Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozzye36
    evet ilker abi yok. ama arabsızda olsa gelmeye çalışçam uygun biyer olursa.
    annemden almak kolayda babamı biliyosundur

Nereyi yapalım o zaman? Vebaş diyeceğim ama bir çok kişi bilmiyordur, bir de biraz uzak kalır sanırım. Forum Bornova, Agora kalabalık olur, üniversite içine çıkartması olmayanların pazar günü girmesi sorun olur, Alsancak Pazar günleri kalabalık olmuyor ben bugün kontrol ettim Fuar içinde Lozan Kapısı'na yakın bir yerde toplanalım isterseniz, en merkezi yer orası gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36
    evet ilker abi yok. ama arabsızda olsa gelmeye çalışçam uygun biyer olursa.
    annemden almak kolayda babamı biliyosundur

Nereyi yapalım o zaman? Vebaş diyeceğim ama bir çok kişi bilmiyordur, bir de biraz uzak kalır sanırım. Forum Bornova, Agora kalabalık olur, üniversite içine çıkartması olmayanların pazar günü girmesi sorun olur, Alsancak Pazar günleri kalabalık olmuyor ben bugün kontrol ettim Fuar içinde Lozan Kapısı'na yakın bir yerde toplanalım isterseniz, en merkezi yer orası gibi.

valla park bornova veya forum bornova bana uyar.
    GP buluşasını forumda yapmıştık mondolinde oturup konuştu tanıştık
    daha sonra BALın otoparkına geçip fotograf çektik biraz elfreniile filan eğledik
    ama bensiz olsada olur çoğunluğa uygun yer neresi olursa ben gelmeye çalışırım tabii yayan
    vebaş neresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 11 Şubat 2007; 21:46:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Katılım çok az olmuş, oysa 6 kişi geleceğini belirtmiş. Kimler geldi?

3 kişiydik . Ama bize yetti kendi açımdan söliyim çok iyi oldu..

eup, jumadeus,kiowa98

Gerçi ilk başta 6 kişiydik. 3 tanede kız geldi 33 plaka focuscularmış onlarda

ama sonradan onlar ayrılmak zorunda kaldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eup -- 12 Şubat 2007; 9:36:58 >
  • Buluşmaya gelen üç arkadaşı kutlamak istiyorum.
    Ankaranın temel çekirdek focuscularının kimler olduğu belli oldu.
  • Büyük buluşmamızı maalesef kaçırdınız.

Eup fotoğraflar şahane olmuş valla, bu kadar çekimi hangi ara yaptın ben de şaşırdım yani. Bu arada senden konuştuğumuz gibi servis paylaşımlarını bekliyoruz. Alper Baba, yetişeyim diye sana çok kastım ama tozu dumana kattın yaw. En son ivedik köprüsünden aşağıya doğru uçarak gidiyordun ben Çiftlik tarafına döndüm:)

Gelmeyen ve gelemeyen arkadaşlar, 3 kişi de olsak nasıl toplanıldığını gördünüz. Muazzam bir paylaşımdı. Her konuda konuşuldu. Ve 1'deki buluşma dolu dolu 4'te bitti.

En kısa zamanda yenilerinin olması için bizi cesaretlendirmek adına Migros'ta bulunan diğer Focusçulara rica edecektik aslında buraya koyun da bir fotoğraf çekelim diye, ama yine dürüstlüğümüz tuttu hadi iyisiniz

Bu bağlamda katılan iki arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum. İyi bakın kendinize...

• Eup dostum benım nick yanlış olmuş ben kiowa98 değiştirirsen sevinirim hafta sonu harika oldu jumadeus adamım ben dün 200 falan oldu kanka aynı at ama jokey farklı
  • Herkes yağdı gürledi ama gelen 3 kişi Şahsım adına cok güzel bir gün oldu katılan 2 arkadşımıda tebrik ediyorum bu arada Eup ben kiowa98 bi zahmet değitirsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiowa98

Eup dostum benım nick yanlış olmuş ben kiowa98 değiştirirsen sevinirim hafta sonu harika oldu jumadeus adamım ben dün 200 falan oldu kanka aynı at ama jokey farklı

abi çok özürdilerim yaw bi yanlışlık olmuş tüm postları ve resmi yeniden düzelttim tüm postları
  • quote:

Buluşmaya gelen üç arkadaşı kutlamak istiyorum.
    Ankaranın temel çekirdek focuscularının kimler olduğu belli oldu.

Valla bize de tebrik etmek düşer buluşanlara...
  • Eup jumadeus Abi yenisini burdan duyuralım birgün belirleyelim buluşalım tekrar belki o gün işi olan ankaralılar katılamamıştır bir şans daha vermenin hiç sakıncası yok bence birimiz önder olsun bu konuya
  • quote:

Eup jumadeus Abi yenisini burdan duyuralım birgün belirleyelim buluşalım tekrar belki o gün işi olan ankaralılar katılamamıştır bir şans daha vermenin hiç sakıncası yok bence birimiz önder olsun bu konuya

bencede abi ne zaman derseniz ben gelirim...

yeni borumu gösteriyim size

ula diyodum bende daha buluşmanın ilk başlarında benim araba eskisi gibi 2.3 fiteslerde atak değil gibi diyodum .

buluşmanın sonunda artık herkez aracına binerken bi açtık kabut ları meğer boru bambaşka bi boruymuş ....

neyse kısmet bu şekilde bulmakmış meğer... hadi kalın sağlıcakla

• Bu kiowa bi savaş filminden bir alıntı mı yanlış mı hatırlıyorum? Ne olursa olsun nekadar cengaver olduğunu gördük yollarda.

Sırf delikanlılığımıza laf gelmesin diye bahane mi de sunayım: Baba altımızda kışlıklar vardı. Hız grubu da düşük, izin verdiği son hızı gördük çok şükür.

quote:

Eup dostum benım nick yanlış olmuş ben kiowa98 değiştirirsen sevinirim hafta sonu harika oldu jumadeus adamım ben dün 200 falan oldu kanka aynı at ama jokey farklı

• quote:

Orjinalden alıntı: eup

quote:

Eup jumadeus Abi yenisini burdan duyuralım birgün belirleyelim buluşalım tekrar belki o gün işi olan ankaralılar katılamamıştır bir şans daha vermenin hiç sakıncası yok bence birimiz önder olsun bu konuya

bencede abi ne zaman derseniz ben gelirim...

yeni borumu gösteriyim size

ula diyodum bende daha buluşmanın ilk başlarında benim araba eskisi gibi 2.3 fiteslerde atak değil gibi diyodum .

buluşmanın sonunda artık herkez aracına binerken bi açtık kabut ları meğer boru bambaşka bi boruymuş ....

neyse kısmet bu şekilde bulmakmış meğer... hadi kalın sağlıcakla

Eup kardeşim, yazdıklarını okuyanlar farklı yorumlar yapabilir gözünü seveyim. Zaten 3 kişi zor toplanmışız. Farklı nedenlerle toplanıyor bunlar demesinler sonra

Şaka bir yana sen ne yaptın o sorunu teşhis ne koydular. Vakum mu olmuş, yüksek sıcaklıktan içe büzüşmüş mü? Motor soğutma sıvısı eklediler mi?

• Beyler önderlik değil de tarih önerisi yapayım dilerseniz 25'i Pazar nasıl sizce? Ama bu sefer yeri sizin tercihinize bırakıyorum, nereyi derseniz oraya geliriz. Ne de olsa ölümüne kankayız
  • İzmirliler nerede yahu? Hala yer belli değil, yarına kadar bekliyorum sonra artık kendim bir yer belirleyeceğim. İzmir grubu 3 kişi fazla toparlayamayıp Ankara'nın gerisinde kalırsa yuh olsun bize, satıcam arabayı ama ksenonları çıkarırım, çok sevdim.
  • TRCaPiTaL

Siz 5 kişi olursunuz tahminimce...
  • eup tekrar arabanı eski halde bulmana sevindim KİOWA savaş helikopter isiminden alıntı aynı zamanda filmden doğru ne zaman buluşalım 25 bana uyar nöbetimde yok jumadeus kanka fazla takma ben birazcık hız konusunda arızalıyım ciden seviyorum adrenalini ama sende azımsanacak durumda da değildin ana sayfayada haber salalım ankara buluşması tekrar yapalım dıyeee
  • Bana heryer uyar izmirde...Belirleyin geleyim.NOPROBLEM
  • İlker kardeşim bu arada yeni farlar hayırlı olsun..Güle güle kullan
  • quote:

eup tekrar arabanı eski halde bulmana sevindim KİOWA savaş helikopter isiminden alıntı aynı zamanda filmden doğru ne zaman buluşalım 25 bana uyar nöbetimde yok jumadeus kanka fazla takma ben birazcık hız konusunda arızalıyım ciden seviyorum adrenalini ama sende azımsanacak durumda da değildin ana sayfayada haber salalım ankara buluşması tekrar yapalım dıyeee

25. şubat bana uyar tamamdır. kiowa sorunu hallettirdim yawww değiştiler hemen . buluşmaya gelince yeni borumu gösteriyim

ankamall de oturabiliriz bu sefer. nasılsa tanışıyoz artık ... bişiler yer içeriz

yada siz bilirsiniz fark etmez bağaa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.