Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
831.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sefıksısık

Sağolasın hmzycl

Verdiğin bilgiler kafamdaki soru işaretlerini giderdi. Bakalım hayırlısı Elimizde ticari bir araç var eğer bu kriz ortamında satabilirsek Admire alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Bende en kısa sürede sizlerin arasına katılırım hayırlısı ile

hayırlısı olsun ınsallah alır aramıza katılırsınız
  • sefiksısık inşallah admire nizi alırsıınız sizlerle yazışırız
  • abı nerdesınız sız kac gundur allah askına yaa sıkıntıdan patladım yawwww
  • az kaldı abi bu hafta son yazılılar var sonra buradayım inş.
  • Hakkaten son hafta acayip sıkışık oluyo. Bende kendimi uzaklaştırmayı düşünüyorum biraz. Forumdan kendimi alıp ders çalışamıyorum
  • buda benim araba arkadaşlar

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü

• Esen38 jantlar cok guzelmıs kaca mal oldu ne marka?
  • Abı jantlar cok yakısıklı olmus gule gule kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Ocak 2009; 11:51:32 >
  • Abi senın arabada çakma 1.6 olmuş benımkı gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Ocak 2009; 11:53:39 >
  • @esen38
    Aracınız gerçekten hoş olmuş. Izgaradaki nikelaj çıktalar, arka spoyler, alaşım jantlar, gövde rengi aynalar kapı kolları vs. çok hoş ... @hmzycl' le her türlü kapışır
    Keşke şu park sensörleri de gövde rengi olsaymış
  • hakıkaten yaa kafa kafaya gıdıyoruz rahmı beyle.Tabı bırbırımızın artılarıda var mesela rahmı beyın arabasında spoler var cam ruzgarlıgı var v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Ocak 2009; 15:12:20 >
  • iyi dilekleriniz için teşekkurler vallahi kardeş ben jantları hamza arkadaş işin aslı nı biliyor ikici elolarak 325 ytl ye aldım 60 tl ye pijonlar+20 tl taktırma 405 ytl bana mal oldu lastıkler dahıl.

quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

Esen38 jantlar cok guzelmıs kaca mal oldu ne marka?
  • düşünüyorumda kardeş havalar soguk gidiyor işten eve sanai ye gidemedim bir turlu. ızgaraları kendim boya sokucuyle parlattım sizde yapabilirsiniz...cok kolay

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

@esen38
    Aracınız gerçekten hoş olmuş. Izgaradaki nikelaj çıktalar, arka spoyler, alaşım jantlar, gövde rengi aynalar kapı kolları vs. çok hoş ... @hmzycl' le her türlü kapışır
    Keşke şu park sensörleri de gövde rengi olsaymış
  • birde camlara film ve mp3 calarda oldumu tamam dır artık bir eksigi kalmaz..hamza kardeş bizim arabalar harbi tam kanka oldu..

quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

hakıkaten yaa kafa kafaya gıdıyoruz rahmı beyle.Tabı bırbırımızın artılarıda var mesela rahmı beyın arabasında spoler var cam ruzgarlıgı var v.s
  • arkadaşlar bu arka stopları tamamen kırmızı yapsam nasıl olur yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilrmi ...
  • evet abı kanka oldular.arka stopları gerı vıtes ve sınyallere tabelacıdan kırmızı folya alıp yapıstırdınmı oluyor abı sakın boyatma aklında olsun.bende yapacamda bı fırsat bulup gıdıp alamadım folya.panjur olayı nasıl oldu anlatırmısın abı yaa altı krommu panjurun kandısı
  • Resım ekleyım yaw ıcımden geldı

• Araçlarınız çok hoş görünüyor. Allah kaza bela vermesin. Nazar değmesin.
  • Allah razı olsun kardes cumlemıze sagol
  • bu arada ben dun eksoz kafasını degıstırdım arkadaslar ustundekının duzunu taktırdım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.