Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
830.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rotlar z rotları rot ayarı ve işçilik dahil 190 tl ye hallettim
    Öğrenmek isteyen varsa fiyat budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlanyaLee

Neyse sorumu ben cevaplayayım
    Rotlar z rotları rot ayarı ve işçilik dahil 190 tl ye hallettim
    Öğrenmek isteyen varsa fiyat budur

kusura bakmayın bilgim olmadığından cevaplıyamadım.Siz bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.Sorununuz düzeldiyse geçmiş olsun.
  • yok önemli değil saol b arada hallettim sorunumu
    maksat bildiğimizi paylaşmak öğrenmek isteyene bildiğimizi söylemek
  • Merhaba arkadaslar 2 gun once ilk aracim olam 2005 model 1.6 accent admire aracimi aldim 81.000 km lpg li

araniza yeni katiliyorum bu arac hakkinda bilmem gerekenler var ise bilgilendirmenizi istiyorum ayrica aracta 195.50 r15 spor teker takili en azindan bir boy dusurebilirmiyim jant degistirmeden 185.55.r15 seklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 12 Ekim 2014; 15:04:35 >
  • Arac bu

• quote:

Orijinalden alıntı: -EgeLi-

Merhaba arkadaslar 2 gun once ilk aracim olam 2005 model 1.6 accent admire aracimi aldim 81.000 km lpg li

araniza yeni katiliyorum bu arac hakkinda bilmem gerekenler var ise bilgilendirmenizi istiyorum ayrica aracta 195.50 r15 spor teker takili en azindan bir boy dusurebilirmiyim jant degistirmeden 185.55.r15 seklinde

Aracınız Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Lastiği düşürebilirsiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ve biraz rahatlıyacaktır araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk34 -- 12 Ekim 2014; 20:31:23 >
  • D@rk34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim orjinali 185 60 r14 galiba topige eklerseniz sevinirim usaktan katiliyorum bende

• quote:

Teşekkür ederim orjinali 185 60 r14 galiba topige eklerseniz sevinirim usaktan katiliyorum bende

Konuyu açan arkadaş yok :) Bizde bozmadık burdan devam ediyoruz 2 ayrı konu olmasın diye maksat bilgi paylaşımı.Evet orjinali 185 60 14 ama genelde 65 yanak kullanıyorlar araç biraz yükselsin diye Şahsen bende 185 65 14 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-otomatik-1.6-hyundai-accent-admira-182833014/detay
    fiyatı nasıl beyler 21e bırakcakmıs

piyasa konusunda birşey diyemiycem eğer içine siniyorsa uzun süre kullanabileceğin bir araç gibi duruyor.ama tabi bi motorcu filan görürse iyi olur.
  • Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz benim için degerli yardımcı olabilirmisiniz bana?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomatik-2004-lgp-li-accent-admire-153050877/detay/
  • 185 65 14 takınca sürtme falan oluyormu arkaya 3 kişi oturduğunda. Benim lastikler 195 50 15 bu şekilde aldım aracı değiştime konusunda çok kararsız kaldım arkaya 2_3 kişi bindiğinde sürtme yaparmı iç kısmından tekerin arkasına doğru elimi soktuğumda amorsitorle teker arasına tek parmak girmiyor araç boşken normal mi bu durum yoksa anormal mi.ilk aracım olduğu icin bu konulara çok hakim değilim

• bugun detaylı ic temizlik yaptım kendim tavan ve koltukları vs lok diye bir temizlik maddesiyle sildim tertemiz oldu tavan sigaradan kapkara olmus onceki sahibinden dolayı simdi daha iyi oldu kokuda gitti

• güncel

• quote:

185 65 14 takınca sürtme falan oluyormu arkaya 3 kişi oturduğunda. Benim lastikler 195 50 15 bu şekilde aldım aracı değiştime konusunda çok kararsız kaldım arkaya 2_3 kişi bindiğinde sürtme yaparmı iç kısmından tekerin arkasına doğru elimi soktuğumda amorsitorle teker arasına tek parmak girmiyor araç boşken normal mi bu durum yoksa anormal mi.ilk aracım olduğu icin bu konulara çok hakim değilim

yok sürteceğini sanmıyorum.Siz yine orjinal ölçünün %3 üstüne çıkmayın bence.Sizin şu anki lastiğiniz 195 50 15 aracın orj lastik boyutuyla aynı çok ufak bir fark var onun için hiçbirşey olmaz.Hatta 195 55 15 bile kurtarır bence.Önemli olan lastik çamurluğa davlumbaza vurmasın.O da olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk34 -- 18 Ekim 2014; 22:46:38 >
  • güncel

• Merhaba arkadaşlar size 2 sorum var. Ön kapıdaki ve arkadaki hoparlörlerin ebatı nedir hoparlör alacağım da. Diğer sorum lastik ihtiyacı istediğim lastik yol sesini azaltan lastik cinsi markası yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iyi günler.
  • dinar626 kullanıcısına yanıt
    Normalede kendi hoparlörleri fena sayılmaz. Teyp pioneer ile değiştirin. Farkı fark edeceksiniz :)

Ön kapılar 13cm, arka pazidotlar 16.5cm, Lastik sesi ise yumuşak lastikler daha az ses çıkarar diye düşünüyorum. Yumuşak lastik denince Michelin aklıma geliyor. Ben lassa kullanıyorum.

Panzidotları söktürürken Cam rezistans soketleri ne dikkat edin. elinizde kalabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinar626

Merhaba arkadaşlar size 2 sorum var. Ön kapıdaki ve arkadaki hoparlörlerin ebatı nedir hoparlör alacağım da. Diğer sorum lastik ihtiyacı istediğim lastik yol sesini azaltan lastik cinsi markası yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iyi günler.

Lastik konusunda michelin hoparlörler orjinali önler 13 arkalar 16 cm dir ama zorladığınızda önlere de 16 takabilirsiniz.Takanları duymuşyum yani ama ucu ucuna sığıyormuş.
  • Slm arkadaslar benim aracim admire 1.6 lpg li sorunum arac duz yolda 140 km hizi gecmiyor benzinde ayni sorun ne olabilir agir bakimlarini yaptirdim triger, baski balata falan

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.