Şimdi Ara

I_\\\İshade Gold Farmer(Free Taxi)///_I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..taxilere verdiğim paralardan bıktık diyorsanız alıyolar hırsızlık yapıolar vs vs....

artık taxiye para vermeyin..resimdeki yerlere gidin para botlarına itemsiz pt yollayın((EXp auto item disbrituon)

ve beleşe kasılın botlar another pt se botları ptye alanalrdan pt isteyin

ve bu işi ticarete bile dökebilirsiniz(( Burasıda biraz fazla açlık))) pt masterı siz olursanız ve tpnizde 4 bot var diyelim 5/8 pt 3 kişilik boş yer var pt isteyene 1 saati 100k diyin saatte 300k kazanırsınız.....

nese hadi iyi kasılmalar......

• server poseidon gibi geldi bana
  • Son günlerde millet hep bundan bahsedio =) Bi süre sonra ishadelerde pt siz gbot da bulamssınız =)
    Hazır cok yaygın deilken tepe tepe kullanın xD
  • buda haritada yeri yaw eet server poseidonda her serverda oluymu böe bişi bilmiorum

• hımm okey kardeş de tekrar hatırlatmak için geniş kapsamlı vatandaşa yararlı bi iş yapalım dediydik :d
  • %100 işe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 3 Temmuz 2008; 20:08:16 >
  • Arama yap açarken kaç defa verildi bu konu biliyon mu?
  • hiç sulanmayın önce ben açtım bu konuyu 15 m gold we 13 lvl aldım goldfarmerlardan mutluyum (ama svglmden ayrılıcak gibiyim ) =( neyse ii forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_gooku

hiç sulanmayın önce ben açtım bu konuyu 15 m gold we 13 lvl aldım goldfarmerlardan mutluyum (ama svglmden ayrılıcak gibiyim ) =( neyse ii forumlar

plütodaydın demi sen :)
    gir sen bi pt ye banada pt at :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orjinalden alıntı: son_gooku

hiç sulanmayın önce ben açtım bu konuyu 15 m gold we 13 lvl aldım goldfarmerlardan mutluyum (ama svglmden ayrılıcak gibiyim ) =( neyse ii forumlar

plütodaydın demi sen :)
    gir sen bi pt ye banada pt at :)

yeni char aldık onunla kasıyoruz artık goldfarmer devri kapandı ama bnm ufak charla kapatmaya çalışıcam şimdi yatıcam artık perfect_nuke yada Kyriel den ulaşabilirsiniz bana

• babelde tükenmiş bunlar bırak partye almayı oralarda wizz gbot yok hiç biride ptye gelmiyor...
    hayellerim yıkıldı...
  • wizz bot var da partyleri full burda adamlar almıyo beklicen diyolar
    servere bi rest gelse keşke ah ah
  • Evet babelde olmuyor.
  • en mantıklısı salı günü updateden sonra hemen oyuna siz giriceksiniz unqıe konusunda fedakarlık edip

girip yetişirseniz 1siz 7 de botla artık gerisini siz düşünün :D
  • party ye değilde guild e almak lazım bunlardan 5-10 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.