Şimdi Ara

i-mate 8150 nihayet geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

8150 mi yoksa hp 614c mi alınır sizce ?

yoksa ultimate 9502 yimi beklemek gerekir
  • 9502 ne zaman gelir?
  • 614c ile 8150 kıyaslandığında kesinlikle 8150 derim (614c'ye göre üstün özellikleri var, tek eksiği gps)

9502'nin işlemcisi hayal kırıklığı yaratır gibi geliyor bana. piyasaya girmekte çok geç kaldı. özellikle htc touch dimond'un yanında hiç şansı yok gibi. hele bir de touch pro çıktığında adı bile anılmaz bence.

quote:

Orjinalden alıntı: zaftolga

merhaba ;

8150 mi yoksa hp 614c mi alınır sizce ?

yoksa ultimate 9502 yimi beklemek gerekir
  • Fiyat çok pahalı bence bu fiyata alınacak bir cihaz değil, aşırı pahalı.Tuş takımı da bence iyi olmamış, ben denemek için kullandım ama tuş takımına alışmak çok zor...
  • tuş takımına en fazla üç günde alışıyorsun ve son derece rahat, özllkle benim gibi Outlook kişilerini düzenli tutan biriysen süper rahat kullanabiliyorsun.
    zamanında bir HP6515 kullanmıştım o zamandan beri bir daha HP'ye elimi sürmedim, açıkçası bana hep markası ile ürün satan kalitesiz mal gibi geliyor. biraz önyargılıyım o konuda, bu arada asus p750'lerin arıza sebebiyle toplatıldığını duydum bilmem ne kadar gerçek
    burada bence i-mate'in karşısında ki tek cihaz HTC. sonuçta eski i-mate ürünleri de HTC üretimi olduğundan kaliteli ürünleri olduğu düşünülebilir ama adamlar TYTN2'yi 909 dolara satıyorlar ve neredeyse HP ile aynı ürün.
    ben 8150 kullanmaya başladıktan sonra başka hiç bir markaya geçmem şu an, cihaz gerçekten çok güzel en önemlisi tv out daha öncede yazdığım gibi. rahatlıkla gidip elimde ki cihazımla sunum yapabiliyorum ve herkes telefona bakıp dikkat kesiliyor. bu sayede mal bile sattırmışımdır belki :). ve bir düşünün sırf 3kiloluk bir notebooktan kurtulup 150grlık bir telefona terfi ettim müşterilerime giderken.
    GPS içinse şöyle söylemek lazım cihazı ilk aldıktan sonra denemek için biraz kullandım benim garmin bluetooth aparatı bir daha da kullanmadım ihtiyacım olmadığı için. oda olsun buda olsun diye düşünmemek lazım kullanacağınız özelliğe para verin derim ben o nedenle 9502 düşünmüyorum.

• bencede sadece kullanacağımız özelliğe para vermek lazım ,gps banada lazım değil.

8150 yi garantili ve ucuza nerden alabilirim hepsiburada da biraz pahalı sanki
  • Hepsiburada kampanya yapmış, 3 gün için kdv dahil 1142 liraya satılıyor.
  • GPS filan yok ama bu fiyat bence fazla, cihazın kalitesi çok iyi, bu arada, İzmir'de Vatan bilgisayar'da öğrendim kadarıyla çok sayıda Asus P750 geri alınmış bilgisi olan var mı?
    Nedir bu durum anlayamıyorum, HP 614c ve Asus P750 hakkında bir sürü şikayete rastlıyorum, aslı var mıdır merak ediyorum ??
  • ben P750yi ingilizce kullanıyorum herhangibir problem yok. problem yaşayanlar Türkçe yazılımla ilgili problem yaşıyorlar. WM6.1 Türkçe çıkınca onu yükleyeceğim
  • Hayret bi şey. Pda da her şey tamam pil ve oyun yavaşlama şikayetlerinden bahsediliyor. Bu pda da normalde yavaşlayacak oyunların sayısı 5 i geçmemeli. 1560 mAh pile rağmen pilin iyi gitmemesi de 520 mhz işlemcide oyunların yavaşlaması da çok garip.
  • tusları ne kadar yakın yaw bence cok buyuk bı eksı bu buyuk elı olanlar ıcın cok buyuk sorun artı cok ufak ekran
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.