Şimdi Ara

i.i +7 ye md +8 veriyor acil ne olurYalvarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olur cevap yazın verimmi vermeyimmi server cyper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted987 -- 20 Haziran 2007; 22:09:58 >

• ii +7 ye md +10 alırsın

bence satma cypher i bilmem ama genelde akzıın babasını yersin
  • ole mi ya 21 gb den falza vermiyorlardıı
  • +8 md + 21 gb veren olur rahat diesde öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak-scarface-cod2

ii +7 ye md +10 alırsın

bence satma cypher i bilmem ama genelde akzıın babasını yersin

yawaş +10md alır abartmıssın ii +7 eskisi gibi pahalı deil ama xigenon da olsn werme derim ben xigenon da olsn
  • İİ Bu kadar değerlimi yaw Karşıdaki +8 md !!!
  • ya arkadaslar cok iyi teklifler gelmiyor bu aralar
  • Verme arkadaş ucuza gider ii
  • Şu mırat konularından cevap verilmesi gereken konuları goremez olduk.Arkadasım sen nesin assas mı warior mu priest mı?Ayriyetten assas isen +8 md e ihtiyacın var mı.+7 ii +8md dan daha degerli bir itemdır hangi server olursa olsun.O itemı işine yarayacak bir unique item ya da silah takasında kullan mesela ustune birseyler ver daha guzel bir silah al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majaran

Şu mırat konularından cevap verilmesi gereken konuları goremez olduk.Arkadasım sen nesin assas mı warior mu priest mı?Ayriyetten assas isen +8 md e ihtiyacın var mı.+7 ii +8md dan daha degerli bir itemdır hangi server olursa olsun.O itemı işine yarayacak bir unique item ya da silah takasında kullan mesela ustune birseyler ver daha guzel bir silah al

suanda warirorum
  • upppp
  • uste para al
  • virme
  • Logosda kafa kafaya wermek normal...
  • verme yinede +7 ii süper
  • +7 ii den bahsedioz ardream priest için neredeyse en ii silah, master olmadan attack verıor tabiki olucak o kdr değeri sakın verme !!
  • VeRmE sAkIn VeRmE
  • bende dual +8 md al verirse
  • alla alla ya ben dual +7 shard +8 fp set vermiştim rogue fp set adam vermişti para pulda vermedim :D bu kdr büyük kazık attığımı bilmiodum server edana
  • werme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.