Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracımda depo dolu olmasına rağmen düşük yakıt seviyesi ikazı almaya devam ediyorum ve yarın (cumartesi) servise götüreceğim, eğer sorun hallolursa pazar geliyorum, uzarsa ve aracın kalması gerekirse arabasız gelmemin bir anlamı olmayacak.
    Katılamazsam size iyi eğlenceler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumadeus

Büyük buluşmaya 3 gün kaldı...

Arkadaşlar Koru Migros'a gelmek için öncelikle Bilkent köprüsünün altından doğrudan gidiyorsunuz. Karşınıza çıkan ilk üst geçit (köprü yerine üst geçit daha mantıklı sanırım) Hacettepe üst geçidi (Beytepe kampüsü). Bunun da altından devam ediyorsunuz. Sonraki üst geçit ise ümitköy'e dönüyor. Siz bunun da altından devam edip iki adet ufak tepe aşıyorsunuz ve Koru Migros karşınıza çıkacak ilk ışıklı kavşağın sol çaprazında kalıyor. Migrosun içine girince ilk sağa yaparsanız bahsettiğim parka girmiş oluyorsunuz. Daha sonra içerde 1. sol değil ikinci sol değil 3. solda yani Eskişehir Yolu tarafına en yakın solda buluşalım derim ben. Yani oraya park edelim. Zira en elverişli yer orası olacak .

Hele bi buluşalım da zaten gerisi kolay. İyi bakın kendinize...

saolsın dostum orda görüşürüz yarın saat 1 de ....

la iyide birbirimizi nası yanıcaz laaa
    gerçi focusları görünce sanırım tanırız

• bir teklif

madem 11 Şubat ankara buluşmasına gerçerli sebeplerden dolayı 2 kişi file veriyoruz. Bence Ankara buluşmasını 18 Şubata . İzmir Buluşmasınıda sonraki hafta sonuna atalım. Bölelikle TR_Capitalin yola kktc den donup yola çıkmak için vakti ve figer arkadaşın da aracındaki yakıt uyarı lambasının tamiri yapılmış olur ve onlarda katılabilirler.

tabi ki bu bi teklif. Yoğğsam ben yarın geliyorum saat 1 de hadi byeee
  • Büyük buluşmaya 14,5 saat kaldı...

Eup güzel bir teklif ama, yarın ki buluşmanın iptal olmasını gerektirmiyor bu durum galiba. Hem zaten yarına katılımcı sayısı düşük olacağından ve sanırım yarına sadece Ankara geleceğinden Ankaralıların bir iki saatini buraya ayırması çok da önemli bir konu olmayacaktır. O nedenle Ankara dışından gelecek arkadaşlarla tekrarlanmak üzere senin teklifin düşünülebilir, ama bu noktada biz buluşmaktan vazgeçmeyelim derim ben.

Bu nedenle yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Telefonumu not etmeyi unutmayın yandaki jumadeusun üzerine tıklayın orda
  • Knightcop saat 12'de Kızılay dayım yarın istersen beraber gideriz Koru'ya. Focus'un yoksa da sen gönüllerin Focusçususun:)
  • Pardon, İstanbul'da olduğunu daha yeni gördüm.
  • Arkadaşlar yarınki buluşmada hepinize iyi eğlenceler, çok güzel resimler ve buraya taşıyacağınız sohbetleri bekliyoruz. Benim bundan sonra hazirana kadar Ankara'ya gelme şansım yok, okulda yoğun bir döneme giriyorum pazartesi. Mutlaka süper bir gün geçirin ki İzmir buluşması için ve belki de İstanbul ve diğer illerdeki buluşmaların tohumları için bize itici bir destek olsun.

İlk sayfada katılmak için ismini yazdıran arkadaşların gerekli hassasiyeti göstererek buluşmaya iştirak etmelerini temenni ediyorum, hepinize mutlu yarınlar.

Bu arada İzmir buluşması için bir an önce saat ve yer belirlememiz gerekiyor, ben "Narlıdere Turkuaz Dinleme Tesisi"ni öneriyorum, hem rahat otoparkı hem yemek ve içki imkanlarıyla oldukça güzel bir tesis.
  • Buluşunca ne olacakki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

Buluşunca ne olacakki?

Buluştuk diye sevineceğiz.
  • Ankara Buluşması Gerçeleşti Az önce. İyide oldu hem tanıştık hem lafladık ....

Resimleri nasıl ekleyeceğimi bilen birisi tarif ederse resimleride eklicem..

güzel oldu valla yawww .. Bi dahakinide en kısa zamanda yaparız inşallah.
  • http://www.imageshack.us/

eup selam linke bak anlıyacaksın.
  • arkadaslar fotoları bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Arkadaşlar yarınki buluşmada hepinize iyi eğlenceler, çok güzel resimler ve buraya taşıyacağınız sohbetleri bekliyoruz. Benim bundan sonra hazirana kadar Ankara'ya gelme şansım yok, okulda yoğun bir döneme giriyorum pazartesi. Mutlaka süper bir gün geçirin ki İzmir buluşması için ve belki de İstanbul ve diğer illerdeki buluşmaların tohumları için bize itici bir destek olsun.

İlk sayfada katılmak için ismini yazdıran arkadaşların gerekli hassasiyeti göstererek buluşmaya iştirak etmelerini temenni ediyorum, hepinize mutlu yarınlar.

Bu arada İzmir buluşması için bir an önce saat ve yer belirlememiz gerekiyor, ben "Narlıdere Turkuaz Dinleme Tesisi"ni öneriyorum, hem rahat otoparkı hem yemek ve içki imkanlarıyla oldukça güzel bir tesis.

narlıdere bana çok uzak kalıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 11 Şubat 2007; 20:20:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

Ehliyetin yok değil mi? Ah seni seni. Ehliyetsiz trafiği çıkmayın arkadaşlar ya çok büyük risk.

İzmir için fikirlerinizi belirtin artık, nereyi yapabiliriz. Ayrıca Ankara Buluşması'nın fotolarını bekliyoruz arkadaşlar, eğer yüklemekte sorun çekiyorsanız benim e-mailıma gönderin ben koyarım. E-mail adresime kullanıcı bilgilerimden ulaşabilirsiniz.

• Yapacağınız en güzel şeyi yapmışsınız, hepinize helal olsun.

Yalnız arka manzara, gerçi manzara sayılmaz, tipik Ankara, bozkır...
  • resimler bu kadar :D

ben yokum yaw aralarında amma :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

Ehliyetin yok değil mi? Ah seni seni. Ehliyetsiz trafiği çıkmayın arkadaşlar ya çok büyük risk.

İzmir için fikirlerinizi belirtin artık, nereyi yapabiliriz. Ayrıca Ankara Buluşması'nın fotolarını bekliyoruz arkadaşlar, eğer yüklemekte sorun çekiyorsanız benim e-mailıma gönderin ben koyarım. E-mail adresime kullanıcı bilgilerimden ulaşabilirsiniz.

evet ilker abi yok. ama arabsızda olsa gelmeye çalışçam uygun biyer olursa.
    annemden almak kolayda babamı biliyosundur

• Katılım çok az olmuş, oysa 6 kişi geleceğini belirtmiş. Kimler geldi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.