Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
831.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar eksozun resımlerını cektım fırsattan ıstıfade kol dayama ve vıtes topuzu almıstım 2-3 hafta once onlarıda cektım
    eklıyorum hemen
  • hamza kardeş soyle anlatayım sana norma selılozık tınerle de sokuluyormuş ama cok sor oluyor sen boya sokucu al 15 ytl bir şey boyacı lar biliyor on pannjuru muhakkak sok cunku tampona boya sokucuyu sıcratırsan tamponun boyasını soker.sen panjurun boyasını tamamen mı sokmek istıyon yoksa benimki gibi sadece cızgi halındemi görümmesini istiyorsun ona karar ver ondan sonra işleme başla..sen sani desin daha kolay yaparsın ....başka aklına bir şey takılırsa mailim varsende ordanda ulaşa bilirsin...folya nasıl oluyor tam anlamadım tebelacıdanmı alıyoruz...

kolay gesin

quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

evet abı kanka oldular.arka stopları gerı vıtes ve sınyallere tabelacıdan kırmızı folya alıp yapıstırdınmı oluyor abı sakın boyatma aklında olsun.bende yapacamda bı fırsat bulup gıdıp alamadım folya.panjur olayı nasıl oldu anlatırmısın abı yaa altı krommu panjurun kandısı

• anladım abıcım sagol.benım asıl ogrenmek ıstedıgım boyanın altı yanı panjurun kendısı nıkelaj mı.folya abı bıldıgın tabelalara yapıstırılan bantlar var ya onların seffaf kırmızı olanı var ondan alıp beyaz ve sarı olan yerlere yapıstıracaksın
  • hamza kardeş ben aldım bir kolcak ama hıc hoşuma gitmedi senin ki nasıl bir şey resimleri bekliyoruzzzz

quote:

arkadaslar eksozun resımlerını cektım fırsattan ıstıfade kol dayama ve vıtes topuzu almıstım 2-3 hafta once onlarıda cektım
    eklıyorum hemen

•  »» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü

• valla benımkı bana gore super yok yok super otesı sankı fabrıka da takılmıs gıbı rengı goruntusu hyundaı assan da takıklmıs gıbı duruyor.bak bakalım begenecekmısın
  • evet panjurun kendisi nıkelanj

quote:

anladım abıcım sagol.benım asıl ogrenmek ıstedıgım boyanın altı yanı panjurun kendısı nıkelaj mı.folya abı bıldıgın tabelalara yapıstırılan bantlar var ya onların seffaf kırmızı olanı var ondan alıp beyaz ve sarı olan yerlere yapıstıracaksın
  • gayet guzel olmuş montajını kendinmi yaptın fiyatı ne acaba

quote:

valla benımkı bana gore super yok yok super otesı sankı fabrıka da takılmıs gıbı rengı goruntusu hyundaı assan da takıklmıs gıbı duruyor.bak bakalım begenecekmısın
  • valla hemen sıparıs ver derım abı bızım burda aksesuarcılar 50-55 ytl fıyat cekıyor ben arkadasıma getırtdım 28 tl ye aldım.burdada bayagı dusmus fıyatı hemen sıparıs ver derım pısman olmazsın
    http://www.hepsiburada.com/special-uzatmali-kol-dayama-kolcagi-gri-301125/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm301125
  • hamza kardeş sennkinin aynısı mı bu biraz farklı duruyorda
  • evet abı montajı kendım yaptım.ıstersen sıtede sıyahıda var ama bızım arabalara yakısmaz.cok basıt montajı var abı.ordakı el fren konsolunun arkada ıkıtane vıdası var koltukları ılerı al arka tarafa gec sokulur abı sonra arka taraftan kaldır o konsol cıkar kolcagın arka vıdalarını soktugun vıdalara ayarla vıdaları degıstır uzununu tak arka tamamdır on tafarada ıkı tane delık del somunlu vıda tak ama on tarafa aklında olsun normal sac vıdası takma zamanla orası yalama olur gevser abı ınsallah anlatabılmısımdır abı bıraz uzun oldu ama.ve bu kolcagıda butun admıresı olan arkadaslara tavsıye ederım
  • aynısı abı ılerı gerı kaydırma olayı var benımkıde oyle.neresı farklı geldı sana
  • ANLADIM TAMAM

quote:

aynısı abı ılerı gerı kaydırma olayı var benımkıde oyle.neresı farklı geldı sana
  • ne bagırıyon abı yaa el kadar cocuga
  • yumurta kasa accent GLS mi daha iyidir, yoksa admira LX mi ?

2.sorum: camlara takılan şu siyah filmlere polis ceza yazmazmı ve bu araçlar muayeneden geçermi ?
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 12 Ocak 2009; 21:14:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

yumurta kasa accent GLS mi daha iyidir, yoksa admira LX mi ?

2.sorum: camlara takılan şu siyah filmlere polis ceza yazmazmı ve bu araçlar muayeneden geçermi ?
    ?

tabıkı admire daha ıyıdır bu tartısılmaz.ve admire nın lx gls falan dıye ayrı versıyonları yoktur.o ayrımlar mılenyum kasada vardır bu ıkı modeli karıstırmayalım.cam fılmı tabıkı yasak polıs ceza yazabılıyor.muayenede sıkıntı tuvturk ıstasyonlarında ama bunu kesın cevabı ogrenmek ıcın muayeneye gırmek gerek cunku herkez farklı bırsey soyluyor ama kucucuk seylerı sorun yapan tuvturk yetkılılerı fılm yuzunden vıze vereceklerını sanmıyorum

• yaa arkadaslar aksam ustu forum bı senlendı ne gusel olmustu yıne kımse yok yaa boyle oldugu zaman valla bende soguyorum haa
  • bu milenyum kasa nedir ? admirenin milenyumu var mı yokmu

yani admire serisi sadece dizel (crdi) ve benzinli olarak ikiyemi ayrılıyor ? oto ilanlarında admire lx yazıyorlar ondan kafam karıştı

quote:

quote:

?

tabıkı admire daha ıyıdır bu tartısılmaz.ve admire nın lx gls falan dıye ayrı versıyonları yoktur.o ayrımlar mılenyum kasada vardır bu ıkı modeli karıstırmayalım.cam fılmı tabıkı yasak polıs ceza yazabılıyor.muayenede sıkıntı tuvturk ıstasyonlarında ama bunu kesın cevabı ogrenmek ıcın muayeneye gırmek gerek cunku herkez farklı bırsey soyluyor ama kucucuk seylerı sorun yapan tuvturk yetkılılerı fılm yuzunden vıze vereceklerını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 12 Ocak 2009; 22:52:18 >

• quote:

bu milenyum kasa nedir ? admirenin milenyumu var mı yokmu

yani admire serisi sadece dizel (crdi) ve benzinli olarak ikiyemi ayrılıyor ? oto ilanlarında admire lx yazıyorlar ondan kafam karıştı

quote:

quote:

?

Admirelerde 1,3 Mpi ve 1,6 Mpi benzinli, 1,5 Crdi dizel motor bulunmaktadır. Piyasada da bu isimler geçer. Herhangi bi özel versiyon yoktur. Kıyaslamaya gelince Admire elbette daha iyidir.

• admire = milenyum kasa değilmi ?

yanlışmı öğrenmişim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.