuyabilmem lazım
  • Kesinlikle idealsin:

Benimde BMİ: 24.90 gibi bişi ama yaz ayını bekliyorum, hiçbişi yapmasamda yaza girerken 4-5 kilo veriyorum
  • Bu kadar takacağını bilseydim söylemezdim... Erkek dediğin göbekli olur zaten biraz...
    Bu arada bakın benim seneye Rusyada okuma gibi bir olayım var onun için şu istanbul buluşmasını ayarlayalım sonra herşey çok geç olacak abilerim kardeşlerim...
    Neyse herkese iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasuss -- 19 Şubat 2007; 0:33:23 >
  • Eeeee??? Bende şişman çıktım yaw gece gece.
    Kilo:88.6 Boy:183 BKİ:26.45 sonuç: hafif şişman............Bu ne şimdi yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Bu arada buluşmada biri yanlış arabaya binmeye çalıştı, arabaların çoğu aytozu gri olunca afallamalar yaşandı, bu da günün karesiydi ama o sırada videoları kapatmış toparlanıyorduk.

Sanırım bendim o!
  • Tebrikler ve alkışşşşşşşşş....

Trcapital tıbbi gerçeklere göre Body Mass İndex'in (BMİ) normal.
    Ama üst sınıra yaklaşmışsın sakın daha kilo alma.

Bu arada ben 106 kg.'dan 94 kg.'ya geriledim.(Sağlık sorunları nedeniyle mecburen,isteyerek ve 01.01.07'den beri diyetle) ve 1997'den beri göremedim rakamlara ulaştım.
    BMİ=25,49 oldu benim.

Hedef 89-90 kg.'ya demir atmak.

Ben 5 kişi toplanırsınız demiştim 6 olmuşsunuz.
    Darısı İstanbul takımının başına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe
    Trcapital tıbbi gerçeklere göre Body Mass İndex'in (BMİ) normal.
    Ama üst sınıra yaklaşmışsın sakın daha kilo alma.

Bu Burger King ilerde başıma dert açacak biliyorum ama engel olamıyorum. Her seferinde aynı şey sipariş edilir mi?

"İki ekstra mayonezli hamburger, bir King patates kızartması, bir orta buzsuz kola, 8'li Chicken Wings" siparişi duyarsanız o benim. Bu gidişle çok yakında hafif şişman olacağım.
  • YUH sizde şişmansanız ben öleyim
  • Yeni resimler ve iki adet video geldi, iyi seyirler

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması

Videolar

http://www.youtube.com/watch?v=IUXqAa1Yx0Q
    http://www.youtube.com/watch?v=zfK14BHuw1Q

• peugeot marka aracımı satıp ford almak istiyorum.

gerçekten tebrikler.
    güzel olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

peugeot marka aracımı satıp ford almak istiyorum.

gerçekten tebrikler.
    güzel olmuştur.

Gideceğin Ford bayine bizden bahset de bari prim alalım
  • quote:

YUH sizde şişmansanız ben öleyim

Sen iyisin iyi.
    Zaten şu an metabolizman deli gibi çalışıyordur.
    Ne yersen yakabiliyordur bünye...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.